AliExpress Reviews

525
746
46
2
4
Average rating
4/5 - 1328 Reviews
avatar Jan

02/09/2019

- "Al meerdere bestellingen geplaatst, elke keer tevreden. Soms iets langere levertijden, maar dat neem je er dan wel bij natuurlijk" -

avatar Vanessa

30/08/2019

- "Leuke spullen. Volledig aanbod voor weinig geld. Zeer tevreden van mijn aankopen" -

avatar Lindsey

28/08/2019

- "Zeer tevreden altijd al mooi aangekomen , is er iets mis zijn ze behulpzaam" -

avatar Jefke

27/08/2019

- "Mooie prijzen enkel de verzending duurt lang :(" -

avatar Melissa

25/08/2019

- "Goed de reviews lezen maar je kan hier soms echt wel koopjes doen, indien je genoeg geduld hebt. Indien iets niet toe komt kan je dispute openen en krijg je je geld terug" -

avatar Antoine

21/08/2019

- "Toujours top pour trouver tout et n'importe quoi" -

avatar Marty

18/08/2019

- "Vaak is het een gok of de kwaliteit wel goed is, maar met deze prijzen is het risico klein en makkelijk te nemen. Ontvangst duurt vaak lang, maar soms heb je geluk en komt het al binnen 2 weken." -

avatar Natascha

16/08/2019

- "Een bestelling gedaan op Ali exspresse hopelijk vlug geleverd . Natascha" -

avatar Marleen

12/08/2019

- "Al veel besteld bij deze webshop, nauwelijks problemen, correcte terugbetaling bij niet complete bestelling. Scheelt heel veel met sommige producten, het wachten waard." -

avatar Sarah

09/08/2019

- "Altijd top." -

avatar Laurens

11/07/2019

- "It seems like it would work" -

avatar Lieselotte

10/07/2019

- "Dik in orde. Snelle verzending." -

avatar Samantha

08/07/2019

- "geweldig ali i love it" -

avatar Ellen

08/07/2019

- "Aliexpress is en blijft mijn favoriete webshop. Je vindt er alles wat je maar kan denken. Je wacht dan meestal een maandje op je pakje, maar voor de prijs die je er maar voor betaald, is dit het wachten meer dan waard." -

avatar Shana

28/06/2019

- "Aliexpres is net zoals Ebay echt een top winkel. Veel te vinden." -

avatar Kilian

23/06/2019

- "Excellent Website! Love it!" -

avatar emmely

09/06/2019

- "super leuke spullen voor weinig geld !!!" -

avatar Emma

08/06/2019

- "Goede service, wel lastig met controleren of je pakketje aankomt of niet. Als een pakketje niet in orde blijkt te zijn, is het even zoeken, maar alles wordt wel goed geregeld." -

avatar Ilse

03/06/2019

- "Goedkope spullen uit China, ze zijn even onderweg maar via de app kan je heel makkelijk alles volgen en blijft het toch overzichtelijk." -

avatar Balazs

02/06/2019

- "11 November zijn er vaak extra kortingen" -