takeaway.com Reviews

150
190
16
2
0
Average rating
4/5 - 358 Reviews
avatar Kurt

04/07/2020

- "Heb je geen zin om vanavond te koken? Dan kan je via take-away eens snel kijken of er geen restaurant in de buurt is met een gerecht waar je net wel op dit moment zin in hebt. Als je daarenboven nog eens via earnieland gaat, krijg je nog een deel van je bedrag terug betaald!" -

avatar Stijn

22/06/2020

- "Interessant aanbod." -

avatar Emelda

18/06/2020

- "Top" -

avatar Yara

13/06/2020

- "Na een lange werkdag een lekkere pasta besteld via TakeAway.com." -

avatar Sandra

08/06/2020

- "Veel keuze in restaurants, voor elk wat wils, steeds snel geleverd." -

avatar Emiel

15/05/2020

- "Zeer makkelijk om eten te bestellen in de deelnemende landen. Ik gebruik deze site meestal om snel een maaltijd te vinden" -

avatar Dominique

12/05/2020

- "voor de 1ste keer bij pitta sanck waarschoot besteld en super tevreden van :o daar bestellen we nog eens bij ;)" -

avatar Lisa

11/05/2020

- "Altijd correcte informatie over levering en vaak geweldig eten" -

avatar Gina

10/05/2020

- "Super handig in Corona-tijden om pizza van mijn gebruikelijke pizzeria te kunnen bestellen via takeaway.com !" -

avatar Emelda

03/05/2020

- "Alles steeds goes in orde" -

avatar Jeroen

01/05/2020

- "Via earnieland een takeaway bestellen is heel simpel. Je doet de gewone bestelling door 1 klik extra maar je spaart wel geld uit! Alles vlot verlopen." -

avatar Tatjana

29/04/2020

- "Wauw dit leren kennen door een familielid wat is dit zalig :o Centjes terug krijgen door gewoon via deze site te gaan de MAX" -

avatar Jessica

27/04/2020

- "Snel en gemakkelijk. Zeer tevreden" -

avatar evelien

26/04/2020

- "elke keer je iets koopt krijg je een email met je korting super" -

avatar Kelly

22/04/2020

- "Blijft af en toe heel handig & llekker ? vooral met de extra korting van earnie !" -

avatar Jeroen

18/04/2020

- "Sinds takeaway deel uitmaakt van earnieland heb ik al verschillende keren besteld. Handig tijdens quarantaine en extra korting... win win" -

avatar Koenraad

14/04/2020

- "Eten besteld bij mijn favoriete pizzeria via takeaway.com en dan nog eens geld terugkrijgen, een win win situatie :-)" -

avatar Lisenca

13/04/2020

- "Super goede service en lekker !!!" -

avatar Lisenca

12/04/2020

- "Super tevreden! Alles altijd op tijd geleverd! Buiten dat ook de juiste voorzorgsmaatregelen genomen ! Super! x" -

avatar Christophe

05/04/2020

- "Ons maandelijks takeaway bezoekje krijgt nu extra pit door de spaarkorting die we nu krijgen! Super makkelijke site trouwens met de beste restaurants die aan huis leveren van in de buurt! Toppie!!!" -