bol.com Reviews

1544
1768
42
11
13
Average rating
4/5 - 3474 Reviews
avatar ingrid

28/02/2018

- "Supersnelle levering : gisteren besteld, vandaag al in huis." -

avatar Kenneth

24/02/2018

- "Altijd een super goede ervaring gehad met Bol.com. Service na verkoop is uitstekend. Ze gaven me zelfs een nieuwe speaker nadat er één opgeblazen was." -

avatar Laurens

22/02/2018

- "Always has everything you need, and is usually the cheapest for supplies like toothpaste or razor blades" -

avatar Laurens

22/02/2018

- "Heeft alles wat je nodig hebt" -

avatar Jonas

20/02/2018

- "Na een probleem met een artikel contact opgenomen met de livechat. Binnen de 5 minuten was mijn probleem opgelost en werd een nieuw artikel opgestuurd. De dag nadien ontvangen." -

avatar Vene

19/02/2018

- "Nooit eerder meegemaakt, 2 barkrukken besteld. 1ste levering kwam niet aan en was spoorloos verdwenen, 2de levering kwam beschadigd aan. Kregen nieuwe zittingen doorgestuurd (2 maanden na de bestelling) en moesten maar 1 van de 2 krukken betalen maar bij het -zelf? - monteren van de krukken brak een vijs af.... we blijven met een serieuze kater achter. Nooit eerder problemen gehad bij bol.com." -

avatar Colette

19/02/2018

- "Bijna altijd top maar 1x een probleem gehad met een externe levransier die het verkeerde product opstuurde." -

avatar Colette

19/02/2018

- "De online winkel met het grootste aanbod in vlaanderen, steeds een snelle levering." -

avatar Colette

19/02/2018

- "Al mijn pampers & babystuff bij Bol.com gevonden en besteld. Gemakkelijk, snel geleverd en voor de juiste prijs en hoe meer je koopt hoe groter de korting." -

avatar Inge

16/02/2018

- "Dankzij Earnieland leren gebruiken en heel tevreden van. Alles correct afgehandeld en nog nooit problemen gehad. Soms voel ik me wel schuldig omdat ze helemaal van Nederland naar Belgie rijden en we daardoor de Belgische economie niet steunen maar als ik het in een Belgische webwinkel niet vind dan kies ik toch voor mijn gemak..." -

avatar Nathalie

13/02/2018

- "Mijn go-to store voor ALLES, ik koop er regelmatig..bol.com heeft zelf al een groot assortiment, maar werkt ook samen met externe partners om het aanbod voldoende groot te maken. Bovendien kan je zelf ook tweedehands spullen (bv. boeken, games) via bol.com terug verkopen. De helpdesk is prima, veel gelegenheid om de werking van bol.com én externe handelaars te evalueren. Ik vind dat ze goed werk leveren, en zal blijven bestellen" -

avatar Alexander

08/02/2018

- "Super om te bestellen vanop verschillende webshops op 1 locatie!" -

avatar Leen

04/02/2018

- "Vlotte en snelle afhandeling!" -

avatar Kristof

01/02/2018

- "Scherpe prijzen en snelle levering = ideale combinatie." -

avatar Leen

30/01/2018

- "Altijd zeer vlotte afhandeling en snelle levering bij bol.com." -

avatar Vene

18/01/2018

- "Eenvoudig te bestellen en deze keer heel snel geleverd. Super!" -

avatar Liane

13/01/2018

- "Alles wat ik nodig heb op 1 site en snel geleverd. Top" -

avatar Vene

03/01/2018

- "Deze site is een leuke ontdekking. Bestellen gaat heel vlot, nu nog wat de andere voordelen leren kennen maar ben ervan overtuigd dat ook dit vlot zal gaan :)" -

avatar Simon

30/12/2017

- "Top winkel met top service! Nadien betalen super handig maar ook soms gevaarlijk :)" -

avatar Mathias

26/12/2017

- "Supersnelle & gratis levering, mogelijkheid om achteraf te betalen en een uiterst ruim gamma aan beste prijzen. Top!" -