Collishop.be Reviews

376
411
11
9
5
Average rating
4/5 - 827 Reviews
avatar Inge

08/02/2018

- "Collishop heeft een uiterst handig systeem, Als ik een product wil bestellen dat ik zeker eerst eens wil zien of aanraken voor ik het gebruik of koop, dan bestel ik liefst bij Collishop, zelfs al vind ik het product op een andere site ietsje goedkoper. Omdat je online reserveert en in de winkel naar keuze nog kan beslissen of je het product koopt of niet vind ik dat veel handiger dan meteen online bestellen en thuis laten leveren. Geen rompslomp als je dingen terug wil sturen en wachten op je geld e.d. (Een minpuntje is dat je in de Colruytwinkels niet met kredietkaarten kan betalen maar alleen met bancontact.) " -

avatar N

19/01/2018

- "Net 2 zwemzakken besteld die volgende week al mogen afgehaald worden. Eentje is van Kipling en kon ik kopen voor de helft van de prijs. Ka" -

avatar N

15/01/2018

- "Na de bestelling van een bureauaccessoire zag ik het, de dag erna, op een andere site 2€ goedkoper staan. Na een vlotte telefoon met de servicedesk hebben ze de prijs van mijn bestelling direct aangepast." -

avatar N

13/01/2018

- "Een kledingstuk die ik recent online kocht mocht ik zonder problemen teruggeven. Ik kreeg direct mijn geld terug. Verliep heel vlot waardoor ik heel tevreden ben!" -

avatar N

07/01/2018

- "Heel eenvoudig een artikel die op korte tijd kapot gegaan was kunnen terug geven, onmiddellijk centen terug gekregen! Dit schept vertrouwen." -

avatar Natalie

06/01/2018

- "eenvoudig bestellen, scherpe prijzen, levering in een ophaalpunt naar keuze... boodschappen doen en ondertussen je bestelling ophalen superhandig en geen rit of tijd verspillen" -

avatar N

04/01/2018

- "Vlotte site, eenvoudig bestellen, meestal snel afhalen. Behalve met de feestdagen, toen liep een deel van mijn bestelling vertraging op. Normaal gezien heel tevreden over! Nog leuker om op deze site te surfen via Earnieland :)" -

avatar Simon

30/12/2017

- "Ideaal voor wie niet graag te veel tijd verliest in de winkel!!! Top" -

avatar Matthias

23/12/2017

- "super tevreden. Afhalen in een colruyt winkel in de buurt, zeer handig als je niet steeds thuis bent." -

avatar Caroline

28/11/2017

- "Ruim aanbod en het is heel handig om de bestelling mee op te halen bij de collect and go van Colruyut. Een prachtig staaltje van een goede organisatie bij deze groep!" -

avatar Isabelle

13/10/2017

- "Collishop: overzichtelijke website en altijd interessant om de korting die ze daar aanbieden te combineren met de extra Earnieland-korting! " -

avatar Cindy

25/08/2017

- "Altijd stipt geleverd, indien er iets tussenkwam, netjes een mailtje. Ook de prijs wordt correct aangepast indien je ergens iets goedkoper ziet én je krijgt regelmatig koritngen, Wat willen we nog meer? " -

avatar Kristel

10/07/2017

- "Makkelijk en snel. In de winkel kan je nog altijd afzien van je aankoop. Afhalen en betalen samen met je wekelijkse boodschappen....." -