Booking.com Reviews

211
281
7
2
6
Average rating
4/5 - 518 Reviews
avatar Monique

18/10/2019

- "Zeer handige website om hotels te boeken. De beste in zijn soort. Ook vaak veel aanbiedingen of gratis annuleren of later betalen acties." -

avatar Jeroen

26/09/2019

- "Een weekendje Ardennen geboekt bij Booking.com via Earnieland, Meteen kunnen genieten van een extra korting. De rest verliep zoals gewoonlijk. Uitstekend dus!" -

avatar Robebjan

23/09/2019

- "Altijd scherp en prijs en correct geleverd!" -

avatar ilka

15/09/2019

- "Je vind er alle mogelijkheden voor u behoefte, van hotel, B&B, gastenkamers, tot vakantiehuizen! ook annulatie en terug een andere boeken op het laatste moment, als het erbij staat. Is overzichtelijk. Ook vindt deze de goedkoopste!" -

avatar inge

08/09/2019

- "super site al mooie reisjes mee geboekt" -

avatar Vanessa

18/08/2019

- "Hotels geboekt in Rome, Sint-Annaland en Amsterdam. Steeds tevreden over de ligging, accommodatie en de prijs." -

avatar Hedvig

13/08/2019

- "Een duidelijk overzicht van alle beschikbare overnachtingen eender waar ter wereld. Handige app beschikbaar. Enkel jammer dat ze zoveel commissie aanrekenen waardoor de verhuurder niet veel overhoudt." -

avatar silvie

21/07/2019

- "Gemakkelijk een hotel vinden binnen budget, met goede ligging en positieve reviews in Amsterdam in een ogenblik via booking!" -

avatar Jonas

19/07/2019

- "Zoek altijd via de app. Werkt snel en er is een ruim aanbod." -

avatar Mieke

13/07/2019

- "Wij zijn altijd tevreden over Booking.com. Alle reservatie doen wij via booking. Onlangs nog last-minute beslist om ergens te overnachten. Onmiddellijk een goed hotel in de buurt gevonden." -

avatar Dieter

09/07/2019

- "Booking blijkt toch bijna altijd de goedkoopste te zijn en het grootste overzicht te geven. Ik kom er toch altijd op terug" -

avatar Shana

28/06/2019

- "Always good! Altijd goed. Nog nooit problemen gehad." -

avatar Kilian

23/06/2019

- "I look forward to book my holidays this year with Earnieland, and receive back money!" -

avatar Ilse

04/06/2019

- "Goede website, boeking annuleren is geen probleem, ze betalen direct je geld terug." -

avatar Balazs

02/06/2019

- "Handig om snel iets last minute te vinden, zelfs als je op reis bent." -

avatar Eddy

26/05/2019

- "altijd korting bij booking.com via Earnieland !" -

avatar Rizvan

18/05/2019

- "makkelijk korting te verdienen met een overnachting bij booking" -

avatar Damian

16/05/2019

- "All trips away are planned through booking.com, not once have I been disappointed!" -

avatar Gert

10/05/2019

- "Vlot geboekt en helemaal in orde" -

avatar Melissa

04/05/2019

- "Super makkelijk en goedkoopste" -