Internationale vrouwendag

-

8 Maart is het Internationale vrouwendag. Wist je dat Internationale vrouwendag sinds 1911 al wordt gevierd? Internationale vrouwendag staat voor het gevoel van solidariteit en strijdbaarheid van vrouwen overal ter wereld.


Maar waar komt het nou eigenlijk vandaan?


Vrouwendag komt van origine uit Amerika. In New York werd er op 8 maart in 1908 voor het eerst gestaakt door vrouwen. Vrouwen vonden dat ze meer rechten moesten krijgen en meer geëmancipeerd moesten worden in de samenleving. De discriminatie van vrouwen moest ophouden.


Wat is er nou leuk om te doen met Internationale vrouwendag? Moet je jezelf nou wat geven of wacht je misschien tot je wat krijgt van iemand. Vaak gaat het om de kleine gebaren. Iedereen wordt gelukkig van een nieuwe online aankoop waar hij of zij naar uitkijkt die geleverd te zien. Earnieland heeft natuurlijk niet stil gezeten en is op zoek gegaan naar wat jij kan doen voor of met vrouwendag. Ben je een man? Stop dan niet met lezen! Ook voor jou hebben we wat bedacht!


Profiteer zeker ook van de Extra Korting via Earnieland bij.

honderder perfecte cadeau’s voor vrouwendag. . Zorg er gewoon voor dat je EERST Earnieland bezoekt en daarna pas doorklikt naar je favoriete shop.


Geen nood, via Earnieland krijg je Extra Korting bij meer dan 1.000 shops. gerust kijkje.


Wist je dat EarniePunten je Extra Korting verhogen? Nodig dan vrienden uit vanuit je account of schrijf enkele reviews. Registreren en het gebruik van Earnieland is gratis.