Zalando Lounge Reviews

53
64
3
0
3
Average rating
4/5 - 124 Reviews
avatar Charlotte

23/01/2020

- "Hier kan je koopjes scoren! Enkel jammer van de verzendkosten" -

avatar Thomas

19/01/2020

- "De laatste mode - supersnel beschikbaar!" -

avatar Trees

19/12/2019

- "Erg handige app! Zeer mooie producten!" -

avatar Ken

16/12/2019

- "Steeds verrassende koopjes. Elke dag een nieuw aanbod. Je leert merken kennen die je anders nooit zou kopen met een leuke korting er bovenop!" -

avatar Lobke

30/11/2019

- "heel hoge kortingen! zeker de moeite. op sommige dingen wel soms wat langer wachten" -

avatar Katrien

30/10/2019

- "Zalando lounge heeft veel mooie verkopen, zowel kledij als decoratie enz... dankzij de korting is kwaliteit voor iedereen bereikbaar." -

avatar Lore

28/10/2019

- "Leuke webshop!" -

avatar Lore

28/10/2019

- "Leuke webshop met een groot aanbod aan verschillende afgeprijsde merken!" -

avatar Monique

19/10/2019

- "Leuke website met mooie aanbiedingen. Elke keer iets anders." -

avatar Katrien

08/10/2019

- "Regelmatig verkopen die me interesseren. Interessante prijzen. Goede service. Levering en retour verlopen probleemloos." -

avatar Tjabbe

02/10/2019

- "Mooie prijzen!" -

avatar Tom

20/08/2019

- "Er zijn altijd leuke koopjes te vinden !" -

avatar Ilse

28/07/2019

- "Merkartikelen kan je hier goedkoper verkrijgen, zeker een aanrader!" -

avatar kimberly

08/07/2019

- "Hier kan je fijn koopjes scoren" -

avatar Melissa

10/06/2019

- "Altijd leuke kortingen voor super merken." -

avatar Bianca

12/05/2019

- "Net ontdekt dat Zalando Lounge hiertussen staat!! Dit wordt earnie korting op de vele kleren dat ik daar bestel. Joepie!!!" -

avatar Melissa

08/05/2019

- "Koop graag bij zalando altijd veste prijs voor beste kwaliteit" -

avatar Liesbet

08/05/2019

- "Altijd een aanrader. Veel keus en snelle levering." -

avatar stefanie

28/04/2019

- "Heel goede kwaliteit" -

avatar Vene

16/03/2019

- "Wat een fijn aanbod! Leuk om hier te shoppen. Goede prijs-kwaliteit. Leuke earnie korting via Earnieland. :)" -