Sinterklaas komt er aan!

-

Binnenkort is het Sinterklaas. De kinderen beginnen al gretig brieven te schrijven naar de Sint met welke cadeautjes ze willen. Ze leggen zelfs de wortels en de suiker al klaar voor het paard van Sinterklaas. De nachten worden afgeteld naar die ene ochtend dat het huis vol ligt met speelgoed. Daarom geven we graag enkele suggesties.


In het wiegje:De kleinsten hebben meestal meteen heel veel speelgoed nodig. Want ze zijn snel afgeleid en hebben na vijf minuten al iets anders om handen. Nog het liefst met geluidjes, want dat vinden ze fascinerend. Daarom vinden wij dit speeltapijt van bij Fun erg leuk. Het is kleurrijk en er zijn veel dingen te bestuderen. Ideaal voor een baby van maar enkele maanden oud. Het is één vierkante meter groot en je kan de boog met speeltjes er gemakkelijk van af nemen. De speeltjes zelf maken zeven dierlijke geluiden en werken op drie AAA batterijen. Dit artikel heeft de ronde prijs van 99,99 euro. Via Earnieland nog 2,1% Extra Korting.


Een stapje hoger:


We kunnen niet ontkennen dat kinderen tegenwoordig snel weg zijn met technologie. Ze weten al van jonge leeftijd soms beter dan ons, hoe een tablet werkt. We ontdekten ook op de site van Fun dit magisch bureautje die heel wat technologie heeft en die maar 59,99 euro kost. Via Earnieland nog van 2,1% Extra Korting. Het bevat een LED-scherm met animaties, een klok met draaibare wijzer, muziekspeler met 20 melodietjes en een pennenhouder. De leertafel bevat een interactief bureaublad om letters, letterklanken en woorden te leren. Met 4 grote, dubbelzijdige leerkaarten om cijfers, muziekinstrumenten, vormen, jaargetijden en meer te ontdekken.


Tijd voor creativiteit:


Kleuters zijn graag bezig met tekenen en knutselen. Ze vermaken zich met mannetjes boetseren en gekke dingen kriebelen op papier. Daarom is de Spiral Designer van Ravensburger een leuk cadeau om te geven. Er zijn oneindig veel mogelijkheden met deze must-have. Leg een vel papier tussen het tekenraam en het sjabloon en je kan er aan beginnen. Kies uit één van de zovele tandwielen en draai je mooiste motieven. Daarna kan je de creaties bijvoorbeeld gaan uitknippen en mee gaan knutselen. Of misschien nog grotere motieven maken er mee. Plezier gegarandeerd! Deze Spiral Designer kan je vinden bij Bol voor 15,99 euro.  Doe je dat via Earnieland, dan profiteer je van een Extra Korting tot 2%.


Op naar het middelbaar:

Hier willen ze van echte technologie proeven. Meestal is dat erg duur. Maar dat hoeft niet altijd zo te zijn. Bij MediaMarkt vind je deze tablet van Asus al voor 117 euro. Als je die voor 22 uur besteld, heb je hem morgen in huis! Om het nog goedkoper te maken krijg je via Earnieland nog 2% Extra Korting er boven op.


Bijna een diploma in handen:


Als ze al echte pubers zijn en bijna van school af zijn dan vragen ze nog véél meer dan een tiener. Bijvoorbeeld een desktop of een laptop. Dat kan voor kleine bedragen maar soms kan dat een hele investering zijn. Vooral als ze graag spelletjes spelen op hun computer. Bij Coolblue vind je al heel wat computers en laptops. Ze hebben voor iedere puber wel een passende computer. Je kan er een laptop krijgen vanaf 229 euro en een desktop kan al vanaf 299 euro. Toch nog te duur? Geen nood! Earnieland zorgt er voor dat je tot 5% Extra Korting kan krijgen.Wil je kans maken om die hele lijst te winnen? Neem dan hier een kijkje bij Bart Smit! Elke week winnen twee kinderen hun volledige verlanglijst.