Collishop.be Reviews

311
404
11
8
4
Average rating
4/5 - 753 Reviews
avatar Nelle

16/09/2018

- "Boek besteld van Sandra bekkari. In geen tijd in de winkel. Goedkoopste prijs + extra korting!!" -

avatar Elise

04/09/2018

- "Ruim aanbod en handig dat je de bestelling gratis kunt ophalen bij je favoriete Colruyt winkel... Wel benieuwd of de aankoop zal goedgekeurd worden door Earnieland, omdat ik in de FAQ al las dat de aankoop soms 100% online moet afgehandeld worden." -

avatar Nele

02/09/2018

- "heel positieve ervaringen! 1 klein nadeel... de keuze is vaak te groot ;)" -

avatar Patricia

01/09/2018

- "Al jarenlang trouwe klant. Makkelijk leverbaar via onze vaste Colruyt winkel en keuze ter plaatse om al dan niet het artikel aan te kopen." -

avatar Patricia

30/08/2018

- "Al jarenlang trouwe klant bij Collishop. Het gemak om online te bestellen, Colruyt winkel te kiezen om het te laten leveren en ter plaatse al dan niet kiezen om het te kopen." -

avatar Sara

30/08/2018

- "Ontzettend handig! Ruim assortiment aan zeer goede prijzen, veel uitleg op de website, bestellen gaat vlot en je beslist in de winkel nog of je effectief overgaat tot de aankoop." -

avatar Veerle

24/08/2018

- "vergelijk steeds de prijs met andere winkels levering in colruyt waar ik toch mistens 1 keer per week moet zijn" -

avatar emmely

22/08/2018

- "Grote keuze, super dat je dit gewoon kan afhalen terwijl je winkelt !" -

avatar Joyce

13/08/2018

- "heel blij van de goede service" -

avatar Sofie

13/08/2018

- "Altijd super handig om te bestellen en tijdens het boodschappen doen je bestelde artikelen op te halen!" -

avatar Cynthia

02/08/2018

- "heel overzichtelijk, vlotte afhandeling en vlugge levering" -

avatar Nele

01/08/2018

- "Mooi schoolgerief! Ruim aanbod, voor elk wat wils." -

avatar Nele

01/08/2018

- "Mooi aanbod aan mooie prijzen. Eenvoudig te bestellen en stipt op tijd geleverd. (zelfs nog wat vroeger maar kan afgehaald worden wanneer het jou het beste past). Super!" -

avatar Nele

26/07/2018

- "genoten van de actie op 21/07. 21% korting op het duurste van 2 artikelen. Lego aangekocht. We spijtig dat er Earniekorting te krijgen is op speelgoed... wie weet in de toekomst wel? Op het 2de artikel dat ik dat moment kocht kreeg ik die korting wel, mooi meegenomen." -

avatar Ellen

03/07/2018

- "Ruime keuze, mogelijkheid om te vergelijken en handig dat je de bestelling in de winkel kan ophalen. Ook zeer vlotte beschikbaarheid!" -

avatar Nele

12/06/2018

- "Leuke linnenmand gevonden bij de collishop! Tevreden met de extra korting van Earnieland!" -

avatar Nele

12/06/2018

- "Leuk shoppen bij collishop, wel spijtig dat er geen earniekorting is op kinderspullen... " -

avatar Dieter

19/05/2018

- "Snelle service, vlotte levering!" -

avatar Cedric

08/05/2018

- "top service bij collishop. snelle levering ook uiteraard!" -

avatar Nele

27/04/2018

- "Nog eens blij hier door te kunnen geven dat we blij zijn met de aankoop. De bestelling gebeurde heel vlot en het product werd op tijd geleverd. Opluchting alom omdat we een deadline haalden.... Thx" -