AliExpress Reviews

483
728
45
1
4
Average rating
4/5 - 1266 Reviews
avatar Christophe

03/02/2019

- "Veel betere shipments als vroeger, beste prijs online" -

avatar Tony

03/02/2019

- "Ben middels al geruime tijd klant bij Alieexpress en heb heel wat zoals klein tot grootte spullen besteld alles tot nu toe ontvangen binnen 2a3 weken ook communicatie b.v. berichtje gestuurd via e-mail direct antwoord. Dus heb heel goede ervaring met Aliexpress . Alieexpress is gewoon top ?." -

avatar Kathia

27/01/2019

- "cheap way to buy stuff that will be 3 times more expensive in europe. fast delivery and payback if something was delivered wrong ." -

avatar Kendie

24/01/2019

- "Elke dag solden :)" -

avatar Antoine

23/01/2019

- "Grace à earnieland, j'ai un cashback pour mes achats sur aliexpress qui référence de nombreux produits électroniques." -

avatar Koen

23/01/2019

- "Wanneer je even kan wachten is dit zeker aan te raden." -

avatar Deborah

23/01/2019

- "Wat je niet vindt bij een ander is altijd te koop op aliexpress. Veel shoppen voor kleine prijsjes" -

avatar J

22/01/2019

- "Even geduld hebben maar zeer handig voor kleinere zaken zoals schroeven, kabels, etc!" -

avatar silvie

22/01/2019

- "net wat zero waste spullen besteld op aliexpress lage prijs, ruime keuze wel wat geduld nodig tot de spullen arriveren" -

avatar Patrik

19/01/2019

- "Geweldige winkel, hier vind je (bijna) alles aan een zeer lage prijs. Kettinkje voor 3 cent? Geen probleem! 3D printer? Zeker! De site is wel een verzameling van verschillende verkopers en de service kan wel verschillen. Ook de categorieën van de producten kan serieus afwijken. De verzendtijd is typisch een paar maanden." -

avatar emmely

18/01/2019

- "super leuke site, uren snuister plezier ! enkel jammer dat je min 2 weken tot 1 maand moet wachten op je pakje ;-)" -

avatar Marilyn

17/01/2019

- "veel keuze en aan goedkope prijzen!!!" -

avatar Niels

12/01/2019

- "Alle "gadgets" tegen scherpe prijzen, hou wel rekening met import kosten als je voor hoge bedragen koopt" -

avatar Joeri

12/01/2019

- "De meest favoriete webshop van mijn vrouw en mijn Visa :-) Hier kun je zowat alles kopen en spotprijzen. Levering kan soms zeer snel, soms moet je wat geduld uitoefenen. Communicatie met de verkopers gaat prima." -

avatar Elke

10/01/2019

- "Zeer uitgebreid gamma, wel even geduld hebben eer het pakje in België is. Voor hetgeen ik AliExpress gebruik ben ik er zeer tevreden van." -

avatar Diana

10/01/2019

- "Heel veel artikelen aan heel interessante prijzen! Als je bereid bent even te wachten op je bestelling is AliExpress ideaal! Ik bestel hier meestal de items die ik wel interessant vind maar niet snel nodig heb." -

avatar silvie

08/01/2019

- "al wat je maar kan indenken is voor een prikje te vinden op ali wel een redelijke wachttijd (enkele weken tot maanden), maar voor niet dringende aankopen zijn de koopjes het wachten waard! steeds letten op de reviews en beschrijving goed lezen, en zo nog nooit slechte ervaringen gehad." -

avatar Ellen

08/01/2019

- "Ik heb al zeer veel besteld op alieexpress. Ik ben altijd zeer tevreden, maar uiteraard moet je even geduld hebben tot het geleverd wordt! Zeker een aanrader!" -

avatar Cynthia

04/01/2019

- "Al heel veel opgekocht van kleren tot decoratie en feestartikelen. Altijd zeer tevreden geweest over jet product naar lage prijs." -

avatar Antoine

02/01/2019

- "Super, des réductions en plus avec earnieland sur Aliexpress, le plus grand site de commerce concernant l'électronique. Si vous cherchez quelque chose il est sur Aliexpress ou nul part ailleurs." -