bol.com Reviews

1544
1768
42
11
13
Average rating
4/5 - 3474 Reviews
avatar eveline

14/11/2019

- "groot aanbod en goede prijs. héél content van de leveringen. alles correct!" -

avatar Marc

11/11/2019

- "Correcte winkel" -

avatar Piet

10/11/2019

- "Rookmelders ontvangen via Bol.com. Als trouwe klant weet ik dat het artikel steeds 100 % is. Snelle en steeds vriendelijke levering" -

avatar Aleyna

07/11/2019

- "Ik vind bol.com echt zalig voor 23:59 besteld morgen in huis wie wilt dat niet!!!!!" -

avatar Anneleen

05/11/2019

- "Heel mooi extraatje meegenomen aangezien ik toch vaak online bestel! Dus doen zou ik zeggen" -

avatar Mieke

04/11/2019

- "Bol.com is een zalige shop. Indien zich er toch eens een probleem voor doet is de service top. Een echte aanrader." -

avatar Johan

03/11/2019

- "Absolute aanrader!!! Groot assortiment, leuke acties, snelle levering, ... Wat ik ook wel weet te appreciëren is dat je eventueel ook kan kiezen om je bestelling te laten leveren op een latere datum, super!!!" -

avatar Demi

02/11/2019

- "Snelle levering en geweldige klantenservice!!" -

avatar Lindsey

31/10/2019

- "Al veel besteld altijd goede service en snel geleverd" -

avatar Lore

29/10/2019

- "Een veelzijdige webshop met snelle en correcte levering. Top!" -

avatar Robine

29/10/2019

- "Bij bol.com kan je echt steeds alles vinden! Zeer tevreden over het ruime aanbod!" -

avatar Emma

27/10/2019

- "Super! Altijd handig en gratis verzending boven de €20!" -

avatar Yaron

27/10/2019

- "Superkwaliteit en snelle service!" -

avatar Annick

26/10/2019

- "handige gebruiksvriendelijke website. zeer snelle leveringen en democratische prijzen, echt een aanrader!" -

avatar Kenneth

26/10/2019

- "Zeer gemakkelijke site waar alles te vinden is!" -

avatar Mojo

23/10/2019

- "Fijne webshop, ruim assortiment en altijd een zeer snelle levering." -

avatar Aaron

21/10/2019

- "Niets makkelijker dan online je keuze te maken en gewoon de dag erna thuis te laten leveren." -

avatar Joyce

21/10/2019

- "Altijd uitstekende service bij Bol.com. Wanneer er een probleem is, wordt dit binnen het uur opgelost." -

avatar Longueville

20/10/2019

- "Beste webwinkel die er is. Hele goed service na-verkoop ook." -

avatar Chris

18/10/2019

- "Snelle levering!" -