bol.com Reviews

1553
1769
43
11
13
Average rating
4/5 - 3485 Reviews
avatar Colette

19/02/2018

- "Bijna altijd top maar 1x een probleem gehad met een externe levransier die het verkeerde product opstuurde." -

avatar Colette

19/02/2018

- "De online winkel met het grootste aanbod in vlaanderen, steeds een snelle levering." -

avatar Colette

19/02/2018

- "Al mijn pampers & babystuff bij Bol.com gevonden en besteld. Gemakkelijk, snel geleverd en voor de juiste prijs en hoe meer je koopt hoe groter de korting." -

avatar Inge

16/02/2018

- "Dankzij Earnieland leren gebruiken en heel tevreden van. Alles correct afgehandeld en nog nooit problemen gehad. Soms voel ik me wel schuldig omdat ze helemaal van Nederland naar Belgie rijden en we daardoor de Belgische economie niet steunen maar als ik het in een Belgische webwinkel niet vind dan kies ik toch voor mijn gemak..." -

avatar Nathalie

13/02/2018

- "Mijn go-to store voor ALLES, ik koop er regelmatig..bol.com heeft zelf al een groot assortiment, maar werkt ook samen met externe partners om het aanbod voldoende groot te maken. Bovendien kan je zelf ook tweedehands spullen (bv. boeken, games) via bol.com terug verkopen. De helpdesk is prima, veel gelegenheid om de werking van bol.com én externe handelaars te evalueren. Ik vind dat ze goed werk leveren, en zal blijven bestellen" -

avatar Alexander

08/02/2018

- "Super om te bestellen vanop verschillende webshops op 1 locatie!" -

avatar Leen

04/02/2018

- "Vlotte en snelle afhandeling!" -

avatar Kristof

01/02/2018

- "Scherpe prijzen en snelle levering = ideale combinatie." -

avatar Leen

30/01/2018

- "Altijd zeer vlotte afhandeling en snelle levering bij bol.com." -

avatar Vene

18/01/2018

- "Eenvoudig te bestellen en deze keer heel snel geleverd. Super!" -

avatar Liane

13/01/2018

- "Alles wat ik nodig heb op 1 site en snel geleverd. Top" -

avatar Vene

03/01/2018

- "Deze site is een leuke ontdekking. Bestellen gaat heel vlot, nu nog wat de andere voordelen leren kennen maar ben ervan overtuigd dat ook dit vlot zal gaan :)" -

avatar Simon

30/12/2017

- "Top winkel met top service! Nadien betalen super handig maar ook soms gevaarlijk :)" -

avatar Mathias

26/12/2017

- "Supersnelle & gratis levering, mogelijkheid om achteraf te betalen en een uiterst ruim gamma aan beste prijzen. Top!" -

avatar Matthias

19/12/2017

- "TopOnlineWinkel! zeer uitgebreid gamma, snelle levering, gemakkelijke retour indien nodig" -

avatar Dorien

19/12/2017

- "Een shop waar je gewoon alles kan terug vinden wat je zoekt. En bovendien worden de meeste producten de dag erna al geleverd." -

avatar Sylvia

13/12/2017

- "Bijna alles te vinden bij Bol.com en snel geleverd. Makkelijk voor de eindejaarsgeschenkjes" -

avatar Sylvia

13/12/2017

- "Bijna alles te vinden bij Bol.com en snel geleverd! Makkelijk voor de eindjaarskado's" -

avatar Linda

13/12/2017

- "Gisteren heb ik ondanks negatieve ervaring uit het verleden eindelijk toch nog eens via Bol.com besteld omdat wat ik nodig had nergens anders te verkrijgen was, tenzij ik nog iets extra kocht omdat het minder dan 15€ koste. Bij Bol.com moest ik spijtig genoeg ook een kleine extra bijdrage betalen voor het transport, maar deze middag werd mijn pakje dan toch geleverd en was alles prima in orde." -

avatar Linda

13/12/2017

- "Heb dit weekend na lange stilte en negatieve ervaring van een familielid eindelijk toch nog eens iets besteld - gekocht, wat deze keer zeer vlot verlopen is. Kort na de middag werd mijn bestelling netjes thuis afgeleverd, alles was prima in orde. Wel spijtig dat ik op het kleine bestelbedrag nog een extra transportkost moest betalen" -