bol.com Reviews

1491
1766
42
11
13
Average rating
4/5 - 3419 Reviews
avatar Tom

15/02/2020

- "Bol.com. Altijd correct." -

avatar Jarne Peter

15/02/2020

- "beste webshop van belgiƫ!" -

avatar Kathia

14/02/2020

- "heel fijn dat er elke maand een klein bedragje terug op de rekening staat . toppie" -

avatar Kady

12/02/2020

- "Super, die earnie korting komt zeker van pas!" -

avatar Jens

11/02/2020

- "Snelle levering. Vlotte bestelprocedure. Eenvoudig betalen en retourneren." -

avatar Tamara

09/02/2020

- "Altijd vlotte levering zeker een aanrader." -

avatar Tamara

09/02/2020

- "Makkelijke site goed verstaanbaar en earnie korting leuk als je wel wat aankopen online doet alleen aan denken om via ernieland te shoppen ???" -

avatar Marijke

04/02/2020

- "Altijd super snel verzonden. Niet altijd de goedkoopste, maar wel altijd ideaal voor een last-minute cadeautje!" -

avatar Vanessa

03/02/2020

- "Leuke webshop met duidelijke info" -

avatar Raf

02/02/2020

- "Vandaag bestellen en de volgende dag gewoon in huis. Het kan echt niet sneller. Top bedrijf en ook vriendelijk personeel dat hier het pakket elke keer komt afleveren." -

avatar Cindy

02/02/2020

- "Je kunt het zo gek niet bedenken of je kunt het er bestellen. Heel handig ook is de select plus waarbij je kunt kiezen wanneer er geleverd wordt. En als het per ongeluk toch eens een keertje fout loopt wordt het zo snel mogelijk geregeld en krijg je een compensatie bon." -

avatar Pascale

01/02/2020

- "Overzichtelijke site waar bijna alles te vinden is. Zeer betrouwbaar en snelle levering, love it!" -

avatar Kelly

01/02/2020

- "Ondertussen vaste klant bij bol.com en Ali-express... superservice?" -

avatar Vanessa

31/01/2020

- "Leuke manier om te shoppen en earnie korting te krijgen...." -

avatar Sandy

31/01/2020

- "Ik bestel heel regelmatig bij bol.com. zowel voor voeding van mijn babydochtertje tot producten voor het huishouden. Heel grote kans dat je op bol.com vind wat je zoekt door hun ruime assortiment. Ook als er iets niet in orde en je laat het hun weten, helpen ze je direct en maken het weer goed. Super klantenservice en webshop!" -

avatar Nathalie

31/01/2020

- "zoals gewoonlijk was alles dik in orde" -

avatar Nathalie

31/01/2020

- "Bol levering was dik in orde" -

avatar brian

28/01/2020

- "Met enkele klikken het juiste product gevonden. top!" -

avatar Veronika

26/01/2020

- "Zeer goede service en altijd snelle levering." -

avatar Valerien

26/01/2020

- "Wat een assortiment en ook fijn dat er goedkoop kwalitatieve 2de hands wordt aangeboden." -