AliExpress Reviews

571
758
47
3
4
Average rating
4/5 - 1388 Reviews
avatar Laurens

11/07/2019

- "It seems like it would work" -

avatar Lieselotte

10/07/2019

- "Dik in orde. Snelle verzending." -

avatar Samantha

08/07/2019

- "geweldig ali i love it" -

avatar Ellen

08/07/2019

- "Aliexpress is en blijft mijn favoriete webshop. Je vindt er alles wat je maar kan denken. Je wacht dan meestal een maandje op je pakje, maar voor de prijs die je er maar voor betaald, is dit het wachten meer dan waard." -

avatar Shana

28/06/2019

- "Aliexpres is net zoals Ebay echt een top winkel. Veel te vinden." -

avatar Kilian

23/06/2019

- "Excellent Website! Love it!" -

avatar emmely

09/06/2019

- "super leuke spullen voor weinig geld !!!" -

avatar Emma

08/06/2019

- "Goede service, wel lastig met controleren of je pakketje aankomt of niet. Als een pakketje niet in orde blijkt te zijn, is het even zoeken, maar alles wordt wel goed geregeld." -

avatar Ilse

03/06/2019

- "Goedkope spullen uit China, ze zijn even onderweg maar via de app kan je heel makkelijk alles volgen en blijft het toch overzichtelijk." -

avatar Balazs

02/06/2019

- "11 November zijn er vaak earnie kortingen" -

avatar Sarah

23/05/2019

- "Zeer goedkoop voor gsm hoesjes, maar levertijd is soms meer dan 2 maanden" -

avatar Balazs

23/05/2019

- "TIP: Kijk bij elk product onderaan of er alternatieve aanbieders dezelfde product goedkoper verkopen." -

avatar Carine

20/05/2019

- "De bestellingen komen veel vlugger dan verwacht ...TOP..." -

avatar Chantal

18/05/2019

- "Wat een mooie sweater voor weinig geld en mat de extra earnialand korting" -

avatar Tekke

16/05/2019

- "Goede shop, veel keus in alles. Zeker een aanrader?" -

avatar Tekke

12/05/2019

- "Grote keuze in alles. Goede site" -

avatar Bianca

12/05/2019

- "Veel spulletjes voor weinig geld. Eventjes op voorhand bestellen en elk feestje wordt een topfeestje!! Zo heb ik al vaak spulletjes besteld!" -

avatar Remke

06/05/2019

- "Heel veel besteld, altijd tevreden. Komt iets niet toe, krijg je altijd je geld terug. Betrouwbaar." -

avatar Luna

05/05/2019

- "Super website en goedkoopste" -

avatar Melissa

04/05/2019

- "Leuke site" -