Groupon Reviews

134
274
27
4
2
Average rating
4/5 - 457 Reviews
avatar Vicky

25/03/2019

- "super tevreden" -

avatar Robine

22/03/2019

- "Ik bestel wel vaker op Groupon en ben er telkens tevreden over! Leuke aanbiedingen en telkens anders." -

avatar Nele

16/03/2019

- "Wat een aanbod! Leuk om hier te shoppen. Goede prijs-kwaliteit. Leuke extra korting via Earnieland. Super deals :)" -

avatar emmely

21/02/2019

- "super leuke acties." -

avatar Kissy

10/02/2019

- "Leuke promoties, veel leuke aanbiedingen" -

avatar Lien

06/02/2019

- "leuke samenwerking Groupon en Earnieland. Je geniet al van mooie kortingen via Groupon en Met Earnieland krijg je nog dat tikkeltje meer. Super gewoon" -

avatar brian

05/02/2019

- "Ik heb al veel nieuwe webshops leren kennen dankzij Earnieland. Top!" -

avatar Emelie

03/02/2019

- "Kben blij verrast met de mooie kortingen" -

avatar Christophe

03/02/2019

- "Mooie reward punten bij Groupon!" -

avatar Knaepkens

29/01/2019

- "Leuk leuk" -

avatar J

22/01/2019

- "Altijd interessante deals te vinden!" -

avatar Stefan

22/01/2019

- "fantastische deals te doen" -

avatar emmely

18/01/2019

- "leuke aanbiedingen !" -

avatar Marijke

17/01/2019

- "Om mee op restaurant te gaan is Groupon geweldig (en doe ik ook regelmatig), maar ik zou er nooit nog producten kopen. Daar heb ik wel slechte ervaringen mee." -

avatar Knaepkens

03/01/2019

- "Leuk" -

avatar Knaepkens

03/01/2019

- "Hip hoy" -

avatar Knaepkens

03/01/2019

- "Super" -

avatar Nele

23/12/2018

- "Mooie deals en een super korting via Earnieland! Aanrader!" -

avatar Nele

21/12/2018

- "Als je naast het interessante aanbod ook de extra acties/kortingen in het ook houdt wordt het wel heel aantrekkelijk!" -

avatar Nele

25/11/2018

- "Leuk aankopen doen bij Groupon. Sowieso mooie deals maar nu extra interessant met de Black Friday actie in combinatie met Earnieland." -