Groupon Reviews

122
262
27
4
2
Average rating
4/5 - 433 Reviews
avatar emmely

18/01/2019

- "leuke aanbiedingen !" -

avatar Marijke

17/01/2019

- "Om mee op restaurant te gaan is Groupon geweldig (en doe ik ook regelmatig), maar ik zou er nooit nog producten kopen. Daar heb ik wel slechte ervaringen mee." -

avatar Knaepkens

03/01/2019

- "Leuk" -

avatar Knaepkens

03/01/2019

- "Hip hoy" -

avatar Knaepkens

03/01/2019

- "Super" -

avatar Nele

23/12/2018

- "Mooie deals en een super korting via Earnieland! Aanrader!" -

avatar Nele

21/12/2018

- "Als je naast het interessante aanbod ook de extra acties/kortingen in het ook houdt wordt het wel heel aantrekkelijk!" -

avatar Nele

25/11/2018

- "Leuk aankopen doen bij Groupon. Sowieso mooie deals maar nu extra interessant met de Black Friday actie in combinatie met Earnieland." -

avatar Natasja

07/11/2018

- "Ik heb er al vaker iets gekocht en ging allemaal prima. Een keertje ging er even iets mis maar na telefonisch contact meteen opgelost" -

avatar Eva

24/09/2018

- "Soms zijn er zeer goede aanbiedingen te vinden!" -

avatar Jessica

19/09/2018

- "Super leuk en altijd iets te vinden" -

avatar Thomas

14/09/2018

- "Bovenop de interessante deals een hoge korting, aanrader!" -

avatar emmely

01/09/2018

- "Leuk om eventjes weg te zijn voor minder geld ! Zeer snel je tickets !" -

avatar Vicky

31/08/2018

- "Zoals steeds een correcte levertijd, een echte aanrader om online te gaan shoppen" -

avatar Cynthia

21/08/2018

- "Een Goede deal gedaan,, ik kan de kindjes 1u extra laten springen door enkel 5 euro opleg en kreeg ook nog een hele goede korting krijgen via earnieland. Top!" -

avatar emmely

21/08/2018

- "super leuke uitstapjes !" -

avatar Sofie

18/08/2018

- "Super leuke webwinkel! Zo veel leuks te vinden!!!" -

avatar Nele

09/08/2018

- "Simuleerde een aankoop bij Groupon om de uiteindelijke prijs te kennen maar drukte per ongeluk op 'plaats de bestelling' ondanks ik nog niet zeker was deze deal wel te nemen... via tussenkomst van groupon de deal bij de aanbieder kunnen annuleren. Oef!" -

avatar Nele

01/08/2018

- "Fijne aankoop gedaan, snel geleverd. Heel tevreden!" -

avatar Nele

01/08/2018

- "Veel leuke deals! Altijd fijn om een goed restaurantje te leren kennen. Smakelijk :)" -