AliExpress Reviews

525
746
46
2
4
Average rating
4/5 - 1328 Reviews
avatar Melda

17/04/2018

- "veel goedkoope prulletjes, wel een beetje lange levertermijn, gemakkelijk geld terugbetaald als wat je bestelt niet dezelfde als wat in beschrijving" -

avatar Vanessa

04/04/2018

- "Lange verzending, maar veel zeer goedkope spulletjes te vinden. Kledingmaten vallen wel steeds wat kleiner uit dan hier." -

avatar Bert

22/03/2018

- "Altijd correct behandelt geweest snelle verzendingen indien er iets niet geleverd kon zijn snelle terugbetaling. Zeer tevreden" -

avatar annelies

10/03/2018

- "je vind er bijna alles soms moet je lang op de bestelde goederen wachten maar is het meer dan waard" -

avatar Shana

26/02/2018

- "Ik heb al verschillende keren bij Aliexpress besteld en heb nog nooit problemen ondervonden. Top deals. " -

avatar Colette

25/02/2018

- "Al meerdere malen bij Aliexpress besteld en nog nooit hinder ondervonden.Soms wat trage verzending maar daar moet je gewoon rekening mee houden." -

avatar Kenneth

24/02/2018

- "Altijd goedkope en meestal degelijke producten gekregen. Je moet wel kijken naar het aantal bestellingen en hun reviews. Vertrouw reviews van mensen uit europa en de VS, andere reviews vind ik minder betrouwbaar!" -

avatar Roby

19/02/2018

- "Als je het hier niet vind dan weet ik het ook niet meer hoor =) Leveringstijden zijn vaak wel 3 a 4 weken, maar voor klein grut dat je niet dadelijk nodig hebt is het absoluut een aanrader." -

avatar Lindsay

05/02/2018

- "Groot aanbod van verschillende artikelen. Al meerdere malen bij Aliexpress besteld en nog geen hinder ondervonden. De wachttijden kunnen soms wat oplopen, maar daar moet je gewoon rekening mee houden." -

avatar Dorien

15/12/2017

- "Super shop AliExpress. Al wat je maar kan inbeelden is hier te vinden en dit aan zeer goedkope prijzen. Enkel de levering duurt natuurlijk wel iets langer." -

avatar Dorien

15/12/2017

- "Super shop AliExpress. Al wat je maar kan inbeelden is hier te vinden en dit aan zeer goedkope prijzen. Enkel de levering duurt natuurlijk wel iets langer." -

avatar Dorien

15/12/2017

- "Super shop AliExpress. Al wat je maar kan inbeelden is hier te vinden en dit aan zeer goedkope prijzen. Enkel de levering duurt natuurlijk wel iets langer." -

avatar annelies

08/12/2017

- "Huishoud, kleding, juwelen, schoenen, kerstkado's, ALLES bestel ik op ALI. Je moet wel wat geduld hebben, dat is het enige minpunt. " -

avatar Marjan

02/12/2017

- "Reeds producten besteld over verschillende categorie├źn. Steeds super goedkoop en meestal tevreden van de kwaliteit. Een lange levertijd maar dit weet je vooraf dus daarop kan je anticiperen. Zal hier zeker nog vaak bestellen!" -

avatar Linda

28/11/2017

- "Ik heb al veelvuldig diverse erg uiteenlopende zaken besteld via Aliexpress en ben over het algemeen heel tevreden. Als er problemen zijn, wat al gehad heb (een verkeerd artikel geleverd, een artikel dat onderweg stuk is gegaan) werden deze tot nu toe steeds naar mijn tevredenheid opgelost door het nasturen van het juiste artikel, en/of het gebroken artikel te vergoeden. Alleen werken de track-en trace links niet altijd perfect en is het veelal gissen wanneer de levering gaat toekomen wat qua termijn erg uiteenlopend is, ook al staat er dat ze in voorraad zijn. Ook opletten bij het bestellen van kleding : de maten vallen daar meestal vrij klein uit tov onze Belgische maten." -

avatar Dieter

12/10/2017

- "Veel voor weinig geld meestal tevreden. Zeker met gratis verzending en buyers protection program." -

avatar Ann

26/09/2017

- "super leuke site wel lange levertijden omdat het van ver komt maar ons pakje was er na 3 weken ipv 6 dus wij blij. je kan echt koopjes doen maar je moet wel een beetje de prijzen vergelijken " -

avatar Tessa

08/09/2017

- "Sommige producten zijn lachwekkend als je ze in het echt ziet, maar voor die prijs lig ik er niet wakker van. Top voor goedkope prullaria, massa-aankoop, veel goedkopere opties voor normaal duurdere producten, wel mindere kwaliteit maar dan nog... Soms eens miserie met verkeerd product of andere kleur ofzo, maar ligt vooral aan de verkoper denk ik dan. Wel oppassen met duidelijke namaak (boetes) en douanekosten!" -

avatar Cindy

28/08/2017

- "Goedkoop en uiteindelijk nog snel geleverd! Voor gadgets een ideale shop ;-) " -

avatar Mandy

07/07/2017

- "Ideale onlineshop voor leuke en goedkope hebbedingen alsook de laatste fashion. Wel opletten dat je de reallife foto's bekijkt en de reviews leest, niet alles is wat he lijkt. Lange levertermijn" -