JBC Reviews

186
328
11
5
1
Average rating
4/5 - 531 Reviews
avatar Nathalie

31/01/2020

- "JBC leuke winkel" -

avatar Louise

20/01/2020

- "Super leuke kledij voor een mooie prijs!" -

avatar Nathalie

20/01/2020

- "Leuke kledij voor elke leeftijd en tegen een schappelijke prijs!" -

avatar Thomas

18/01/2020

- "Mooie kinderkledij!" -

avatar Lindsey

12/01/2020

- "Leuke schop en mooie kledij voor jong en oud" -

avatar Kimberly

05/01/2020

- "Zeer leuk en altijd goede service bij JBC. Top dat je nog geld terug krijgt door via earnieland te bestellen." -

avatar Joyce

26/12/2019

- "Altijd mooie kinderkleding te vinden in JBC en aan een scherpe prijs." -

avatar Gregory

18/12/2019

- "Reeds jaar en dag tevreden klant bij JBC. Terug aan het afwachten tot het solden zijn in januari 2020. :)" -

avatar Mieke

16/12/2019

- "Mooie en kwaliteitvolle kleding. Jammer dat er geen gratis verzending is. Moet er voor minstens een bedrag aankopen." -

avatar Rilke

02/12/2019

- "Meestal heb ik de pech dat de juiste maat niet meer in voorraad is in de plaatselijke jbc. Gelukkig is voorraad van webshop groter. Snelle leverdatum en af te halen in jbc zodat je niet thuis moet wachten op een pakketje." -

avatar Sofie

29/11/2019

- "Allang vaste klant bij jbc, bestelde al regelmatig online (snel geleverd, gemakkelijk te ruilen indien nodig), maar nu doe ik het altijd online, zo sprokkel ik hier nog wat mooie extra korting." -

avatar Melissa

02/11/2019

- "winkel met zeer goede kwaliteit kinderkleren. ideaal om via earnieland nog extra korting te nemen. Ook omruilen wanneer het niet goed is gaat vlot" -

avatar Katrien

17/10/2019

- "Veel mooie mannenhemden. Helaas is de kleinste maat voor 23 jarige nog te groot." -

avatar An

01/10/2019

- "super snelle levering! gisteren hadden we de kleertjes besteld en vandaag zijn ze al aangekomen. zeer goede kwaliteit en super leuke kinderkleertjes" -

avatar An

30/09/2019

- "Ik koop vaak kinderkledij bij jbc zeer kwalitatieve kleding. super om met extra korting te shoppen!" -

avatar An

30/09/2019

- "kwaliteitsvolle kledij met leuke prints voor kindjes. Als je ziet wat je koopt heb je veel voor niet te veel geld." -

avatar Anja

23/09/2019

- "Leuke kleren aan een leuke prijs" -

avatar Asta

21/09/2019

- "De favoriete winkel van ons hele gezin, mooi, kwalitatief en betaalbaar kleding" -

avatar Wendy

16/09/2019

- "mooie kinderkledij aan betaalbare prijzen!!" -

avatar Wendy

12/09/2019

- "leuke collecties aan betaalbare prijzen" -