AliExpress Reviews

490
738
45
1
4
Gemiddelde score
4/5 - 1283 Reviews
avatar Sofie

29/08/2019

- "Ik bestel al jaren op Aliexpress. Soms veel te veel dus :) Je hebt wat geduld nodig maar het is het wachten meer dan waard! Als er al eens een artikel niet aankomt, dan kan je altijd je geld terugvragen. Een grote fan dus ♥" -

avatar Eric

22/08/2019

- "Supersite met superartikelen !!!!! Alles wat ik er al besteld heb is altijd in orde. Je vindt er bijna alles op voor een uitstekende prijs !" -

avatar Barbara

20/08/2019

- "Net weer een gsm hoesje besteld... zoveel keuze en zo goedkoop!" -

avatar Petrouschka

20/08/2019

- "Super handige site waar je alles kan vinden en voor weinig geld!" -

avatar Barbara

19/08/2019

- "Zoveel leuke dingen en snufjes op aliexpress en spotgoedkoop... vandaag me weer laten verleiden om er iets te kopen" -

avatar Dennis

18/08/2019

- "Super artikels Dennis" -

avatar Dennis

18/08/2019

- "Super site al meerder bestellingen gedaan Dennis" -

avatar Tine

09/08/2019

- "Als je op tijd bestelt (lees 3-4 weken vooraf) dan is het wachten waard. Geen verzendkosten, goede prijs-kwaliteit verhouding." -

avatar Stephanie

01/08/2019

- "Net nog ‘sporks’ besteld als uitdeelcadeau voor met de verjaardag. Alle kindjes zullen een herbruikbaar doosje krijgen met fruitsla in. Dan komt zo’n spork goed van pas!" -

avatar Sarina

30/07/2019

- "Altijd super tevreden van mijn aankopen. Je wacht iets langer op levering maar het verschil qua prijs is enorm!" -

avatar Leentje

17/07/2019

- "Voor een hobbyliefhebster zoals ik is dit de goedkoopste oplossing , wel lang wachten ." -

avatar Katia

17/07/2019

- "ik heb een nieuwe webshop ontdekt, ik hou van aliexpress :)" -

avatar Els

25/06/2019

- "goede e, correcte service" -

avatar Jessica

14/06/2019

- "Website met goedkope prijsjes. De verzending duurt wat langer, maar is zeker het wachten waard" -

avatar Boussy

07/06/2019

- "Goeie ervaring mee. 1x mislopen maar netjes de centjes teruggekregen!" -

avatar Sarina

02/06/2019

- "Heerlijke shop om bij te kopen als de leveringstermijn niet zo uitmaakt." -

avatar Sarah

31/05/2019

- "Pakketjes komen altijd toe, het duurt wel wat langer dan gewoonlijke sites maar het is zeker de moeite waard. Je vind er echt alles op!" -

avatar Tekker

21/05/2019

- "Cheap stuff, I like" -

avatar Katrien

19/05/2019

- "Geen extra korting gekregen via earnieland... Wel blij met mijn artikelen." -

avatar Yesim

13/05/2019

- "Goedkoop maar levering duurt te lang" -