Booking.com Reviews

254
296
8
3
7
Average rating
4/5 - 579 Reviews
avatar Jelle

28/01/2019

- "Easiest booking site around. Have used this for 5 years and never a regret." -

avatar Marilyn

26/01/2019

- "Ruime keuze aan hotels en huisjes voor een lage prijs!" -

avatar Kim

23/01/2019

- "Snel en gemakkelijk hotelletje geboekt onderweg naar het zuiden van Frankrijk" -

avatar Deborah

23/01/2019

- "Onlangs een kamer geboekt via internet in het wilde weg, daar toegekomen bleek de kamer geannuleerd te zijn. Vanaf nu boek enkel nog via booking.com dan zijn er tenminste garanties en een helpdesk die te bereiken valt. De prijzen zijn ook voordelig" -

avatar Patrik

19/01/2019

- "Groot overzicht en een handige website. We boeken al onze hotels hier." -

avatar Marijke

17/01/2019

- "Ik boek altijd mijn hotels op Booking en heb hier alleen nog maar positieve ervaringen mee. Eén keer zelfs een upgrade in hotel gekregen van Booking omdat het hotel waar ik een reservatie bij had, liet weten dat ze deze niet konden nakomen!" -

avatar Marcel

10/01/2019

- "Altijd de beste prijs voor hotels in binnen- en buitenland. Een aanrader!" -

avatar Amber

05/01/2019

- "Een goedkoop hotel gevonden om één nacht te verblijven en dan nog eens earnie korting krijgen: fantastisch!" -

avatar Davy

01/01/2019

- "Vaak heel mooie aanbiedingen. Zeker uitkijken naar de specials." -

avatar Emma

28/12/2018

- "Altijd een goede site om wat extra te krijgen! Heerlijke vakantie!" -

avatar Marijke

14/12/2018

- "Altijd leuk om extra's te krijgen als je op vakantie gaat.." -

avatar lisa

12/12/2018

- "Onze reis geboekt via Booking en Earnieland. Was een prachtige citytrip!" -

avatar Trixie

28/11/2018

- "Veel duurder dan prijzen op website van hotel, profiteren ervan om coockies te gebruiken!" -

avatar Majona

27/11/2018

- "Mijn vaste partner om tripjes en reizen te boeken, telkens aan een mooie prijs met een prima service!" -

avatar Sven

25/11/2018

- "Het grootste aanbod van hotels en als je Genius Member bent, krijg je vaak nog earnie korting op je boeking !" -

avatar Jens

23/11/2018

- "Beste verhuursite, altijd goede afhandeling en service. Handige chat met verhuurder in app." -

avatar Natasja

13/11/2018

- "Fijne en goedkope site om vakanties of overnachting te boeken. Ze zijn zeer vriendelijk" -

avatar Ruth

17/10/2018

- "Net een weekendje geboekt, zoals gewoonlijk alles perfect verlopen." -

avatar Kath

16/10/2018

- "Topsite! Bijna al onze tripjes boeken wij hier! :)" -

avatar Ruth

15/10/2018

- "Net een weekend geboekt voor de zoon ?" -