AliExpress Reviews

518
744
46
2
4
Gemiddelde score
4/5 - 1319 Reviews
avatar Sally

23/01/2020

- "Ooit wel eens besteld maar was echt niet tevreden over de kwaliteit. Wat je natuurlijk niet kan verwachten voor dat geld. Persoonlijk geef ik dan liever iets meer uit en heb ik het iets sneller in huis." -

avatar Ellen

19/01/2020

- "Werkelijk alles kan je hier vinden. De langere levertijd neem ik er met plezier bij. De kleine prijsjes en de extra korting van earnieland maakt het helemaal mooi." -

avatar amanda

12/01/2020

- "Heel tevreden, altijd levering op tijd!" -

avatar claire

12/01/2020

- "Toch leuk, je besteld een artikel op uw favoriete site en enkele tijd later krijg je een paar procent van uw aankopen terug betaald op uw rekening, zonder veel moeite te doen. Ik ben tevreden." -

avatar Mario-Kelly

11/01/2020

- "Genieten van extra korting bij veel online shops via Earnieland!!" -

avatar nancy

11/01/2020

- "Mijn favoriete website. Daar vind je echt alles. En gratis verzending, ook voor kleine spullen die bvb nog geen euro kosten." -

avatar Leentje

07/01/2020

- "Na hobbygerief heb ik er nu oortjes gevonden voor een walkie talkie om in een concertzaal te gebruiken , veel goedkoper en net hetzelfde als duurdere webshops ! kijk er naar uit" -

avatar Caroline

07/01/2020

- "Altijd leuk winkelen bij ali ? pas 2 diamont paintings mogen ontvangen in prima staat" -

avatar Dieter

05/01/2020

- "Prijs kwaliteit in orde" -

avatar amanda

04/01/2020

- "Heel tevreden! Al veel besteld, altijd al ontvangen." -

avatar Anja

02/01/2020

- "Super. Elke aankoop krijg je een % terug betaald. Vele kleintjes worden groot" -

avatar Stefanie

29/12/2019

- "zoals steeds geweldig, mij zien ze hier weer" -

avatar Stefanie

29/12/2019

- "super site waar je echt alles kunt terug vinden" -

avatar Sophie

26/12/2019

- "Je vindt er zo wat alles! Vaak heel goedkoop, gratis verzending. Oké het komt wel uit China en dus lange levertijden..." -

avatar Kelly

22/12/2019

- "Altijd tevreden over aliexpress Al heel veel besteld en niet duur Snelle levering, als er wat is ben je ook steeds goed geholpen. Ik ben vaste klant" -

avatar Tania

17/12/2019

- "Zeer uitgebreid aanbod voor lage prijzen. Handig voor spullen die je niet de volgende dag in huis moet hebben." -

avatar Jacobs

15/12/2019

- "Een heel goed website en goed over zicht van de verzending" -

avatar ZHUO

14/12/2019

- "veel goedkope spullen met weinig tot geen verzendkosten, moet wel goed letten op kwaliteit, foto's in de reviews zijn goede indicatie" -

avatar Yumi

10/12/2019

- "super goedkoop website. veel content" -

avatar Sarah

08/12/2019

- "Zo leuk al die extra korting op een al zeer goedkope shop!" -