bol.com Reviews

1544
1768
42
11
13
Average rating
4/5 - 3474 Reviews
avatar Thomas

07/01/2020

- "bol.com vind je veel op maar het is geen aliexpress !" -

avatar Kelsey

06/01/2020

- "Was er eerst sceptisch over maar toen ik effectief een bedrag terug kreeg was ik tevreden !" -

avatar Kimberly

05/01/2020

- "Zeer tevreden en altijd leuk meegenomen een cashback :)" -

avatar Kelly

02/01/2020

- "super service, bestel telkens mijn pampers op bol.com de volgende dag mooi geleverd" -

avatar Shana

02/01/2020

- "Nóg leuker shoppen bij bol.com dankzij earnieland!" -

avatar Shana

02/01/2020

- "Nóg leuker shoppen bij bol.com dankzij earnieland!" -

avatar Jessica

27/12/2019

- "Superleuk initiatief" -

avatar Nathalie

27/12/2019

- "Via Earnieland doorklikken naar je favoriete webshops. Een kleine moeite waarvoor je beloond wordt. Leuk als je vaak online shopt." -

avatar Marga

26/12/2019

- "Heel tevreden, kan dit zeker aanraden om online te shoppen. Top!" -

avatar kimberly

26/12/2019

- "altijd in orde !" -

avatar kimberly

26/12/2019

- "Ik bestel regelmatig via Bol.com en altijd heel snelle levering. Nog nooit geen problemen gehad." -

avatar Marc

26/12/2019

- "Snelle levering" -

avatar Jonas

26/12/2019

- "Zelf tijdens kerstperiode alles stipt op tijd ontvangen." -

avatar Nathalie

24/12/2019

- "Supersnelle levering. De goedkoopste voor dit product!" -

avatar Gwendolina

23/12/2019

- "Gisteren een aankoop gedaan via earnieland en vanmorgen al een mailtje dat korting onderweg is. Leuk shoppen ?" -

avatar Kelly

22/12/2019

- "heel fijn om je online aankoop bij te doen" -

avatar Veerle

21/12/2019

- "mijn favoriete online shop. Super veel keuze, goede service, al problemen gehad met postnl voor de levering van mijn pakketje --> dit is super goed opgevolgd door de klantendienst van bol.com. een dikke pluim voor de klantendienst, super vriendelijk behulpzame mensen" -

avatar Kim

21/12/2019

- "Een super eerlijk bedrijf! Vlotte en vriendelijke service en je hebt 7 dagen herdenktijd. Het terug sturen gaat heel gemakkelijk. Een echte aanrader." -

avatar Inge

21/12/2019

- "Lekker makkelijk! Online shoppen en een percentage van je aankopen terug verdienen!" -

avatar Daan

20/12/2019

- "Top!" -