bol.com Reviews

1544
1768
42
11
13
Average rating
4/5 - 3474 Reviews
avatar Jessica

26/02/2020

- "Super, geweldige app/shop" -

avatar Vanessa

26/02/2020

- "Net een snorkelmasker besteld, dankzij de goede tips eentje gevonden, bijna klaar om op reis te vertrekken!" -

avatar Sylvie

26/02/2020

- "Leuk dat er nog een extra'tje van de prijs gaat bij de online aankopen." -

avatar Femke

26/02/2020

- "Hele goeie en snelle service!" -

avatar sven

23/02/2020

- "Super gemakkelijk, nooit problemen en stipt! Via earnieland geen enkel probleem om te bestellen met een earnie korting bovenop." -

avatar Kenneth

22/02/2020

- "Ik bestel graag bij Bol.com. Zeer goede service" -

avatar Stef

22/02/2020

- "Top website. Hier vind je echt vanalles voor jezelf of om cadeau te doen. Ook het systeem met de Bol cadeaukaart is super handig. Kaart invoeren in je account en is die niet opgebruikt, wordt hij gewoon aan je volgende aankoop automatisch toegevoegd." -

avatar Kevin

20/02/2020

- "Leuk om nog eens korting te krijgen op een website die meestal al de goedkoopste is!" -

avatar Tom

20/02/2020

- "Mijn zoveelste bestelling. Supersnel geleverd, heel goed op de hoogte gehouden. Super, zoals altijd. En als je dan nog geld terug krijgt via Earnieland, waarom twijfelen???" -

avatar Yara

20/02/2020

- "Steeds goede beschrijvingen bij de artikelen. Ook de technische details zijn (meestal) compleet. Goede service. Nog geen ervaring met de naverkoop, daar dit nog niet nodig is gebleken." -

avatar Nele

18/02/2020

- "Bol levert steeds, de juiste producten zoals aangegeven. De leveringstijden zijn echt top!" -

avatar Nele

18/02/2020

- "Toch leuke kortingen te scoren. Altijd leuk al je toch alles samentelt ;)" -

avatar Tom

15/02/2020

- "Bol.com. Altijd correct." -

avatar Jarne Peter

15/02/2020

- "beste webshop van belgiƫ!" -

avatar Kathia

14/02/2020

- "heel fijn dat er elke maand een klein bedragje terug op de rekening staat . toppie" -

avatar Kady

12/02/2020

- "Super, die earnie korting komt zeker van pas!" -

avatar Jens

11/02/2020

- "Snelle levering. Vlotte bestelprocedure. Eenvoudig betalen en retourneren." -

avatar Tamara

09/02/2020

- "Altijd vlotte levering zeker een aanrader." -

avatar Tamara

09/02/2020

- "Makkelijke site goed verstaanbaar en earnie korting leuk als je wel wat aankopen online doet alleen aan denken om via ernieland te shoppen ???" -

avatar Marijke

04/02/2020

- "Altijd super snel verzonden. Niet altijd de goedkoopste, maar wel altijd ideaal voor een last-minute cadeautje!" -