Earnieland vs. Google of David versus Goliath

-

David versus Goliath

Dagelijks verwent Earnieland zijn users met Extra Korting bij meer dan duizend online shops. Travel, electronica, fashion & food zijn de sectoren waarin je van hoog naar laag een leuke Extra Korting kan meepikken. Met onder andere Extra Korting op games, smartphones, films, pizza, vliegtickets, hotels, computer- en bureaumateriaal, papier, inkt, enz... is Earnieland een overkoepelend all-in-one platform, klaar om te gebruiken bij elke online aankoop. 

Wanneer je op websites als Facebook, Youtube, HLN,... surft krijg je verschillende reclamebanners voorgeschoteld van Zalando Lounge, Sarenza, Bol.com, Groupon,... en is de verleiding groot om hierop te

klikken. Door deze klik kan je jouw discount mislopen.

Zoals we jullie eerder vertelden zijn wij de Robin Hood van de e-commerce. Aan dit verhaal is nog een ander kantje: David vs. Goliath. 

Wie is Goliath?

Goliath was een barbaarse reus uit de Bijbelse Tijd. Het volk werd door hem geterroriseerd en uitgebuit, tot David het tegen hem opnam. In dit verhaal zijn wij David en zijn websites zoals Google en Trivago de grote Goliaths waarin Earnieland het tegen opneemt. De Goliath's van deze tijd delen met niets of niemand hun inkomsten, wij daarentegen van Earnieland vinden dat we deze wel moeten delen met de mensen die de moeite doen om Earnieland te activeren op hun favoriete shop. Wij delen dus wel onze inkomsten met de gebruiker via een Extra Korting en we schrijven die Extra Korting elke maand terug over naar je bankrekening.

Feiten:

1. Google verdient meer dan €200 miljoen per dag.

2. Iedereen gebruikt Google als startpagina & klikt naar shops.

3. De commissies die ze ontvangen, delen zij met NIEMAND.

Die klik legt een cookie op je computer, tablet of smartphone. Die cookie zorgt ervoor dat Google een commissie krijgt voor de online aankoop die jij gedaan hebt.

4. Als je nu je online shopping start via Earnieland, krijgt Earnieland de commissie en NIET Google.

5. Elke gebruiker van Earnieland krijgt onmiddellijk 50% van de commissie als Extra Korting.

6. Nodig vrienden uit en schrijf reviews en zie je Extra Korting groeien tot 75% van de commissie.

 

Let op! Concurrerende sites zoals bv: Trivago of vergelijkingssites werken op dezelfde manier als Google en opnieuw delen zij hun commissies met NIEMAND.

 

Als je een slimme online shopper bent, dan shop je via Earnieland.


Ben je nog niet helemaal zeker hoe Earnieland juist werkt? Je leert het van Instagrammers en bloggers Totally Two.
Happy Online Shopping :)