AliExpress Reviews

525
746
46
2
4
Average rating
4/5 - 1328 Reviews
avatar emmely

04/09/2018

- "super leuke dingen! je kan op de site uren snuisteren." -

avatar Steven

02/09/2018

- "Ideaal voor goedkope elektronische spullen. Goedkoop en vaak gratis geleverd vanuit China. Maar verzendingstijd duurt meestal ongeveer 30 dagen." -

avatar emmely

01/09/2018

- "super leuke spullen ! Toffe en kwalitatieve kinderproducten !" -

avatar Jessica

31/08/2018

- "Super shop!" -

avatar Cedric

28/08/2018

- "eerst keer iest besteld ,maar super goedkoop enkel lang wachten" -

avatar Tom

24/08/2018

- "Ik had eerlijk gezegd m'n twijfels over Earnieland, maar nu ik zie dat het werkt op m'n favorietes sites zoals Aliexpress vind ik het fantastisch!" -

avatar Mio

24/08/2018

- "topwebsite, gebruik hem quasi elke week, kende ik earnieland maar vroeger" -

avatar Tom

24/08/2018

- "als je iets klein en goedkoop zoekt is aliexpress de website bij uitstek" -

avatar Liesbeth

24/08/2018

- "website met goedkope dingen uit china, die je hier 5 à 10x meer betaald." -

avatar Veerle

24/08/2018

- "levering duurt wat langer maar dit dan ook aan zeer scherpe prijzen" -

avatar emmely

19/08/2018

- "i love ali ! Super leuke dingen aan een super prijs" -

avatar Nikki

18/08/2018

- "Gewoonweg top !" -

avatar Sofie

18/08/2018

- "Zoveel leuke spulletjes!" -

avatar Yves

17/08/2018

- "Alle kleine beetjes helpen!" -

avatar Kelly

16/08/2018

- "Is een aanrader voor kleine dingen die anders enorm duur zijn, op aliexpress betaal je maar een minieme prijs voor dezelfde artikelen." -

avatar Lindsay

02/08/2018

- "oneindig veel keuze. leuke spullen voor elke gelegenheid. soms moet je wel goed op de Reviews van anderen letten zodat je geen miskoop doet. relatief snelle levering. Ik ben een tevreden klant." -

avatar Delphine

27/06/2018

- "Ali is gewoon top!!! Alles kan je er vinden, voor ieder wat wils. J krijgt bovenop de spotgoedkope prijzen via earnieland nog eens een extra korting hoe goed is da !" -

avatar Roby

16/05/2018

- "Fantastisch aanbod van electronica! (en eigenlijk van vanalles, maar tot hiertoe vooral electronica besteld =)" -

avatar Lindsay

14/05/2018

- "Super shop. Buying loads of stuff for my wedding." -

avatar Afnan

12/05/2018

- "Een leuk online winkel waar je alles kunt vinden en dat van heel goed kwaliteit en prijs. Alles top." -