AliExpress Reviews

386
630
39
1
4
Average rating
4/5 - 1065 Reviews
avatar silvie

22/01/2019

- "net wat zero waste spullen besteld op aliexpress lage prijs, ruime keuze wel wat geduld nodig tot de spullen arriveren" -

avatar Patrik

19/01/2019

- "Geweldige winkel, hier vind je (bijna) alles aan een zeer lage prijs. Kettinkje voor 3 cent? Geen probleem! 3D printer? Zeker! De site is wel een verzameling van verschillende verkopers en de service kan wel verschillen. Ook de categorieën van de producten kan serieus afwijken. De verzendtijd is typisch een paar maanden." -

avatar emmely

18/01/2019

- "super leuke site, uren snuister plezier ! enkel jammer dat je min 2 weken tot 1 maand moet wachten op je pakje ;-)" -

avatar Marilyn

17/01/2019

- "veel keuze en aan goedkope prijzen!!!" -

avatar Niels

12/01/2019

- "Alle "gadgets" tegen scherpe prijzen, hou wel rekening met import kosten als je voor hoge bedragen koopt" -

avatar Joeri

12/01/2019

- "De meest favoriete webshop van mijn vrouw en mijn Visa :-) Hier kun je zowat alles kopen en spotprijzen. Levering kan soms zeer snel, soms moet je wat geduld uitoefenen. Communicatie met de verkopers gaat prima." -

avatar Elke

10/01/2019

- "Zeer uitgebreid gamma, wel even geduld hebben eer het pakje in België is. Voor hetgeen ik AliExpress gebruik ben ik er zeer tevreden van." -

avatar Diana

10/01/2019

- "Heel veel artikelen aan heel interessante prijzen! Als je bereid bent even te wachten op je bestelling is AliExpress ideaal! Ik bestel hier meestal de items die ik wel interessant vind maar niet snel nodig heb." -

avatar silvie

08/01/2019

- "al wat je maar kan indenken is voor een prikje te vinden op ali wel een redelijke wachttijd (enkele weken tot maanden), maar voor niet dringende aankopen zijn de koopjes het wachten waard! steeds letten op de reviews en beschrijving goed lezen, en zo nog nooit slechte ervaringen gehad." -

avatar Ellen

08/01/2019

- "Ik heb al zeer veel besteld op alieexpress. Ik ben altijd zeer tevreden, maar uiteraard moet je even geduld hebben tot het geleverd wordt! Zeker een aanrader!" -

avatar Cynthia

04/01/2019

- "Al heel veel opgekocht van kleren tot decoratie en feestartikelen. Altijd zeer tevreden geweest over jet product naar lage prijs." -

avatar Antoine

02/01/2019

- "Super, des réductions en plus avec earnieland sur Aliexpress, le plus grand site de commerce concernant l'électronique. Si vous cherchez quelque chose il est sur Aliexpress ou nul part ailleurs." -

avatar cindy

01/01/2019

- "Als je het geduld hebt om te wachten voor de redelijk lange verzendtijden dan is dit zeker een aanrader. Wel even de reviews lezen bij de producten. Maar ik ben overtuigd!" -

avatar emmely

29/12/2018

- "super leuke site, altijd leuk om er rond te snuisteren" -

avatar Arthur

27/12/2018

- "Handig als je iets wilt, maar niet direct nodig hebt en niet veel geld er voor wil uitgeven" -

avatar Kevin

27/12/2018

- "Duurt lang, maar wel goedkoop en heel veel keuze!" -

avatar Steven

22/12/2018

- "Soms lange leveringstijd, maar spotgoedkoop." -

avatar Jessica

18/12/2018

- "Super, al veel kleine en leuke Di gen gekocht!" -

avatar Valentina

04/12/2018

- "Nog nooit gehoord van Earnieland, maar ben toch benieuwd en blij dat er zo een tool bestaat voor online shoppers. Ik begin nog pas met verkennen en het lijkt me toch veel voordelen te hebben. Heb iets gekocht bij AliExpress en dit is nog maar het begin van het verzamelen van kortingen! Heel tof." -

avatar silvie

04/12/2018

- "Met een beetje geduld voor levering kun je hier leuke koopjes doen!" -