Booking.com Reviews

226
292
7
3
7
Average rating
4/5 - 546 Reviews
avatar Jonas

19/07/2019

- "Zoek altijd via de app. Werkt snel en er is een ruim aanbod." -

avatar Mieke

13/07/2019

- "Wij zijn altijd tevreden over Booking.com. Alle reservatie doen wij via booking. Onlangs nog last-minute beslist om ergens te overnachten. Onmiddellijk een goed hotel in de buurt gevonden." -

avatar Dieter

09/07/2019

- "Booking blijkt toch bijna altijd de goedkoopste te zijn en het grootste overzicht te geven. Ik kom er toch altijd op terug" -

avatar Shana

28/06/2019

- "Always good! Altijd goed. Nog nooit problemen gehad." -

avatar Kilian

23/06/2019

- "I look forward to book my holidays this year with Earnieland, and receive back money!" -

avatar Ilse

04/06/2019

- "Goede website, boeking annuleren is geen probleem, ze betalen direct je geld terug." -

avatar Balazs

02/06/2019

- "Handig om snel iets last minute te vinden, zelfs als je op reis bent." -

avatar Eddy

26/05/2019

- "altijd korting bij booking.com via Earnieland !" -

avatar Rizvan

18/05/2019

- "makkelijk korting te verdienen met een overnachting bij booking" -

avatar Damian

16/05/2019

- "All trips away are planned through booking.com, not once have I been disappointed!" -

avatar Gert

10/05/2019

- "Vlot geboekt en helemaal in orde" -

avatar Melissa

04/05/2019

- "Super makkelijk en goedkoopste" -

avatar Samantha

15/04/2019

- "gemakkelijk een reisje boeken :)" -

avatar Kelly

28/02/2019

- "Toffe leuke plekjes ontdekt aan een betaalbare prijs xp" -

avatar Bekks

19/02/2019

- "gemakkelijk om via booking.com een hotel te boeken aan een voordelige prijs" -

avatar Maaike

14/02/2019

- "Zeer tevreden van Booking.com. Echt een aanrader om met dit platform te werken!" -

avatar Elodie

11/02/2019

- "C'est génial de pouvoir bénéficier de quelques euros lors de l'achat d'une nuit d'hotel sur booking" -

avatar Cindy

07/02/2019

- "Ik heb reeds verschillende keren bij booking geboekt. Super gemakkelijke site! Helaas net nog een reisje geboekt voor dat ik Ernieland kende, daar had ik ook nog een mooie op terugbetaald kunnen hebben!" -

avatar Christophe

03/02/2019

- "Super snel en voordelig in combinatie met Genius traveller nog een extra bonus." -

avatar Lien

02/02/2019

- "supermooie kamer geboekt in Oxford via booking.com aan een zeer voordelige prijs. Dankzij hen een super ciytrip gehad." -