AliExpress Reviews

600
759
47
4
4
Average rating
4/5 - 1419 Reviews
avatar Samantha

15/04/2019

- "super :)" -

avatar .kevin

14/04/2019

- "super goedkoop maar niet altijd goede kwaliteit" -

avatar Sarah

08/04/2019

- "Alles spotgoedkoop!" -

avatar Sarah

08/04/2019

- "Super!" -

avatar Cynthia

07/04/2019

- "Altijd behulpzame mensen gehad wanneer er iets lijkt fout gegaan te zijn in je bestelling, komt altijd op zijn pootjes terecht!" -

avatar Cathy

21/03/2019

- "filofax besteld, via cagie, zeer snel gekregen en mooi verpakt, degelijk materiaal" -

avatar Heidi

20/03/2019

- "Voor de 2de maal mijn a5 ringsysteem couponmapje aangekocht. Wel een beetje wachten maar dit geeft niet. De map is supermooicen gemakkelijk in gebruik. De a5 zip mapjes passen er perfect in. ?" -

avatar Heidi

20/03/2019

- "Leuke a5 mapjes die sluiten met een zip systeem waar ik mijn coupons kan in opbergen. Goedkoop." -

avatar Heidi

20/03/2019

- "Mooi aanbod en gemakkelijk om te betalen. De verzending gebeurt snel maar het is wat wachten tot het aankomt. Top" -

avatar Margo

16/03/2019

- "Leuke spullen voor leuke prijzen" -

avatar N

16/03/2019

- "Wat een aanbod! Leuk om hier te shoppen. Goede prijs-kwaliteit. Leuke earnie korting via Earnieland. :)" -

avatar Samantha

13/03/2019

- "super ;)" -

avatar Antoine

12/03/2019

- "Toujours un plaisir de faire un achat sur Aliexpress afin de trouver de tout à tout petit prix" -

avatar Kendie

09/03/2019

- "Dol op ali maar weet nt of info over de productsamenstelling altijd correct is..." -

avatar Elke

06/03/2019

- "Super assortiment aan ongelofelijke prijzen. Enkel een beetje geduld hebben eer het geleverd wordt. Tevens bescherming dat als je pakje binnen de afgesproken termijn niet geleverd is er een nazending of geld terug gegarandeerd wordt." -

avatar Margo

03/03/2019

- "Leuke spullen te koop voor kleine prijsjes" -

avatar Margo

27/02/2019

- "Leuke koopjes" -

avatar Jonas

21/02/2019

- "al zoveel besteld, enkel wist ik niet dat aliexpress met earnieland samenwerkte, vanaf nu elke aankoop via hier :-)" -

avatar emmely

21/02/2019

- "i love ali !!!!" -

avatar Kim

18/02/2019

- "heel goedkoop , soms lang wachten op je bestelling en soms komt het helemaal niet aan wel een voordeel dat je altijd je geld terug krijgt als het niet aankomt binnen de levertijd" -