Hoe word jij "summerproof"?

-

Wat is een diëtist? Een diëtist of voedingsdeskundige is een hoogopgeleide voedingscoach. Deze persoon kan je op weg helpen in de strijd tegen kilo’s of je gewoon hulp bieden in het behouden van een gezonde levensstijl.

Waarom zou ik een diëtist raadplegen, kan ik dit niet zelf doen?

Een aantal slaagt er inderdaad in, maar dit is slechts een minderheid van alle personen die tegen hun kilo’s vechten. De meeste mensen slagen er niet in een dieet vol te houden (het is te streng, men lust niet wat er voorgesteld wordt, het dieet wordt compleet verkeerd gevolgd, enz…) en krijgen hierdoor het alom bekende Jojo-effect.

Om dit te voorkomen, kunnen diëtisten de perfecte hulp bieden. Er wordt een persoonlijk programma opgesteld naar jouw gewicht, BMI en behoeften van jouw lichaam. Door frequente bezoeken word je sneller teruggeschroefd wanneer je de bocht uitging. Het beste is dat je een vertrouwenspersoon hebt waartegen je al jouw onzekerheden of problemen kwijt kan.

If You can dream it, You can do it!

Wanneer je nog niet bekend bent met het diëten op zich, is deze actie de perfecte start voor jou! Tal van diëtisten zetten hun deuren uitzonderlijk open voor iedereen om een gratis, vrijblijvende bodyscan uit te voeren en een mogelijk programma te bespreken. Voorlopig enkel in Begië maar als je een beetje mondig bent verkrijg je diezelfde gratis bodyscan ook in Nederland.

Op deze manier wordt de stap naar een diëtist een stuk makkelijker.

Handige tips

Omtrent diëten zijn er veel mythes waarvan men eigenlijk nog steeds niet zeker kan zeggen wat klopt en wat niet. Dat kunnen enkel diëtisten.

Net daarom geven wij je enkel wat algemene tips om wat beter op weg te geraken:

Voldoende beweging

Zonder beweging kan je niet afvallen of in vorm blijven. “Exercise is the key”. Wanneer je geen zin hebt om buiten te joggen of in een vol fitnesscenter te sporten, kan je ook eigen fitnesstoestellen of gewichten aanschaffen. Deze kan je bijvoorbeeld aankopen bij Bol.com, dan heb je ze ook nog eens snel in huis.

Evenwichtige voeding

Een voedingsdeskundige kan je hier de beste raad en info over geven maar een goed kookboek is ook al een goed begin. Er zijn verschillende koks of voedings guru's die hier boeken over hebben schreven. Denk maar aan Pascale Naessens, Sandra Bekkari én zelfs Jeroen Meus. Hun boeken kan je snel bestellen bij ECI of Bol.com.

Geen zin om zelf iets te bedenken? Bestel dan een box bij HelloFresh, gegarandeerd een gezonde maaltijd!

Blijftde zin in het koken helemaal uit? Bij Takeaway.com vind je talrijke gezonde alternatieven, rechtstreeks aan huis geleverd!

Weight Watchers is een bekend merk die zich, zoals velen van jullie zullen weten, specialiseert in gezonde voeding en afvallen. Als er één brand is die je een stapje kan vooruit helpen met afvallen, dan is Weight Watchers het wel. Via Earnieland ontvang je al12,5 Extra Korting bij de aankoop van een online pas.

Verwen jezelf

Bij een gezond lichaam hoort een gezonde en gelukkige geest. Gun jezelf af en toe een relaxmomentje in een spa dat je boekt via Treatwell of een nieuwe parfum van Ici Paris XL. Een kort reisje naar de zon geeft je lichaam een energieboost door de vitamine D van het zonlicht.  Een zorgeloos hotelverblijf bij Booking.com. kan je lichaam ook welverdiende rust bieden. Wanneer je mentaal gezond bent, straal je dat geluk lichamelijk ook uit. Remember: Wat je denkt, straal je uit en wat je uitstraalt, dat trek je aan.

Voldoende vitamines en voedingsstoffen

Heb je een bepaald tekort of wil je simpelweg jouw immuunsysteem verbeteren? Dan zijn vitamines en voedingssupplementen misschien wel aan de orde. Viata, Apotheek Online en Weight Watchers bieden kwalitatieve en gezonde producten aan.

Pas wel op, voedingssupplementen dienen enkel als aanvulling en niet als volwaardige behoefte vuller of maaltijd.

Hebben wij je met deze tips wakker geschud? Schaf dan snel de nodige producten aan met Extra Korting van Earnieland.

Happy Online Shopping :)