Coolblue Reviews

428
478
15
5
5
Average rating
4/5 - 948 Reviews
avatar Marilyn

17/01/2019

- "Altijd snelle levering!!" -

avatar Kevin

13/01/2019

- "Top service" -

avatar Niels

12/01/2019

- "Altijd een goede dienst na verkoop, wel iets duurder geworden maar met earnieland krijg je al iets terug :)" -

avatar Geert

09/01/2019

- "Zeer snelle service en goede dienst na verkoop. TV besteld op zaterdagavond en de zondag al geleverd!" -

avatar emmely

29/12/2018

- "Snelle levering !" -

avatar Arthur

27/12/2018

- "Snelle levering en zeer correcte prijzen!" -

avatar Davy

27/12/2018

- "Heel handig voor zakelijke bestellingen. Netjes geleverd. Niet altijd de goedkoopste voor alles maar vergelijken helpt." -

avatar Kim

24/12/2018

- "Snelle levering van onze ijskast. Hebben deze geïnstalleerd en oude meegenomen. Makkelijker kan niet." -

avatar A.

19/12/2018

- "Super klantenservice! Ik twijfelde en kreeg alle nodige info om de goede keuze te maken. Bedankt" -

avatar Geert

01/12/2018

- "Heerlijke customer service, en nog nooit problemen gehad bij het omwisselen van problemen." -

avatar Arthur

28/11/2018

- "Snelle levering, altijd handig als je gsm het plots begeeft" -

avatar Kris

24/11/2018

- "Een plezier om bij Coolblue te bestellen. Amper 12u later het product al in huis. Korrekt en overzichtelijk. Een aanrader." -

avatar Davy

23/11/2018

- "Al enkel zaken aangeduid .Goedkoper dan in een winkel en vlug geleverd" -

avatar Jens

23/11/2018

- "Ruim assortiment in elektronica" -

avatar Loes

22/11/2018

- "Goede levering laten van te voren iets weten wanneer ze komen. Vb elektro toestel vele goedkoper als dat je het in een elektro winkel ga haal. Goede uitleg bij het leveren." -

avatar johanna

22/11/2018

- "Onlangs een elektrisch vuurtje terug gestuurd wegens defect en omdat ze het niet konden maken kregen we het volledige bedrag terug ter beschikking als shop tegoed! super service!" -

avatar Miek

21/11/2018

- "Coolblue heeft zowel goede prijzen als een snelle levering. Bovendien is de dienst na verkoop erg goed, wat in onze ogen een zeer belangrijk aspect is. Zeer zeker 5 sterren waard!" -

avatar Bram

19/11/2018

- "ideale webshop om elektronica te kopen. ze geven ook zelf hun mening over producten en tonen welk product het best bij je past." -

avatar Ewout

19/11/2018

- "Heel vlotte levering en kwalitatieve producten!" -

avatar emmely

07/11/2018

- "super snelle levering, 's avonds rond 20u besteld en 's morgens om 9u geleverd !" -