Het Rode Kruis, ons goed doel

Earnieland en Amazon slaan de handen in elkaar.


Vanaf nu kan je vanuit Earnieland ook doorklikken naar de grootste webshop ter wereld: AMAZON.

Bij Amazon zal je "Steun een goed doel" zien staan, wel, de commissie gaat hier integraal naar het Rode Kruis.

Zo steunen we allen met onze online aankopen.

Wist je dat de kans groot is dat je op een dag wordt geholpen of gered door een onbekende, dankzij het Rode Kruis? Want 7 op 10 Vlamingen heeft ooit bloed nodig, na een ongeval of bij een operatie… En elk jaar wordt 1 op 5 geholpen door een vrijwilliger of iemand die eerste hulp heeft geleerd. Het voorbije jaar hebben duizenden mensen belangeloos anderen bijgestaan of gered.


We moeten samen klaar staan om ons overal doorheen te slaan. Door zelf te leren hulp verlenen, je in te zetten voor anderen tijdens je vrije tijd. Of door bloed te geven of geld om mensen op te vangen, ziekenwagens te sturen… Dankzij het Rode Kruis komt jouw hulp terecht waar ze nodig is. Je kan er zeker van zijn: wat je doet, maakt echt een verschil. Een leven verandert, een leven wordt gered. Stel dit jaar nog een warm gebaar. Help mee zorgen voor elkaar.


Het volstaat via Earnieland door te klikken naar Amazon en daar je aankoop te doen, Earnieland krijgt daar een commissie voor die ze integraal doorstort naar het Rode Kruis.

Happy Online Shopping voor iedereen :)


www.rodekruis.be