AliExpress Reviews

476
724
45
1
4
Gemiddelde score
4/5 - 1255 Reviews
avatar Jessica

14/06/2019

- "Website met goedkope prijsjes. De verzending duurt wat langer, maar is zeker het wachten waard" -

avatar Boussy

07/06/2019

- "Goeie ervaring mee. 1x mislopen maar netjes de centjes teruggekregen!" -

avatar Sarina

02/06/2019

- "Heerlijke shop om bij te kopen als de leveringstermijn niet zo uitmaakt." -

avatar Sarah

31/05/2019

- "Pakketjes komen altijd toe, het duurt wel wat langer dan gewoonlijke sites maar het is zeker de moeite waard. Je vind er echt alles op!" -

avatar Tekker

21/05/2019

- "Cheap stuff, I like" -

avatar Katrien

19/05/2019

- "Geen extra korting gekregen via earnieland... Wel blij met mijn artikelen." -

avatar Yesim

13/05/2019

- "Goedkoop maar levering duurt te lang" -

avatar Katia

09/05/2019

- "Dochterlief superblij met haar 1ste pakketje dat is aangekomen, zodra alles binnen is, zal de volgende bestelling volgen." -

avatar Katia

09/05/2019

- "ondanks een wachttijd van 48 dagen, heb ik na 14 dagen reeds een pakketje ontvangen :) :)" -

avatar Veerle

08/05/2019

- "Hier vind je alles, soms moet je wel wat zoeken en lang wachten" -

avatar Katrien

03/05/2019

- "Heb eerste keer iets besteld bij Ali. Wat een keuze! Ben benieuwd wanneer het geleverd wordt... bestellen en betalen ging vlot?" -

avatar Merita

03/05/2019

- "alles op te vinden, lange wachttijd maar wel de moeite want lage prijzen" -

avatar Moerbi

30/04/2019

- "nog steeds een van mijn favoriete webshops, je vindt er echt quasi alles aan prijzen waarvoor je het hier niet kan kopen" -

avatar Moerbi

30/04/2019

- "nog steeds een van mijn favoriete webshops, je vindt er echt quasi alles aan prijzen waarvoor je het hier niet kan kopen" -

avatar HELENA

25/04/2019

- "Super fijne site ook een fijne prijs oke soms is de wacht tijd lang maar komt altijd goe aan, ook al gehad het foute aan gekomen met de verkoper gecontacteerd en heeft direct het juiste op gestuurd en het foute mochten het ook houden en het goede heeft nie lang op zich laten wachten en de vekoper heeft zicht ook heel vaak en op elke bericht 2 keer sorry gezegt" -

avatar Daphne

23/04/2019

- "Heb vandaag voor de eerste keer besteld. Lekker goedkoop en de site is goed vertaald. Nu spannend afwachten op de levering" -

avatar Barbara

22/04/2019

- "Overlaatst wat besteld voor men nichtje, jammer genoeg was het stuk bij aankomst. Ze was er echt het hart van in... gelukkig is het spotgoedkoop op Ali en heb inmiddels een nieuwe besteld" -

avatar Sofie

15/04/2019

- "Je vindt hier alles wat je in andere shops ook kan vinden, maar tegen veel lagere prijzen omdat je de tussenpersonen er tussen uit haalt. Je moet altijd goed naar de feedback kijken die mensen achterlaten want er zitten veel foefelaars tussen en je moet soms heel lang op je bestelling wachten, maar ik gebruik deze site al jaren en in 85% van de gevallen ben ik super tevreden met de producten die ik ontvang. Als je toch niet tevreden bent, of wordt opgelicht, dan kan je een conflict openen en komt Aliexpress zelf tussen. In mijn geval heb ik altijd al mijn geld teruggekregen zonder producten te moeten terugsturen. Je moet wel een beetje moeite doen en foto's en dergelijke doorsturen om aan te tonen dat het product niet overeenkomt met wat verkocht werd, maar ik heb daar nog nooit issues mee" -

avatar Merita

02/04/2019

- "Heel lang wachten op je bestelling maar wel heel leuke en goedkope gadgets!" -

avatar Elissa

29/03/2019

- "Goedkoop maar lange levertijd" -