Collishop.be Reviews

334
408
11
8
5
Average rating
4/5 - 781 Reviews
avatar N

19/11/2018

- "Mooi aanbod speelgoed, momenteel met vele acties voor sinterklaas. Mooi meegenomen. Kijk uit naar het moment dat Earnieland extra korting op het speelgoed zal geven :)" -

avatar Bram

19/11/2018

- "handig als je even geen zin hebt om het huis uit te gaan!" -

avatar emmely

17/11/2018

- "handig om tijdens te winkelen je bestellingen op te halen." -

avatar Mariska

13/11/2018

- "Super makkelijk, afhalen in een Colruyt in de buurt" -

avatar Jessica

01/11/2018

- "Bestelling via Collishop afgehaald samen met mijn bestelling via Collect & Go. Super handig!!" -

avatar Ruth

31/10/2018

- "Juist nieuwe waterkoker besteld via earnieland :-)" -

avatar Jessica

15/10/2018

- "al dikwijls besteld , altijs super tevreden" -

avatar N

02/10/2018

- "Eenvoudig online bestellen, groot aanbod. In de winkel kan je de spullen bekijken en al dan niet meenemen. Zo goed als altijd is het OK." -

avatar Veerle

01/10/2018

- "afhalen in de colruyt winkel in uw buurt, makkelijk toch" -

avatar thomas

26/09/2018

- "goed website" -

avatar kitty

23/09/2018

- "super leuk die altijd de laagste prijs :-)" -

avatar Nelle

16/09/2018

- "Boek besteld van Sandra bekkari. In geen tijd in de winkel. Goedkoopste prijs + extra korting!!" -

avatar Elise

04/09/2018

- "Ruim aanbod en handig dat je de bestelling gratis kunt ophalen bij je favoriete Colruyt winkel... Wel benieuwd of de aankoop zal goedgekeurd worden door Earnieland, omdat ik in de FAQ al las dat de aankoop soms 100% online moet afgehandeld worden." -

avatar N

02/09/2018

- "heel positieve ervaringen! 1 klein nadeel... de keuze is vaak te groot ;)" -

avatar Patricia

01/09/2018

- "Al jarenlang trouwe klant. Makkelijk leverbaar via onze vaste Colruyt winkel en keuze ter plaatse om al dan niet het artikel aan te kopen." -

avatar Patricia

30/08/2018

- "Al jarenlang trouwe klant bij Collishop. Het gemak om online te bestellen, Colruyt winkel te kiezen om het te laten leveren en ter plaatse al dan niet kiezen om het te kopen." -

avatar Sara

30/08/2018

- "Ontzettend handig! Ruim assortiment aan zeer goede prijzen, veel uitleg op de website, bestellen gaat vlot en je beslist in de winkel nog of je effectief overgaat tot de aankoop." -

avatar Veerle

24/08/2018

- "vergelijk steeds de prijs met andere winkels levering in colruyt waar ik toch mistens 1 keer per week moet zijn" -

avatar emmely

22/08/2018

- "Grote keuze, super dat je dit gewoon kan afhalen terwijl je winkelt !" -

avatar Joyce

13/08/2018

- "heel blij van de goede service" -