takeaway.com Reviews

104
185
16
2
0
Average rating
4/5 - 307 Reviews
avatar Haike

02/12/2019

- "Altijd handig wanneer je eens geen zin hebt om te koken! Top!" -

avatar Lore

12/11/2019

- "Altijd fijn om iets te bestellen als je geen zin hebt om te koken." -

avatar Gwendolyne

30/10/2019

- "Zelfs bij take-away korting krijgen...super gewoon! Dit had ik nooit verwacht." -

avatar Ann

26/10/2019

- "altijd fijn om te bestellen.en ook fijn om punten te krijgen en van die punten kortingen te kunnen sparen" -

avatar Evy

20/10/2019

- "Geen zin meer om te koken bij Takeaway kan je altijd een lekkere maaltijd vinden bij tal van restaurants." -

avatar Jessica Kevin

18/10/2019

- "Gemakkelijk en keuze genoeg om te bestellen als je echt geen goesting hebt om eten te maken ." -

avatar Wendy

21/09/2019

- "Gemakkelijk om te bestellen en bovendien snel gebracht" -

avatar Claudia

20/09/2019

- "nu tweede keer gebruikt, en al 2 keer netjes op tijd, precies wat ik besteld heb (dus ook rekening gehouden met opmerkingen). Ferm gemakkelijk, zeker als je geen cash in huis hebt, want je kan al online betalen." -

avatar ilka

14/09/2019

- "Ik gebruik deze overal in nederland tijdens weekendje weg ook en je hebt direct de menu's van de bijzijnde restaurants" -

avatar Jan

11/09/2019

- "Eten bestellen vanuit je luie zeten? Yess please! Vele handelaars gebruiken ook nog het punten systeem waarmee je kortingsbonnen kan krijgen" -

avatar Claudia

30/08/2019

- "Gisteren voor het eerst besteld. Handig want had geen cash in huis dat he gewoon online kon betalen. Bestelling niet veel later gehad. Met opmerking dat we liever zonder ajuin hebben, is rekening gehouden. Maw alles vlot verlopen en tevreden" -

avatar Samantha

29/08/2019

- "Gemakkelijk om te bestellen: duidelijke website en zeer overzichtelijk." -

avatar Melissa

25/08/2019

- "gemakkelijk om eten te bestellen, afhankelijk van je locatie heb je wat meer of minder keuze. wel spijtig dat bij online betalingen kosten komen, lijkt me juist gemakkelijker voor de bezorgers als het al online betaald is" -

avatar Inge

18/08/2019

- "Wij gebruiken Takeaway.com al jaren. Nog niet zo lang geleden ben ik hun online bonuswinkel voor klanten met een account beginnen gebruiken. Zo heb ik door pizza te eten goedkoper mijn vakantie kunnen regelen en zowel voor die pizza's als voor die vakantie geld teruggekregen via Earnieland. Veel beter wordt het niet, denk ik dan!" -

avatar ilka

28/07/2019

- "Zeer gemakkelijke app om eten te bestellen, al de menu's heb je bij de hand, waar je ook bent je kan leveringsadres wijzigen en er laten leveren! Een aanrader om deze te gebruiken! Alleen jammer dat ik via earnieland geen extra korting krijg!?" -

avatar Kato

04/07/2019

- "Makkelijke en duidelijk om bestellingen snel af te ronden :)" -

avatar Thomas

17/06/2019

- "Ideaal voor alle gelegenheden. Zeker als je te lui bent om te koken en zin hebt in wat lekkers :) Gemakkelijk om een bestelling te plaatsen en tot op heden nog geen enkel probleem gehad met de verschillende dienstverleners!" -

avatar Sarah

13/06/2019

- "levering optijd en nog warm ?" -

avatar Melissa

10/06/2019

- "Veel keuze en snellelevering" -

avatar Emma

08/06/2019

- "Hier kan je gemakkelijk iets lekkers vinden, bestellen en heerlijk genieten." -