bol.com Reviews

1551
1768
42
11
13
Average rating
4/5 - 3481 Reviews
avatar Stef

22/02/2020

- "Top website. Hier vind je echt vanalles voor jezelf of om cadeau te doen. Ook het systeem met de Bol cadeaukaart is super handig. Kaart invoeren in je account en is die niet opgebruikt, wordt hij gewoon aan je volgende aankoop automatisch toegevoegd." -

avatar Kevin

20/02/2020

- "Leuk om nog eens korting te krijgen op een website die meestal al de goedkoopste is!" -

avatar Tom

20/02/2020

- "Mijn zoveelste bestelling. Supersnel geleverd, heel goed op de hoogte gehouden. Super, zoals altijd. En als je dan nog geld terug krijgt via Earnieland, waarom twijfelen???" -

avatar Yara

20/02/2020

- "Steeds goede beschrijvingen bij de artikelen. Ook de technische details zijn (meestal) compleet. Goede service. Nog geen ervaring met de naverkoop, daar dit nog niet nodig is gebleken." -

avatar Nele

18/02/2020

- "Bol levert steeds, de juiste producten zoals aangegeven. De leveringstijden zijn echt top!" -

avatar Nele

18/02/2020

- "Toch leuke kortingen te scoren. Altijd leuk al je toch alles samentelt ;)" -

avatar Tom

15/02/2020

- "Bol.com. Altijd correct." -

avatar Jarne Peter

15/02/2020

- "beste webshop van belgiƫ!" -

avatar Kathia

14/02/2020

- "heel fijn dat er elke maand een klein bedragje terug op de rekening staat . toppie" -

avatar Kady

12/02/2020

- "Super, die earnie korting komt zeker van pas!" -

avatar Jens

11/02/2020

- "Snelle levering. Vlotte bestelprocedure. Eenvoudig betalen en retourneren." -

avatar Tamara

09/02/2020

- "Altijd vlotte levering zeker een aanrader." -

avatar Tamara

09/02/2020

- "Makkelijke site goed verstaanbaar en earnie korting leuk als je wel wat aankopen online doet alleen aan denken om via ernieland te shoppen ???" -

avatar Marijke

04/02/2020

- "Altijd super snel verzonden. Niet altijd de goedkoopste, maar wel altijd ideaal voor een last-minute cadeautje!" -

avatar Vanessa

03/02/2020

- "Leuke webshop met duidelijke info" -

avatar Raf

02/02/2020

- "Vandaag bestellen en de volgende dag gewoon in huis. Het kan echt niet sneller. Top bedrijf en ook vriendelijk personeel dat hier het pakket elke keer komt afleveren." -

avatar Cindy

02/02/2020

- "Je kunt het zo gek niet bedenken of je kunt het er bestellen. Heel handig ook is de select plus waarbij je kunt kiezen wanneer er geleverd wordt. En als het per ongeluk toch eens een keertje fout loopt wordt het zo snel mogelijk geregeld en krijg je een compensatie bon." -

avatar Pascale

01/02/2020

- "Overzichtelijke site waar bijna alles te vinden is. Zeer betrouwbaar en snelle levering, love it!" -

avatar Kelly

01/02/2020

- "Ondertussen vaste klant bij bol.com en Ali-express... superservice?" -

avatar Vanessa

31/01/2020

- "Leuke manier om te shoppen en earnie korting te krijgen...." -