Ben jij klaar voor Kerst, Oud en nieuw?

-

Gezellig samen van de Kerstdagen genieten en feestend 2017 ingaan. Zo ziet het team van Earnieland het voor zich. Natuurlijk hopen we dat je nog veel kan genieten van alle online aankopen.

Langzaamaan gaat de goedheiligman het land uit en worden de pepernoten omgewisseld voor de oliebollen en appelbeignets.Een paar leuke feitjes over kerst

Drukke periode voor gezinnen maar ook voor singles:

  • De kerstboom ziet er al 100 miljoen jaar hetzelfde uit.

  • Jingle Bells is eigenlijk geen kerstliedje maar een kinderliedje

  • In Zweden kijken ze naar eendjes op Kerstavond

  • De elektrische kerstlampjes bestaat al sinds 1882


In de maand december zijn alle reclamecampagnes op televisie afgestemd op die feestelijke periode. Een bekend merk die altijd iets met kerst doet is Coca-Cola. Een shop in ons aanbod die leuk is


voor de Coca Cola verzamelaars is bol.com, beslist hun brede aanbod in Coca-cola producten eens checken


Mensen verlichten in deze donkere dagen een kerstboom, anderen versieren hun huis vanbinnen of vanbuiten. Via elektroshop is het mogelijk om met 1,75% Extra Korting de nodige kerstverlichting aan te schaffen en het nestje helemaal feestklaar te maken.

Mensen zeggen altijd dat ze druk zijn. Boodschappen doen is veelal een tijdrovende klus. Voor de aankomende feestperiode is er een oplossing: Al je groente en fruit kan worden thuisbezorgd. Zodat je daarmee allerlei lekkernijen kan maken. Dit kan met de Hello Fresh kerstboxen. Via Earnieland geniet je van 20% Extra Korting.

Cadeautjes:
De Nederlanders vieren zowel Sinterklaas als Kerstmis. Ieder jaar worden er cadeaus onder de boom gelegd. We bekijken even de meest gekochte artikelen

Speelgoed:
Dit is iets wat kinderen leuk vinden en ouders veelal duur vinden om aan te schaffen. Door te shoppen via Earnieland bespaar je al heel wat. Shops waar je Extra Korting verdient zijn Degrotespeelgoedwinkel en Bart Smit.

Entertainment cadeau’s (Dvd’s, muziek en boeken) :

De laatste jaren is er een breed aanbod gekomen op het gebied van entertainment. Om alles nog bij te kunnen houden zou je gek worden. Daarom kan AliExpress de perfecte shop zijn voor jou. Je vindt er alles van electronica. Zelfs de nieuwste producten die je nergens anders kan vinden.


Consumentenelektronica (Smartphones, Tablets, enz...) :

De ontwikkeling staat niet stil en groeit als een gek in deze markt. Coolblue werpt zich op als dé specialist en staat dan ook bekend voor hun uiterst snelle levering, zelfs op zaterdag of zondag. Tevens geven ze een goede en volledige beschrijving van de producten, samen met interessante reviews van hun klanten.


Parfum:

Geuren, kleuren en smaken zijn verschillend voor iedereen.. Earnieland heeft twee shops in de aanbieding die parfums verdelen tegen voordelige prijzen. Laat je verassen door hun aanbod en sla je slag ICI Paris XL en Douglas zijn de shops om even naartoe te surfen tijdens deze eindejaarsperiode.

Vuurwerk:
Uit onderzoek blijkt dat er jaarlijks in Nederland en België in totaal voor ongeveer 70 miljoen euro aan vuurwerk wordt verkocht. Let wel op met vuurwerk want voor je het weet gebeurt er een ongeval. Ook de lichtflitsen en knallen kunnen erg beangstigend zijn voor je lieve huisdieren. Ben je toch opzoek naar vuurwerk dan kan je dit online aankopen via bol.com. Eén van de weinige aangesloten shops die vuurwerk mag verkopen.