Groupon Reviews

156
290
30
5
3
Average rating
4/5 - 500 Reviews
avatar Vanessa

05/03/2020

- "Leuke shop met nog meer korting. Ideaal en voor ieder wat wils!!" -

avatar Cindy

12/02/2020

- "Leuke website waar je toffe spulletjes kunt kopen. Ik gebruik hem vooral om tickets tegen aantrekkelijke korting aan te kopen of een restaurantje uit te proberen." -

avatar Kelly

04/02/2020

- "Ik ben tevreden over groupon, veel mooie deals en leuke kortingen" -

avatar Charlotte

21/01/2020

- "Nog goedkoper dankzij Earnieland!" -

avatar Shana

04/01/2020

- "Groupon heeft hele leuke deals + earnie korting van earnieland! Extra genieten!" -

avatar Sarah

02/01/2020

- "Shoppen op Groupon is altijd een feest! Nu ik dit kan combineren met Earnieland wordt het nog beter!" -

avatar Gwendolyne

25/12/2019

- "Op kerstdag snel even cinematickets aankopen en een uur later al voordelig een film meepikken. Super!" -

avatar Kevin

17/12/2019

- "Laat je niet vangen door de adviesprijs. Soms wel interessante koopjes, zoals voor de cinema, carwash of onderhoud van wagen/ketel." -

avatar Ann

23/10/2019

- "al meerdere keren besteld via groupon.verzending loopt altijd zoals aangegeven.leuk de hoge kortingen" -

avatar Sophie

21/09/2019

- "soms leuke koopjes, wel goed uitkijken,niet altijd de goedkoopste." -

avatar Hedvig

16/08/2019

- "Altijd even Groupon checken voor een dagje uit of avondje weg. Goede deals met mooie kortingen." -

avatar Hedvig

13/08/2019

- "leuke deals voor het hele gezin waarmee je veel geld kan uitsparen." -

avatar Katia

26/07/2019

- "Super restaurant dat we geweest zijn dankzij groupon" -

avatar Dieter

09/07/2019

- "Ik koop er niet vaak, maar het is toch zo verleidelijk! Top aanbiedingen" -

avatar kimberly

08/07/2019

- "Altijd leuke uitstapjes te vinden" -

avatar Shana

28/06/2019

- "Leuke deals te vinden! Soms wel even zoeken." -

avatar Thomas

17/06/2019

- "Al een paar interessante koopjes kunnen doen; cinematickets, 3-gangen menu's bij restaurants tot tickets voor dierentuinen. Er valt altijd wel iets leuks te vinden!" -

avatar Joeri

11/06/2019

- "Sinds ik vorige week Earnieland leerde kennen al meermaals bij Groupon een aankoop gedaan, met korting! En het zijn meestal al zo'n goede deals bij Groupon, dus dubbel voordeel!" -

avatar marcia

10/06/2019

- "We hebben al supergoede deals kunnen doen via Groupon en hebben ook al nieuwe restaurantjes leren kennen. Het is betrouwbaar en een aanrader!" -

avatar ilka

29/05/2019

- "Ik bestel geregeld bij Groupon en komen zelfs acties bij Groupon, ik heb deze ook toegevoegd en dan ook de earnie korting en punten van earnieland! Win-win situatie ga dat zeker nog doen" -