bol.com Reviews

1551
1768
42
11
13
Average rating
4/5 - 3481 Reviews
avatar Nadia

13/12/2019

- "Super snelle service, nooit ontgoocheld geweest!" -

avatar Laurent

12/12/2019

- "Steeds een snelle en correcte levering. Al enkele dingen teruggestuurd en ook steeds goede service." -

avatar Gregory

12/12/2019

- "Al héél lang tevreden klant bij Bol.com. Nu ik Earnieland heb leren kennen zullen mijn aankopen daar nog stijgen. Service, levering, dienst-na-verkoop perfect bij Bol!" -

avatar Gregory

12/12/2019

- "Net met Earnieland in contact gekomen via LinkedIn en lijkt me een héél interessant bedrijf. Kortingen opbouwen en naar de consument laten teruggaan is de toekomst!" -

avatar Katrien

11/12/2019

- "Opa zaliger zei: "een cent is het begin van een miljoen". Met earnieland spaar ik alvast vele centjes uit." -

avatar Lieselot

11/12/2019

- "Super tevreden! Wie krijgt nu niet graag EXTRA KORTING :-)" -

avatar Marc

11/12/2019

- "Gemakkelijk te bestellen vanuit je luie stoel, pakketje wordt metamorf geleverd" -

avatar Goffings

10/12/2019

- "Bij bol.com vind je zo goed als alles wat je zoekt. Vlotte leveringen." -

avatar Dex

10/12/2019

- "Zeer handige site als je earnie korting wilt. Werkt vlot en snel. Zeker een aanrader." -

avatar Sabrina

08/12/2019

- "Leuk om op zo een eenvoudige manier korting te krijgen op een breed gamma aan webshops, dank u earnieland ;)" -

avatar Mieke

06/12/2019

- "Earnieland is een fijn initiatief. Zo kun je op een gemakkelijke manier genieten van kortingen." -

avatar Brigitte

02/12/2019

- "weer een bestelling geplaatst en het leuke is altijd een snelle levering" -

avatar Vera

02/12/2019

- "Altijd snel geleverd ?" -

avatar Sabrina

02/12/2019

- "Zot veel keuze en zo handig dat alles zo snel geleverd wordt, zeker als je last minute nog een cadeautje zoekt :-)" -

avatar Jim

01/12/2019

- "ik bestel vaak via BOL altijd goede prijs en extra Earnie korting" -

avatar Marion

01/12/2019

- "Super! Heel snelle levering!" -

avatar Marion

01/12/2019

- "Top, altijd super snel geleverd!" -

avatar Marc

30/11/2019

- "Gratis levering mogelijk bij Delhaize, top!" -

avatar Katleen

29/11/2019

- "Zoals hun slogan : de winkel van ons allemaal. Super zowel in service, aanbod en levering" -

avatar Sven

28/11/2019

- "Ondertussen heb ik al meerdere bestellingen bij Bol.com geplaatst en tot nu toe ben ik altijd tevreden geweest van de service. Snelle en correcte leveringen." -