AliExpress Reviews

527
746
46
2
4
Average rating
4/5 - 1330 Reviews
avatar Cindy

12/02/2020

- "Heel veel spulletjes voor een fractie van de prijs die je hier zou betalen. Nog nooit problemen mee gehad, aankoopbedrag blijft wel steeds onder 22 euro om invoerkosten te vermijden. Wel een lange levertijd maar dat heb ik er ruimschoots voor over." -

avatar Rika

11/02/2020

- "Goedkope spullen. Als je kan wachten op je bestelling is het prima om hier te bestellen. Ideaal voor decoratie voor feestjes." -

avatar Valerien

28/01/2020

- "Het komt van ver, dus is het soms even wachten, maar wat je koopt is echt wel oké gezien de prijs!" -

avatar Valerien

26/01/2020

- "Levering... daar moet je op wachten, maar echt wel waar voor je geld, als je geduld hebt!" -

avatar Erik

21/01/2020

- "Een enorm aanbod, maar wel steeds erg lang wachten eer je het product in huis hebt." -

avatar marijke

19/01/2020

- "heel leuk zo wat centjes te kunnen recuperen- alle beetjes helpen" -

avatar Thomas

18/01/2020

- "Je vind er quasi alles voor geen geld. Enkel rekening houden met lange verzendtijden!" -

avatar An

13/01/2020

- "En maar bestellen Ernieland is toppie" -

avatar An

13/01/2020

- "Veel keuze bij Alie express en maar punten verzamelen echt top" -

avatar Brigitte

12/01/2020

- "al verschillende dingen goedkoop besteld en steeds tevreden, de lang wachttijd neem ik er maar bij" -

avatar Sofie

10/01/2020

- "Lijkt me een hele leuke site en veel favoriete winkeltjes van mij nemen deel dus zie niet in waarom ikzelf ni zou mee doen" -

avatar Thomas

07/01/2020

- "aliexpress is love aliexpress is life" -

avatar Katia

30/12/2019

- "Zeer veel handige artikelen te koop die je bijna niet vind in een winkel." -

avatar Joyce

26/12/2019

- "Lange levertermijn maar wel tevreden over aankoop." -

avatar Sabrina

23/12/2019

- "Fijn om zo goedkoop te winkelen en wat een groot aanbod!" -

avatar Sabrina

23/12/2019

- "Fijn om zo eenvoudig te kunnen genieten van earnie korting!" -

avatar Gregory

18/12/2019

- "Reeds een aantal aankopen gedaan bij AliExpress en ik vraag me nog altijd af hoe ze zo'n scherpe prijszetting kunnen garanderen. Op en top tevreden wel!" -

avatar Sarah

18/12/2019

- "Super!" -

avatar Leen

17/12/2019

- "Handig om via Earnieland een extraatje te krijgen. Voor heel wat sites weet ik nu al: eerst via Earnieland. :-)" -

avatar Mieke

16/12/2019

- "Zeer fijn om te winkelen. Enige minpuntje is de lange wachttijd." -