AliExpress Reviews

540
749
46
2
4
Average rating
4/5 - 1346 Reviews
avatar Joyce

26/12/2019

- "Lange levertermijn maar wel tevreden over aankoop." -

avatar Sabrina

23/12/2019

- "Fijn om zo goedkoop te winkelen en wat een groot aanbod!" -

avatar Sabrina

23/12/2019

- "Fijn om zo eenvoudig te kunnen genieten van earnie korting!" -

avatar Gregory

18/12/2019

- "Reeds een aantal aankopen gedaan bij AliExpress en ik vraag me nog altijd af hoe ze zo'n scherpe prijszetting kunnen garanderen. Op en top tevreden wel!" -

avatar Sarah

18/12/2019

- "Super!" -

avatar Leen

17/12/2019

- "Handig om via Earnieland een extraatje te krijgen. Voor heel wat sites weet ik nu al: eerst via Earnieland. :-)" -

avatar Mieke

16/12/2019

- "Zeer fijn om te winkelen. Enige minpuntje is de lange wachttijd." -

avatar Marion

04/12/2019

- "Leuke spulletjes voor weinig geld!" -

avatar Thomas

04/12/2019

- "de chinees was nog nooit zo goedkoop" -

avatar Katia

04/12/2019

- "Je vind er spullen die je hier niet vind." -

avatar Brigitte

02/12/2019

- "leuke dingen, spotgoedkoop en ben altijd benieuwd wanneer het aankomt" -

avatar Peter

30/11/2019

- "Reeds honderden bestellingen, 99% in orde. Kledij, kleine electronica, fiets- en auto accessoires, huisdiertools, ..." -

avatar Carine

29/11/2019

- "Velen klagen over de lange leveringstermijn maar ik heb al mijn bestellingen VOOR de afgesproken leveringstijd ontvangen , en het is fijn om de €urootjes van EarniePunten op je rekening gestort te zien , alle kleine beetjes helpen !" -

avatar Annemie

23/11/2019

- "Ideaal als je kleine cadeautjes zoekt voor onder de kerstboom.." -

avatar Charline

11/11/2019

- "Superfijne webshop met zeer ruime keuze aan artikelen. Levertijd is wel erg lang." -

avatar Gwendolyne

01/11/2019

- "Zelfs bij aankopen op AliExpress krijg je korting. Maakt het shoppen nog leuker ?" -

avatar Majda

28/10/2019

- "Zeer uiteenlopende producten voor heel schappelijke prijzen. Wel geduld hebben want levering is gemiddeld 3 weken." -

avatar Andy

21/10/2019

- "Tot op heden steeds alles in goede orde ontvangen." -

avatar Andy

15/10/2019

- "Perfect zoals gewoonlijk." -

avatar Brigitte

15/10/2019

- "deze keer een snelle levering gehad, fijn zo" -