bol.com Reviews

1637
1772
45
12
16
Average rating
4/5 - 3578 Reviews
avatar Kurt

02/07/2020

- "Breed gamma, vaak goeie prijzen en super klantenservice. Heb hier al meerdere succesvolle aankopen gedaan en telkens heel tevreden." -

avatar Stijn

22/06/2020

- "Altijd snel geleverd, heel uitgebreid gamma." -

avatar nathalie

19/06/2020

- "Snelle service en dienst na verkoop is handig via chatfunctie." -

avatar Peter

19/06/2020

- "Ik gebruik de app van bol.com om op een vlotte manier online te shoppen. Je kan er bijna alles terugvinden en de chatfunctie om dienst na verkoop te bereiken is top! Aanrader!" -

avatar Nathalie

17/06/2020

- "altijd snel in huis. Voor sommige producten moet je langer wachten maar dit staan dan mooi aangegeven naast het product!" -

avatar Sandra

08/06/2020

- "Bol is en blijft een geliefde winkel, ik koop er heel regelmatig, veel keuze, goeie service, snelle levering." -

avatar Valerien

08/06/2020

- "Een klassieker intussen in de webshops! TOP!" -

avatar Sandra

07/06/2020

- "Donderdag besteld en vrijdag al geleverd. Blijkbaar enige webwinkel die geen last blijkt te hebben van zogezegde vertraagde leveringen omwille van Covid-19" -

avatar Katrien

31/05/2020

- "Spijtig dat Bol steeds naar voor komt wanneer je een product intikt. Ze zijn meestal duurder en geven al geruime tijd geen earnie korting meer." -

avatar Piet

29/05/2020

- "Altijd en overal super korting Snel en gemakkelijk vanuit je zetel" -

avatar Wendy

24/05/2020

- "Al verschillende keren besteld en altijd zeer tevreden van Komt op tijd aan en alles netjes verpakt" -

avatar Stijn

24/05/2020

- "Extra korting = handig." -

avatar Laure

23/05/2020

- "Goede correct webshop. Steeds vlotte levering en wanneer er problemen zijn kan je √°ltijd terecht bij de klantendienst!" -

avatar David

19/05/2020

- "Het is leuk en makkelijk te bestellen bij bol.com. Waar de prijzen vaak lager liggen dan elders, sneller bij je thuis zijn en dan en plus nog eens extra korting via Ernieland. Een fijne manier om aan je partner te zeggen, maar ik krijg nog eens extra korting met earnieland. Zo krijg ik ze wel vaker over de brug om te bestellen bij bol.com." -

avatar Jenifer

19/05/2020

- "Goede service en altijd op tijd geleverd vandaag besteld morgen in huis" -

avatar Laurens

16/05/2020

- "jammer dat bol nu geen extra korting geeft" -

avatar Emiel

15/05/2020

- "Zeer ruim aanbod en makkelijk om bij te bestellen." -

avatar Wendy

15/05/2020

- "Al verschillende aankopen gedaan en altijd zeer tevreden van de service" -

avatar Wendy

15/05/2020

- "Al verschillende aankopen gedaan en altijd zeer tevreden van de service" -

avatar Steffie

14/05/2020

- "beste webshop die ik ken" -