bol.com Reviews

1109
1445
34
7
9
Average rating
4/5 - 2700 Reviews
avatar Bruno

21/01/2019

- "Een boormachine gekocht en ze beloofden dat hij de dag erop zou geleverd worden en dit geloofde ik niet maar de volgende dag stond mijn bestelling thuis super Snelle levering en hun beloftes komen ze na super bedankt bol.com" -

avatar Jelle

21/01/2019

- "Never had a problem with Bol.com, very happy that I activated Earnieland so I could keep on shopping here." -

avatar Leen

20/01/2019

- "Goede en snelle service, ook na de verkoop wordt de aankoop opgevolgd !" -

avatar Elke

18/01/2019

- "Super tevreden van Bol.com. Gisterenavond bestelling geplaats en vandaag binnen de afgesproken uren geleverd. Prima, bezorgster was bovendien nog vriendelijk, dus helemaal tiptop in orde." -

avatar Marilyn

17/01/2019

- "ruime keuze en snelle service" -

avatar Bart

16/01/2019

- "Op tijd geleverd en goede service" -

avatar Kevin

13/01/2019

- "Uitgebreid aanbod. Meestal goede prijs. Goede service" -

avatar Niels

12/01/2019

- "Bol.com is de max bijna alles tegen scherpe prijzen," -

avatar Jessica

12/01/2019

- "Eergister een wafelijzer besteld en gister netjes optijd geleverd.. Top!!" -

avatar Mitch

11/01/2019

- "Is goed aangekomen met een leuke korting!" -

avatar Nele

10/01/2019

- "Vorige bestelling goed ontvangen! Nu net een nieuwe bestelling geplaatst, wordt zaterdag al geleverd, snelle en vlotte service!!" -

avatar Diana

10/01/2019

- "Altijd heel tevreden over bol.com, indien er zich toch een probleem voordoet zoeken ze actief mee naar een oplossing. Meestal is de bestelling ook de dag nadien al geleverd wat natuurlijk heel handig is!" -

avatar Kissy

08/01/2019

- "Heel uitgebreide collectie, snelle levering." -

avatar Nele

08/01/2019

- "leuke periode, de solden, ook bij bol.com! Snel besteld en snel geleverd. Voor herhaling vatbaar." -

avatar Jessica

06/01/2019

- "Bol.com is gewoon top! Snel en handig !" -

avatar Cindy

05/01/2019

- "Een bestelling gedaan en de korting gekregen?" -

avatar Cynthia

04/01/2019

- "Heel wat opgekocht. Soms door het feit geen tijd meer te hebben om naar een winkel te gaan dus snel bestellen en meestal dag nadien in huis. Super snelle levering, goede kwaliteit tegen goede prijs" -

avatar Ilse

04/01/2019

- "Wederom op Bol.com een item gevonden dat ik niet in de winkels vond! Super tevreden!" -

avatar nathaniel

03/01/2019

- "Scherpe prijzen en met nu en dan stuntprijzen! Ik ben alvast verknocht!" -

avatar Ilse

03/01/2019

- "Bol.com is 1 van de meest complete websites die ik ken. En ze blijven hun aanbod uitbreiden." -