De Robin Hood van de e-commerce

-

Robin Hood was een Engelse held uit de 12 de eeuw, een vrijbuiter. Deze volksheld vond het oneerlijk hoe de rijken toen leefden terwijl er zoveel armoede rond hen heen was. Hij wilde die rijkdom delen.Wat is Earnieland?

Net zoals Google of Trivago een commissie krijgen om een klant door te sturen, krijgt Earnieland diezelfde commissie van een online shop. Eén groot verschil, Earnieland deelt tot 75% van die commissie met jou, door ze na je aankoop terug op je bankrekening te storten. Daarom heet het platform "Earnieland" omdat je geld kan verdienen als je slim online shopt.

Hoe werkt Earnieland

1. Klik (Klik door naar je favoriete shop)
2. Koop (Koop bij die shop zoals gewoonlijk)
3. Korting (Je Extra Korting verschijnt in je Earnieland account & wordt een maand later uitbetaald)

Weetjes over online shopping


  1. Google verdient elke dag méér dan € 200 miljoen, Trivago verdient elke dag € 3 miljoen aan commissies.
  2. Google is de meest ingestelde startpagina van waar men doorklikt naar webshops.
  3. De commissie die Google en Trivago ontvangen, delen ze niet met jou.
  4. Trivago haalde vorig jaar € 400 miljoen op bij investeerders, vooral om Tv reclame te maken. Zo zijn ze marktleider geworden en eisen ze het merendeel van de commissies op voor alles wat met hotelovernachtingen te maken heeft.
  5. Earnieland werkt volgens het sharing economy principe waar de meerderheid van de inkomsten terugstromen naar de mensen die het platform gebruiken. Een heel klein gedeelte van het verdiende geld blijft in het bedrijf om de dienstverlening via de site mogelijk te maken.
  6. Iedereen krijgt onmiddellijk 50% van de commissie die Earnieland verdient, terug als een Extra Korting. Als je elke week een aankoop doet via Earnieland verhoogt je Extra Korting automatisch met 20% door een PowerUp. Als je genoeg EarniePunten hebt verzameld, kan je je Extra Korting nog eens maximum met 30% laten groeien. In totaal kan je dus 50% + 10% + 15% = 75% terugkrijgen van de commissie.


Tips & trucs om geld terug te krijgen bij elke online aankoop

1. Zet Earnieland naast Google in je favorietenbalk. (Start je online shopping ALTIJD vanuit EL)
2. Schrijf reviews over shops en deel je favoriete shop pagina’s binnen Earnieland op Facebook.
3. Nodig vrienden uit vanuit je Earnieland account. (Per vriend die zich registreert ontvang je 500 EarniePunten = 5 euro)

Happy Online Shopping :)