Black Friday 29 november 2019

-

Ieder jaar is Black Friday de dag bij uitstek om leuke deals en grote promoties te scoren. Dit jaar vindt deze plaats op 29 november 2019. Om het geheel nog wat beter te maken werd even later, met de opkomst van Online Shopping, Cyber Monday tot leven geroepen. Deze dagen luiden vaak het begin van de eindejaarsperiode in, samen met de aankoop van Sinterklaas-cadeau’s.

 

Hoe zijn deze dagen ontstaan?

 

Black Friday is afkomstig uit Amerika en wordt gevierd de vrijdag na Thanksgiving , dan nemen de meeste mensen een dag vrij. Meestal is dit is ook het startschot voor de jaarlijkse Sint-, Kerst- en eindejaaraankopen.

De naam verwijst naar de stadsdrukte de dag volgend op Thanksgiving. Toen liep de stad vol met mensen, je kon er over de koppen lopen. 

 

Het verwijst ook naar het tijdstip vanaf wanneer ondernemers, vooral winkeliers dan, winst beginnen te maken.  Daarom is de eindejaars- en Kerstperiode zo belangrijk voor winkeluitbaters.

 

Met de opkomst van Online Shopping was het logisch dat webshops mee op de boot sprongen. Eerst in de verenigde staten en later in de rest van de wereld. Hierbij was meteen ook Cyber Monday geboren!

Het duurt eigenlijk een volledig weekend en eindigt op maandag met Cyber Monday. Die dag zorgde elk jaar voor mooie aanbiedingen en kortingen op duizenden webshops. Van travel over fashion tot electronica, er is voor elk wat wils.

We zetten voor jou alle leukste aanbiedingen gedurende dit weekend op een rijtje.Aliexpress is al sinds dag één gekend voor hun kleine prijzen en sterke promoties. 

Naast hun gewone dagelijkse deals doen ze mee aan Black Friday en Cyber Monday. In elke categorie kan je ongelofelijke kortingen vinden. Als dat nog niet gek genoeg was kan je via Earnieland nog tot 6,75% Extra Korting krijgen!

 

Dit jaar pakt ook MediaMarkt uit met een prachtige huishoudelijke deal. Bij aankoop van een Miele wasmachine, krijg je maar liefst een stofzuiger ter waarde van €159 cadeau. Dan is er nog eens 2% Extra Korting, die we met veel plezier de maand na je aankoop, in cash terug op je bankrekening storten.

 

Eerder op zoek naar een nieuwe smartphone? Profiteer van de 2% Extra Korting en neem even een kijkje bij Selexion! Zij beschikken over het gehele Apple-assortiment, maar ook tal van andere merken.

 

Er graag even tussenuit? Groupon zorgt ervoor! Tijdens Black Friday lanceren zij stuntpromoties op verschillende trips! Een suite met champagne én spa in Picardie voor maar lieft €99! En dan spreken we nog niet over de 4,5% Extra Korting van Earnieland ;-)

 


De Bijenkorf biedt mooie kortingen op Black Friday op allerlei fashion en accessoires. Tip voor alle vrouwen: hoe meer deals je scoort, hoe meer korting. Dit wil dan weer zeggen dat je meer outfits kan kopen! Wij bieden ook nog even tot 2% Extra Korting, dus kan er gerust nog een topje bij!

 

Natuurlijk is dit maar een kleine selectie shops waar je op Black Friday en Cyber Monday topdeals kan scoren. Neem snel een kijkje op Earnieland en geniet van alle stunts en Extra Korting!

 

We weten zeker dat je met deze tips, het Sinterklaasfeest en het begin van de kerst- en eindejaarshopping goed kan inzetten. 

 

Happy Online Shopping J