Booking.com Reviews

254
296
8
3
7
Average rating
4/5 - 579 Reviews
avatar Emiel

10/06/2020

- "Super deals en zeer makkelijk om accommodaties in op te zoeken. Deze boekingssite staat in mijn top 3" -

avatar Valerien

08/06/2020

- "Heerlijk, zowel wat aanbod als wat prijs betreft!" -

avatar Katrien

18/05/2020

- "Alleen maar goede ervarningen met Booking Com en een leuke korting gekregen." -

avatar Kenneth

13/05/2020

- "Niet altijd de beste prijs maar wel zeker overzichtelijke site!" -

avatar Benny

04/05/2020

- "Booking.com staat voor efficiënte hulp, veel keuze en goedkope prijzen. En je hoeft niet op voorhand te betalen en kan annuleren tot kort voor vertrek. Zeer handig." -

avatar Elke

28/04/2020

- "De hotels waar wij al zijn geweest waren echt top. Prijs kwaliteit zeker in orde" -

avatar Katrien

31/03/2020

- "Trip naar Londen geboekt via booking.com. Fijn die extra korting via Earnieland." -

avatar Jessy

27/03/2020

- "Leuke reis aanbiedingen . Goede service . En nu nog eens extra korting . Top" -

avatar Kenneth

10/03/2020

- "Booking is altijd makkelijk om overal ter wereld een hostel of hotel te vinden. Goeie interface en goedkope prijzen!" -

avatar Vanessa

06/03/2020

- "Dankzij Earnieland een extra centje, kleine beetjes helpen. #shopearnieland" -

avatar Vanessa

03/03/2020

- "Al dikwijls gebruik van gemaakt. Goede site en leuke prijzen. Extra korting via earnie is leuk meegenomen. ?" -

avatar Vanessa

29/02/2020

- "Net onze vakantie in mei nog een dagje uitgebreid!" -

avatar Cindy

20/02/2020

- "Zeer makkelijk om een verblijf te zoeken en te boeken. Ook handig zijn de vaak soepele annuleringsvoorwaarden." -

avatar Tom

17/02/2020

- "Earnieland en booking.com, dat is een reis boeken en centjes overhouden om nog leuke dingen te doen tegelijk" -

avatar Joachim

13/02/2020

- "Gemakkelijke site en goedkoopst Heel blij mee" -

avatar Rika

11/02/2020

- "Zeer gemakkelijk platform om je vakantie te boeken. Er is een zeer groot aanbod. Ook is het mogelijk om meer informatie over een bestemming te bekijken. Tot slot it het ook handig dat je een huur auto kan regelen via Booking. Kortom een aanrader, ik heb er nog nooit problemen mee gehad." -

avatar Pascale

01/02/2020

- "Handige, overzichtelijke site. Ik vind er steeds zeer snel wat ik nodig heb, nadien aanpassen lukt ook steeds zonder problemen. Een keer iets moeten annuleren, ik kreeg het voorschot onmiddellijk terugbetaald. Zeer fijne, betrouwbare site." -

avatar Erik

21/01/2020

- "Meestal de goedkoopste prijs voor een hotelkamer." -

avatar Charlotte

21/01/2020

- "Heel handig om prijzen te vergelijken en zo het beste hotel te vinden" -

avatar Thomas

18/01/2020

- "Dé bookingsite met de beste prijzen en aanbod!" -