AliExpress Reviews

525
746
46
2
4
Average rating
4/5 - 1328 Reviews
avatar Marijke

07/10/2018

- "Super leuke shop, je vindt er echt alles..alleen spijtig dat de levertijd kan oplopen.." -

avatar Vé

07/10/2018

- "Alliexpress is voor mij DE beste webshop. Koop daar bijna alles op. Van kledij tot juwelen. Keuken gerei. Diamond paintings. Juist geen schoenen. Zend nie graag dingen terug?" -

avatar Charlotte

06/10/2018

- "Leuk spulletjes op AliExpress! Wel steeds een maandje wachten... maar altijd tevreden." -

avatar Mariska

05/10/2018

- "Nog nooit problemen gehad met aliexpress, altijd zeer lage prijzen en correcte levering" -

avatar Elke

01/10/2018

- "Heel veel keuze, alleen een beetje geduld hebben bij de levering en kijken bij wie je iets koopt." -

avatar Lie

30/09/2018

- "Na zoveel jaar nog steeds trouwe klant" -

avatar Sam

29/09/2018

- "Niet de snelste, wel heel goedkoop voor bepaalde artikel. Geduld wordt beloond..." -

avatar Ann

28/09/2018

- "Heel goedkoop wel lange levertijden maar het komt dan vaak ook van ver" -

avatar Marc

27/09/2018

- "Fijne winkel waar je alles vind voor een spotprijs" -

avatar Steven

25/09/2018

- "Verzending duurt lang. Ideaal voor componenten van electronica, zoals ledjes, resistors, arduino, .... Zolang je onder de 22 euro blijft per verzending, zijn er ook geen invoerkosten vanuit China." -

avatar thomas

25/09/2018

- "top" -

avatar Nicole

25/09/2018

- "Heel goedkoop, al moet je soms wel enkele weken op de verzending wachten.." -

avatar Sofie

24/09/2018

- "Leuke dingen te koop voor een lage prijs." -

avatar kitty

23/09/2018

- "Wetende dat de goederen uit China komen, over het algemeen wel tevreden. De levertijd is lang, dat weet je op voorhand, en door de lange weg die de goederen af te leggen hebben hou ik er ook rekening mee geen al te dure en breekbare zaken te bestellen. Al 2 keer gehad dat er iets niet in orde was het geleverde product en al 2 keer een correcte oplossing gekregen van de verkoper. Niets van klachten dus" -

avatar kim

23/09/2018

- "Al vele kleine dingen besteld en nog nooit problemen mee gehad! Mijn dochter wilde een nageldroger, ze stuurde een link door en dat kostte 10 euro. Op aliexpress exact dezelfde voor 3 euro. Win-win situatie, de dochter heeft wat ze wil en ik heb geld gespaard." -

avatar Vicky

23/09/2018

- "Veel keuze, leuke producten en goede levering!" -

avatar Nelle

21/09/2018

- "De mooie prijzen op alie gecombineerd met de korting van earnieland. Prachtig! En ooohh zo spannend op te wachten op je pakjes!" -

avatar Thomas

14/09/2018

- "Goedkope spullen die soms wat op zich laten wachten, maar prijs is onevenaarbaar!" -

avatar Mariska

12/09/2018

- "Heel fijne webshop, je vindt er alles tegen lage prijzen." -

avatar Arne

06/09/2018

- "Iedere keer opnieuw op zoek naar iets en uiteindelijk ben je anderhalf uur later van 'iets' naar van alles geëvolueerd. :)" -