bol.com Reviews

1544
1768
42
11
13
Average rating
4/5 - 3474 Reviews
avatar Catteeuw

18/12/2019

- "Vandaag voor het eerst via earnieland een bestelling geplaatst!" -

avatar Marion

17/12/2019

- "Super snelle levering!" -

avatar Zsa

15/12/2019

- "Ik bestel zo goed als alles via bol.com ipv naar de winkels te rijden met 2 kinderen die dan meteen alles willen hebben! Ben sinds kort ook select lid en heb zo al een aantal bestellingen dezelfde avond in huis. Ideaal! Een keer waren ze 10 minuten later dan de tijdsframe dat ze beloven en kreeg ik een kortingscode om het goed te maken. Grote fan hier! Bedankt bol!" -

avatar Gwendolyne

14/12/2019

- "Gisterenavond een bestelling geplaatst en vanmiddag al ontvangen. Super service." -

avatar Jan

14/12/2019

- "Volgende dag geleverd, uitstekende service" -

avatar Gregory

13/12/2019

- "Top website waar ik al heel wat zaken heb kunnen bestellen en altijd correct geleverd geweest. Dit weekend terug een bestelling bij Bol.com te doen :)" -

avatar Nadia

13/12/2019

- "Super snelle service, nooit ontgoocheld geweest!" -

avatar Laurent

12/12/2019

- "Steeds een snelle en correcte levering. Al enkele dingen teruggestuurd en ook steeds goede service." -

avatar Gregory

12/12/2019

- "Al héél lang tevreden klant bij Bol.com. Nu ik Earnieland heb leren kennen zullen mijn aankopen daar nog stijgen. Service, levering, dienst-na-verkoop perfect bij Bol!" -

avatar Gregory

12/12/2019

- "Net met Earnieland in contact gekomen via LinkedIn en lijkt me een héél interessant bedrijf. Kortingen opbouwen en naar de consument laten teruggaan is de toekomst!" -

avatar Katrien

11/12/2019

- "Opa zaliger zei: "een cent is het begin van een miljoen". Met earnieland spaar ik alvast vele centjes uit." -

avatar Lieselot

11/12/2019

- "Super tevreden! Wie krijgt nu niet graag EXTRA KORTING :-)" -

avatar Marc

11/12/2019

- "Gemakkelijk te bestellen vanuit je luie stoel, pakketje wordt metamorf geleverd" -

avatar Goffings

10/12/2019

- "Bij bol.com vind je zo goed als alles wat je zoekt. Vlotte leveringen." -

avatar Dex

10/12/2019

- "Zeer handige site als je earnie korting wilt. Werkt vlot en snel. Zeker een aanrader." -

avatar Sabrina

08/12/2019

- "Leuk om op zo een eenvoudige manier korting te krijgen op een breed gamma aan webshops, dank u earnieland ;)" -

avatar Mieke

06/12/2019

- "Earnieland is een fijn initiatief. Zo kun je op een gemakkelijke manier genieten van kortingen." -

avatar Brigitte

02/12/2019

- "weer een bestelling geplaatst en het leuke is altijd een snelle levering" -

avatar Vera

02/12/2019

- "Altijd snel geleverd ?" -

avatar Sabrina

02/12/2019

- "Zot veel keuze en zo handig dat alles zo snel geleverd wordt, zeker als je last minute nog een cadeautje zoekt :-)" -