Black Friday & Cyber Monday

-

Hoe zijn deze dagen ontstaan?

Black Friday is afkomstig uit Amerika de vrijdag na Thanksgiving , dan nemen de meeste mensen een dag vrij. Meestal is dit is ook het startschot voor de jaarlijkse kerstaankopen.

De naam verwijst naar de stadsdrukte de dag na Thanksgiving. Toen liep de stad vol met mensen, het zag er zwart van het volk. Het verwijst ook naar het tijdstip vanaf wanneer ondernemers, vooral winkeliers dan, winst beginnen te maken.  Daarom is de eindejaars- en kerstperiode zo belangrijk voor winkeluitbaters.

Met de opkomst van Online Shopping was het logisch dat webshops deze actie overnamen. Eerst in de verenigde staten en later in de rest van de wereld en Cyber Monday was geboren

Black Friday valt dit jaar op vrijdag 25 november. Het duurt eigenlijk een volledig weekend en eindigt maandag met Cyber Monday. Die dag zorgde elk jaar voor mooie aanbiedingen en kortingen op honderden webshops. Van travel over fashion tot electronica, er was en is voor elk wat wils.

We zetten voor jou alle leukste aanbiedingen gedurende dit Top weekend op een rijtje.

 


Aliexpress is er altijd als eerste bij om de tofste acties te geven op speciale dagen. Naast hun gewone dagelijkse deals doen ze mee aan Black Friday en Cyber Monday. In elk departement kan je ongelofelijke kortingen vinden. Als dat nog niet gek genoeg was kan je via Earnieland nog 3,25% Extra Korting krijgen.

Vreemd genoeg is Apple niet zo mee in de acties op deze dag. Gelukkig is er Earnieland waar je iPhones,iPads, iMacs, Macbooks, Apple wathes, iPods, Apple TV, enz.. kan kopen met Extra Korting. Onze goeie partners daarvoor zijn bol, Mediamarkt en Coolblue. Op Earnieland vind je ook iTunes ,  Apple zijn gekende muziek bibliotheek. Zeker de moeite om in het oog te houden want er valt ook nog eens 3,5% Extra Korting te sprokkelen via Earnieland.

Iedereen weet dat Apple op computer vlak één grote concurrent heeft. Natuurlijk hebben we het dan over Microsoft. In tegenstelling tot de kleine kortingen bij Apple komt Microsoft wel met fameuze kortingen.  Als je namelijk een bundel van de Surface Pro 4 aankoopt krijg je € 229 korting en een bon van € 100 om te besteden in hun shop. Niet te vergeten dat je via Earnieland bij Microsoftstore 5% Extra Korting krijgt. Op die manier valt er immens enorm te besparen op een toestel die je als zowel tablet én laptop kan gebruiken. J

Nog zo’n topper voor Black Friday is Light In The Box. Zij gaan helemaal door het dolle heen voor deze shoppingspree. Ze bieden jou de kans om € 100 shoptegoed te winnen en geloof ons, daar kan je héél véél mee kopen op deze webshop. Bovendien kan je kortingen tot -90% vinden in al hun departementen.  Als kers op de taart kan je via Earnieland nog es 4% Extra Korting ontvangen.

BonPrix valt ook niet uit de boot deze week. Je kan er jezelf een outfit uitkiezen aan de helft van de prijs. Wie nog wat meer korting wil, klikt naar Bonprix door via Earnieland. Dan is er nog eens 3,5% Extra Korting, die we met veel plezier de maand na je aankoop, in cash terug op je bankrekening storten.

We weten zeker dat je met deze tips,  het begin van de kerst- en eindejaarshopping goed kan inzetten. 

Happy Online Shopping J