AliExpress Reviews

596
759
47
4
4
Average rating
4/5 - 1415 Reviews
avatar Hanne

17/02/2019

- "goedkope producten, maar lange levertijd. Kwaliteit is soms ook niet zo goed. Ik zou hier nooit kledij op kopen! Wel ideaal voor kleine decoratiestukken / prulletjes / gsm hoesjes" -

avatar Daphné

12/02/2019

- "super goedkope spulletjes. voor de meeste producten moet je geen verzend kosten betalen." -

avatar Elodie

11/02/2019

- "C'est génial de pouvoir profiter d'un cashback sur aliexpress. On trouve sur Aliexpress tout ce qui concerne les composants électroniques à un prix défiant toute concurrence." -

avatar emmely

09/02/2019

- "Super leuke site om gewoon al in rond te snuisteren. Enkel jammer van de lange verzendtijd." -

avatar Cindy

07/02/2019

- "Super handige site. Je vindt hier alles wat je maar kan bedenken! Onlangs nog spullen voor een verjaardagsfeestje besteld en een hoop poppenkleertjes voor mijn nichtje!" -

avatar Cindy

07/02/2019

- "Zalige site. Onlangs superveel poppenkleertjes voor mijn nichtje bestelt. Je vindt daar een gigantische hoeveelheid voor de prijs van setjes bij ons!" -

avatar Christophe

03/02/2019

- "Veel betere shipments als vroeger, beste prijs online" -

avatar Tony

03/02/2019

- "Ben middels al geruime tijd klant bij Alieexpress en heb heel wat zoals klein tot grootte spullen besteld alles tot nu toe ontvangen binnen 2a3 weken ook communicatie b.v. berichtje gestuurd via e-mail direct antwoord. Dus heb heel goede ervaring met Aliexpress . Alieexpress is gewoon top ?." -

avatar Kathia

27/01/2019

- "cheap way to buy stuff that will be 3 times more expensive in europe. fast delivery and payback if something was delivered wrong ." -

avatar Kendie

24/01/2019

- "Elke dag solden :)" -

avatar Antoine

23/01/2019

- "Grace à earnieland, j'ai un cashback pour mes achats sur aliexpress qui référence de nombreux produits électroniques." -

avatar Koen

23/01/2019

- "Wanneer je even kan wachten is dit zeker aan te raden." -

avatar Deborah

23/01/2019

- "Wat je niet vindt bij een ander is altijd te koop op aliexpress. Veel shoppen voor kleine prijsjes" -

avatar J

22/01/2019

- "Even geduld hebben maar zeer handig voor kleinere zaken zoals schroeven, kabels, etc!" -

avatar silvie

22/01/2019

- "net wat zero waste spullen besteld op aliexpress lage prijs, ruime keuze wel wat geduld nodig tot de spullen arriveren" -

avatar Patrik

19/01/2019

- "Geweldige winkel, hier vind je (bijna) alles aan een zeer lage prijs. Kettinkje voor 3 cent? Geen probleem! 3D printer? Zeker! De site is wel een verzameling van verschillende verkopers en de service kan wel verschillen. Ook de categorieën van de producten kan serieus afwijken. De verzendtijd is typisch een paar maanden." -

avatar emmely

18/01/2019

- "super leuke site, uren snuister plezier ! enkel jammer dat je min 2 weken tot 1 maand moet wachten op je pakje ;-)" -

avatar Marilyn

17/01/2019

- "veel keuze en aan goedkope prijzen!!!" -

avatar Niels

12/01/2019

- "Alle "gadgets" tegen scherpe prijzen, hou wel rekening met import kosten als je voor hoge bedragen koopt" -

avatar Joeri

12/01/2019

- "De meest favoriete webshop van mijn vrouw en mijn Visa :-) Hier kun je zowat alles kopen en spotprijzen. Levering kan soms zeer snel, soms moet je wat geduld uitoefenen. Communicatie met de verkopers gaat prima." -