JBC Reviews

217
333
11
5
1
Average rating
4/5 - 567 Reviews
avatar Benny

25/08/2020

- "Wat een keuze voor kinderen, altijd hip en waar voor je geld. JBC is mijn favoriete winkel voor de kinderen." -

avatar Wendy

11/08/2020

- "altijd superleuke acties bij JBC en veel keuze voor kids kleding. Een beetje extra earniekorting is mooi meegenomen." -

avatar nathalie

19/06/2020

- "Handige website om extra kortingen te bekomen." -

avatar Nathalie

17/06/2020

- "mooie kleding voor kinderen en volwassenen. Enkel voor mezelf (grote maat) vind ik amper iets dat me past. doen vaak leuke kortingen!" -

avatar Wendy

05/06/2020

- "leuke collectie voor het hele gezin!" -

avatar Melanie

30/05/2020

- "Al vaak besteld via earnieland ! super leuk al die kortingen ." -

avatar Wendy

24/05/2020

- "Zeer snelle levering en alles prima in orde" -

avatar Els

24/05/2020

- "Extra kortingen zijn mooi meegenomen!" -

avatar Allison

21/05/2020

- "Mijn eerste bestelling op een webshop via Earnieland is net gebeurd :) Benieuwd naar mijn eerste terugbetaling :-) Hopelijk is dit er één van vele terugbetalingen, leuk initiatief." -

avatar De jong

04/05/2020

- "Jbc is een super leuke winkel en het is niet te duur zeker aan te raden!" -

avatar De jong

04/05/2020

- "Jbc is een super leuke winkel en het is niet te duur zeker aan te raden!" -

avatar Elke

16/04/2020

- "Heel goed en met extra korting bovenop. Echt goed concept" -

avatar Elke

16/04/2020

- "Werkt echt heel goed. Kan het iedereen aanraden!" -

avatar Elke

16/04/2020

- "Werkt echt heel goed. Kan het iedereen aanraden!" -

avatar Cara

15/04/2020

- "Degelijke kwaliteit en kind is dol op merkjes van tv ..fijn dat we hier ook Earnieland korting krijgen gecombineerd met korting van JBC zelf" -

avatar Sylvia

12/04/2020

- "Snelle levering" -

avatar Hanne

11/04/2020

- "We hadden nooit verwacht dat dit echt zo zou werken, maar het is echt wel zo!" -

avatar Sylvia

09/04/2020

- "Overzichtelijke site, zeer gebruiksvriendelijk ook bij gebruik van kortingen zie je onmiddellijk het correcte bedrag." -

avatar An

02/04/2020

- "Kindvriendelijke winkel. Bij elke verjaardag schenken ze een leuk boek." -

avatar Nele

31/03/2020

- "Superleuk die extra korting toch bij wel veel van mijn favoriete winkels. Top!" -