AliExpress Reviews

598
759
47
4
4
Average rating
4/5 - 1417 Reviews
avatar Thomas

04/12/2019

- "de chinees was nog nooit zo goedkoop" -

avatar Katia

04/12/2019

- "Je vind er spullen die je hier niet vind." -

avatar Brigitte

02/12/2019

- "leuke dingen, spotgoedkoop en ben altijd benieuwd wanneer het aankomt" -

avatar Peter

30/11/2019

- "Reeds honderden bestellingen, 99% in orde. Kledij, kleine electronica, fiets- en auto accessoires, huisdiertools, ..." -

avatar Carine

29/11/2019

- "Velen klagen over de lange leveringstermijn maar ik heb al mijn bestellingen VOOR de afgesproken leveringstijd ontvangen , en het is fijn om de €urootjes van EarniePunten op je rekening gestort te zien , alle kleine beetjes helpen !" -

avatar Annemie

23/11/2019

- "Ideaal als je kleine cadeautjes zoekt voor onder de kerstboom.." -

avatar Charline

11/11/2019

- "Superfijne webshop met zeer ruime keuze aan artikelen. Levertijd is wel erg lang." -

avatar Gwendolyne

01/11/2019

- "Zelfs bij aankopen op AliExpress krijg je korting. Maakt het shoppen nog leuker ?" -

avatar Majda

28/10/2019

- "Zeer uiteenlopende producten voor heel schappelijke prijzen. Wel geduld hebben want levering is gemiddeld 3 weken." -

avatar Andy

21/10/2019

- "Tot op heden steeds alles in goede orde ontvangen." -

avatar Andy

15/10/2019

- "Perfect zoals gewoonlijk." -

avatar Brigitte

15/10/2019

- "deze keer een snelle levering gehad, fijn zo" -

avatar Robebjan

11/10/2019

- "Goedkoop en leuke dingen te koop." -

avatar Marc

11/10/2019

- "Echt alles te vinden?" -

avatar Anka

10/10/2019

- "Zallig" -

avatar Tjabbe

09/10/2019

- "heel goedkoop!" -

avatar Andy

06/10/2019

- "Zoals altijd: perfect." -

avatar Marc

02/10/2019

- "Hebbedingentjes of serieuze producten nadig voor weinig €uro's dan moet je hier wezen. Wel een maand of iets meer wachten maar voor dikwijls meer den 12 keer goedkoper wachten we wel even. U ook niet." -

avatar Marc

02/10/2019

- "Vind er zogoed als alles dat je nodig hebt of hebbedingengtjes die steeds wel dagelijks van pas komen." -

avatar Tjabbe

02/10/2019

- "Heel goedkoop!" -