JBC Reviews

169
323
10
5
1
Average rating
4/5 - 508 Reviews
avatar Melissa

02/11/2019

- "winkel met zeer goede kwaliteit kinderkleren. ideaal om via earnieland nog extra korting te nemen. Ook omruilen wanneer het niet goed is gaat vlot" -

avatar Katrien

17/10/2019

- "Veel mooie mannenhemden. Helaas is de kleinste maat voor 23 jarige nog te groot." -

avatar An

01/10/2019

- "super snelle levering! gisteren hadden we de kleertjes besteld en vandaag zijn ze al aangekomen. zeer goede kwaliteit en super leuke kinderkleertjes" -

avatar An

30/09/2019

- "Ik koop vaak kinderkledij bij jbc zeer kwalitatieve kleding. super om met extra korting te shoppen!" -

avatar An

30/09/2019

- "kwaliteitsvolle kledij met leuke prints voor kindjes. Als je ziet wat je koopt heb je veel voor niet te veel geld." -

avatar Anja

23/09/2019

- "Leuke kleren aan een leuke prijs" -

avatar Asta

21/09/2019

- "De favoriete winkel van ons hele gezin, mooi, kwalitatief en betaalbaar kleding" -

avatar Wendy

16/09/2019

- "mooie kinderkledij aan betaalbare prijzen!!" -

avatar Wendy

12/09/2019

- "leuke collecties aan betaalbare prijzen" -

avatar Alain

11/09/2019

- "Leuke kledij, goede prijs/kwaliteit. Vlotte en vriendelijke verkopers... een aanrader" -

avatar laurens

25/08/2019

- "Juist een leuke aankoop gedaan met de 10€ actie en dan nog via earnieland extra korting. Is de moeite waard!" -

avatar laurens

25/08/2019

- "Goede kwaliteit van kleding, makkelijk online bestellen en snel geleverd!" -

avatar Petra

08/08/2019

- "Mooie kinderkleding voor leuke prijzen. vooral in de solden zeer mooie koopjes te doen!" -

avatar Dieter

09/07/2019

- "Mooi assortiment voor de kids. Op en top Belgisch er bovenop ook nog" -

avatar marcia

10/06/2019

- "Zowel online als in de winkel zelf, zeer aangenaam om te shoppen bij JBC. Ik ben fan van de kledij, zowel voor de kinderen als voor mezelf. Goede kwaliteit en pasvorm." -

avatar Emma

09/06/2019

- "Echt een geweldige winkel, goede kwaliteit ook en je vindt er gemakkelijk basisstuks die ecologischer zijn!" -

avatar Melissa

06/05/2019

- "Mooie kleren voor gans de familie." -

avatar Sofie

15/04/2019

- "JBC heeft altijd leuke kinderkleren en van goede kwaliteit. Ook de Studio 100 producten vallen hier steeds in de smaak." -

avatar Nele

16/03/2019

- "Wat een aanbod! Leuk om hier te shoppen. Goede prijs-kwaliteit. Leuke extra korting via Earnieland. :)" -

avatar emmely

09/02/2019

- "Super leuke kinderkledij !" -