Booking.com Reviews

235
292
7
3
7
Average rating
4/5 - 555 Reviews
avatar Joachim

13/02/2020

- "Gemakkelijke site en goedkoopst Heel blij mee" -

avatar Rika

11/02/2020

- "Zeer gemakkelijk platform om je vakantie te boeken. Er is een zeer groot aanbod. Ook is het mogelijk om meer informatie over een bestemming te bekijken. Tot slot it het ook handig dat je een huur auto kan regelen via Booking. Kortom een aanrader, ik heb er nog nooit problemen mee gehad." -

avatar Pascale

01/02/2020

- "Handige, overzichtelijke site. Ik vind er steeds zeer snel wat ik nodig heb, nadien aanpassen lukt ook steeds zonder problemen. Een keer iets moeten annuleren, ik kreeg het voorschot onmiddellijk terugbetaald. Zeer fijne, betrouwbare site." -

avatar Erik

21/01/2020

- "Meestal de goedkoopste prijs voor een hotelkamer." -

avatar Charlotte

21/01/2020

- "Heel handig om prijzen te vergelijken en zo het beste hotel te vinden" -

avatar Thomas

18/01/2020

- "Dé bookingsite met de beste prijzen en aanbod!" -

avatar Peggy

12/01/2020

- "Telkens mijn verblijven tijdens citytrip hier geboekt. Super !! En gratis annuleren is goed meegenomen" -

avatar emily

10/01/2020

- "ik boek altijd via booking.com omdat dit gewone een veilige site is om je hotelkamer te boeken" -

avatar Joyce

26/12/2019

- "Supermakkelijk om een overnachting te boeken. Voor herhaling vatbaar ?" -

avatar Kevin

27/11/2019

- "Heel gebruiksvriendelijke website, fijner in gebruik dan hotels.com. Helaas minder earniepunten te verdienen per aankoop." -

avatar Aleyna

16/11/2019

- "Heel handige site voor reizen te boeken. Heel gemakkelijk ook, zeker aan te raden om van deze site te boeken" -

avatar Lore

12/11/2019

- "Vorig jaar een reis uitgestippeld en al onze verblijfplaatsen via booking, geen problemen gehad! Super!" -

avatar Marc

08/11/2019

- "Mega zomaar korting ontvangen" -

avatar Jessica

03/11/2019

- "Meer dan €12 terug gekregen via Earnieland voor een overnachting in Nederland :-D" -

avatar Mojo

23/10/2019

- "Meeste keuze van hotels, appartementen, b&b etc. Altijd zeer goed geprijsd." -

avatar Monique

18/10/2019

- "Zeer handige website om hotels te boeken. De beste in zijn soort. Ook vaak veel aanbiedingen of gratis annuleren of later betalen acties." -

avatar Jeroen

26/09/2019

- "Een weekendje Ardennen geboekt bij Booking.com via Earnieland, Meteen kunnen genieten van een extra korting. De rest verliep zoals gewoonlijk. Uitstekend dus!" -

avatar Robebjan

23/09/2019

- "Altijd scherp en prijs en correct geleverd!" -

avatar ilka

15/09/2019

- "Je vind er alle mogelijkheden voor u behoefte, van hotel, B&B, gastenkamers, tot vakantiehuizen! ook annulatie en terug een andere boeken op het laatste moment, als het erbij staat. Is overzichtelijk. Ook vindt deze de goedkoopste!" -

avatar inge

08/09/2019

- "super site al mooie reisjes mee geboekt" -