AliExpress Reviews

600
759
47
4
4
Average rating
4/5 - 1419 Reviews
avatar Stijn

10/09/2020

- "Lange levertermijnen. Soms komt het zelfs niet aan." -

avatar Lauren

01/09/2020

- "Ookal koop ik vaak voor kleine bedragen op AliExpress, earnieland werkt er perfect op en ik spaar nog meer uit. Ik ben fan!" -

avatar Diana

29/08/2020

- "Voordelig voor kleine items, wel goed opletten voor de juiste kwaliteit." -

avatar Yarne

14/08/2020

- "je vindt er alles zeer godkoop" -

avatar Niels

06/08/2020

- "iedere keer als ik via Earnieland shopte kreeg ik een korting" -

avatar Manuel

26/07/2020

- "Zeer handig, vooral met de Chrome/Edge extensie vergeet je niet om er gebruik van te maken!" -

avatar Loes

10/07/2020

- "Alie i love you. Ik bestel heel veel. Ho heb je iets nodig kijk dan eerst op alie je niet kan helpen." -

avatar Loes

10/07/2020

- "Ik vin het echt een leuke site. Je koopt en achteraf krijg je een klein bedrag terug gest. Je zal mss denke zeg zoweinig op een klein bedrag. Maar alle kleintjes vormen toch uiteindelijk wel een leuk bedrag. Je kan je % verhogen natuurlijk door vrienden te maken. En reviews te schrijven over de shop. Veel sites staan er tussen. Waar je kan shoppen." -

avatar Tim

06/07/2020

- "Goed ervaring met de terugbetalingen via Earneiland van de extra korting" -

avatar Kurt

03/07/2020

- "Vaak vind je producten die je op webshops (ja, zelfs op bol.com) kan vinden ook gewoon goedkoper op aliexpress. Als je onder de 23 Euro blijft, betaal je geen douane- en import-kosten, dus dan is het echt nog wel goedkoop. Let wel op dat je bepaalde producten bij de ene verkoper niet zonder verzendkosten kan vinden, maar mogelijk bij een andere wel!" -

avatar K.

29/06/2020

- "Vandaag mijn pakje ontvangen uit China. Sneller dan verwacht." -

avatar K.

16/06/2020

- "Zoveel keuze dat ik op den duur het bos niet meer door de bomen zag. Uiteindelijk toch beslist. Ben benieuwd naar de afhandeling vd aankoop." -

avatar Sigalingging

12/06/2020

- "The best compare website.. You can find product and fit to your budget... ***" -

avatar Emiel

09/06/2020

- "Makkelijk bestellen en heel veel keus, met earniekorting erbij!" -

avatar Korneel

08/06/2020

- "Mooie kortingen bovenop de kortingen via Earnieland! Ali Express, de Stock Americain van de webwinkels!" -

avatar Emiel

23/05/2020

- "Super handige webshop die praktisch alles aanbied en zeer voordelig is!" -

avatar Tibo

23/05/2020

- "Super, eerste keer dat ik earnieland gebruik voor 50 euro besteld en bijna 2 euro korting." -

avatar Laurens

16/05/2020

- "Snel besteld, iets langer om te leveren" -

avatar K.

14/05/2020

- "Veel producten voor een mooie prijs. Ik vind het echter moeilijk om de beste keuze te maken. Veel zoekwerk als je wil vergelijken op de site." -

avatar Kenneth

13/05/2020

- "Als je even geduld hebt is dit nog steeds de beste webshop voor elektronica." -