Goedgemerkt Reviews

25
0
0
0
0
Average rating
5/5 - 25 Reviews
avatar Leen

23/04/2021

- "zeer handig als de kids naar school gaan maar ook als je ergens naartoe gaat. En goede kwaliteit" -

avatar Wendy

04/03/2021

- "handige labels voor kidsspulletjes voor school" -

avatar Evy

12/08/2020

- "Super leuke stickers voor ons meisje haar spulletjes zo is alles gemerkt op haar aller eerste schooldag" -

avatar Wendy

05/06/2020

- "met schoolgaande kids kan je nooit genoeg dingen labelen. Altijd leuk met korting." -

avatar Pinkie

19/05/2020

- "Super handig voor de kids hun spulletjes ! Want ze laten toch weleens hun spullen rondslingeren in school en de opvang. En dat met korting via Earnie !" -

avatar De jong

04/05/2020

- "Super goede labels om je spullen niet kwijt te raken en nu een stuk goedkoper door earnieland top!" -

avatar Wendy

27/03/2020

- "de labels van goedgemerkt vliegen erdoor dus als we die met korting kunnen bestellen doen we dat graag!" -

avatar Jarne Peter

25/02/2020

- "Super handig ! Zeker voor de kinderen, die kunnen wel eens iets vergeten in school." -

avatar Kelly

22/01/2020

- "Heel handig voor mijn dochter haar spulletjes te labelen met de stickers." -