AliExpress Reviews

525
746
46
2
4
Average rating
4/5 - 1328 Reviews
avatar johanna

22/11/2018

- "Altijd wel iets te vinden op ali. Wel goed opletten voor namaak want daar kan je boetes voor krijgen." -

avatar johanna

22/11/2018

- "Altijd wel iets te vinden op ali. Wel goed opletten voor namaak want daar kan je boetes voor krijgen." -

avatar Loes

22/11/2018

- "Zoek je iets voor een klein prijsje den ali heeft het. Ook komt soms je bestelling niet door. Geen probleem. Stuur een mail en ze antwoorden terug in jou taak," -

avatar Linda

20/11/2018

- "heb al vrij dikwijls gekocht via deze website - levertijd is vrij lang maar bij problemen levering wordt meestal wel gezocht naar toepasselijke oplossing" -

avatar Marijke

20/11/2018

- "Al veel kleine spullen gekocht. Soms moet je lang wachten, maar ik heb nog nooit problemen gehad. Kijk wel altijd goed naar de beoordeling van de verkopers en lees goed de productbeschrijvingen!" -

avatar Bram

19/11/2018

- "ideale webshop om kleine dingen te kopen. hier zijn ze meestal veel goedkoper dan op andere webshops." -

avatar Emelda

17/11/2018

- "Fijn om te bestellen op deze site, is wel een beetje wachten op koopjes...." -

avatar emmely

17/11/2018

- "super leuk om op deze site rond te snuisteren !" -

avatar Pieter

16/11/2018

- "Zalige webshop! Als je niet voor de allergoedkoopste dingen gaat krijg je echt wel waar voor je geld!" -

avatar Tim

15/11/2018

- "je vindt hier werkelijk alles" -

avatar emmely

15/11/2018

- "je vind er gewoonweg alles !!" -

avatar Patty

12/11/2018

- "leuke winkel waar je bijna alles vind voor kleine prijsjes. De kwaliteit is soms niet geweldig, ik zal er bijvoorbeeld geen kleding bestellen, maar voor bepaalde dingen maakt dit niet zo veel uit. vaak wel een maand wachten voor je je bestelling krijgt." -

avatar Kath

11/11/2018

- "Grote webshop! Opletten met de verzendtijden :) Maar nog nooit problemen gehad!" -

avatar emmely

10/11/2018

- "Super leuke webshop, uren kan je vullen om te snuisteren." -

avatar emmely

10/11/2018

- "super leuke dingen voor kinderen !" -

avatar Natasja

07/11/2018

- "Ze hebben er hele leuke dingetjes. Bij kleding moet je wel goed kijken bij de tabel van het product vaak vallen ze kleiner of groter uit" -

avatar emmely

07/11/2018

- "i love ali, super leuke dingen, enkel jammer van de trage levering, maar dat nemen we wel graag bij." -

avatar Kenny

02/11/2018

- "Hier shop ik zeer regelmatig. Goedkoper en zeker geen mindere kwailiteit. Levering duurt meestal tussen de 2 en 3 weken. Al meerdere GSM covers, GSM opladers, diverse kabels besteld. Aanrader!" -

avatar Samantha

22/10/2018

- "Super leuke extra korting" -

avatar Elke

15/10/2018

- "Leuke webshop met alle mogelijke kraaltjes die ik kan gebruiken. Enkel een beetje uitkijken met wie je koopt en als je uitkijkt heb je er zelfs nog gratis verzending bij!" -