bol.com Reviews

1189
1572
38
10
10
Average rating
4/5 - 2915 Reviews
avatar marcia

19/05/2019

- "Al veel besteld bij Bol.com en altijd zeer tevreden over de geleverde producten. Wij zijn dus blij dat Bol.com geactiveerd kan worden via Earnieland!" -

avatar Bram

18/05/2019

- "Vlotte levering" -

avatar Inneke

18/05/2019

- "Fantastische klantenservice en opvolging! Vandaag besteld en morgen in huis als het van bol zelf komt. Top webwinkel!" -

avatar peter

17/05/2019

- "zeer goede website. Doen wat ze beloven" -

avatar Rizvan

16/05/2019

- "dé webshop bij uitstek!" -

avatar Marisca

16/05/2019

- "Zeer snelle levering! Het aangegeven tijdstip klopt ook altijd, top service" -

avatar Steve

15/05/2019

- "Vele malen gebruikt, snelle en correcte levering. zeker handig als je een cadeau snel nodig hebt :)" -

avatar Melissa

15/05/2019

- "Handige webshop waar je bijna alles kan vinden. Wel opletten want vaak staan spullen op bol duurder dan gewoon in de winkel. maar leuk dat je hier kan bestellen via earnieland" -

avatar Bianca

13/05/2019

- "Bij problemen altijd meteen hulp, snelle levering, een uitgebreid gamma,... Heel handig!" -

avatar Farrah

12/05/2019

- "Ik wacht nog op mijn eerste cashback, maar ik ben alvast fan :)" -

avatar Cynthia

12/05/2019

- "Superblij met mijn aankoop, omwille van moedertjesdag een korting kunnen krijgen van €130!" -

avatar Bianca

09/05/2019

- "Winkel met een ruim assortiment, voor iedereen wat wils. Je vindt er altijd wat je zoekt! TOP Wanneer er een probleem is, helpen ze meteen! Hele goede service!!" -

avatar Bianca

09/05/2019

- "Website met ruime keuze! Je vindt er gewoonweg alles wat je zoekt. Alles wordt met zorg aan huis geleverd en wanneer je een probleem hebt, helpen ze je meteen! Top!" -

avatar Kelly

08/05/2019

- "Snelle levering & correcte prijs!" -

avatar Liesbet

08/05/2019

- "Nog nooit problemen gehad. Bij foutjes steeds zonder problemen kunnen terugsturen en geld teruggekregen. Echt een goede site. Soms wel duurder als andere sites maar de service maakt veel goed." -

avatar Kathia

06/05/2019

- "meestal superkoopjes te vinden en indien je iets niet bevalt mag je dit gratis retourneren" -

avatar Melissa

06/05/2019

- "Leuke online webwinkel en snelle levering" -

avatar Melissa

05/05/2019

- "Leuke website altijd veel keus voor weinig geld" -

avatar Luna

05/05/2019

- "Snelle levering en goedkoop" -

avatar Melissa

04/05/2019

- "Goedkope en snelle levering" -