AliExpress Reviews

517
744
46
2
4
Gemiddelde score
4/5 - 1318 Reviews
avatar ellen

16/07/2017

- "ali express is een super winkel, ik doe er vaak koopjes en al veel uitgespaard!! " -

avatar Greet

15/07/2017

- "Super! Zeer ruim aanbod, ongelooflijk lage prijzen, meestal gratis verzending! Je moet wel enkele weken wachten op je bestelling, maar dat neem je er met plezier bij. Het is zelfs bijna een verslaving." -

avatar Dominic

14/07/2017

- "Meestal lang wachten, maar is het ook wel waard voor deze prijzen. Hangt natuurlijk ook een stuk af van de verkoper, maar ikzelf nog geen slechte ervaringen mee gehad!" -

avatar Alegria

13/07/2017

- "Gebruik deze webshop al jaaaaren, al heel veel geld mee uitgespaard door o.a. juweeltjes, iphonehoesjes etc. veel goedkoper op Aliexpress te kopen! " -

avatar An

13/07/2017

- "shop voor handige, goedkope producten. Als je weet wat je koopt en mag verwachten is het een ideale shop. Meestal binnen de 3 weken geleverd." -

avatar Nicolas

11/07/2017

- "eens je kijkt op aliexpress ontdek je dat het echt goedkoper kan dan hier in Belgenland.... en dat met nog extra earnie-korting!!! :p" -

avatar Rebecca

11/07/2017

- "Grotendeels al tevreden geweest van ali, en de leveringstijden vind ik heel goed meevallen.." -

avatar Lien

11/07/2017

- "Hier is alles te vinden aan kleine prijsjes. Accessoires voor smartphones kosten hier maar een fractie van de prijs in Belgische winkels." -

avatar Mine

10/07/2017

- "Nog nooit echt grote problemen gehad, als er een probleem was dan kreeg ik gewoon mijn geld terug. Via aliexpress heb ik ook de Android box leren kennen, zoek maar eens op, is echt super! " -

avatar Chantal

10/07/2017

- "al regelmatig bij ali express gekocht, interessant prijzen en een ruim aanbod" -

avatar Nathalie

09/07/2017

- "Veel leuke hebbedingetjes. Helaas wel lange wachttijd " -

avatar Ellen

07/07/2017

- "Goedkope hebbedingetjes die vaak gratis verzonden worden. De verzendtijd van 3 welen neem ik er graag bij. Ik ben fan !" -

avatar Katia

07/07/2017

- "Leuke koopjes aan leuke prijsjes " -

avatar Anthony

07/07/2017

- "Reken op een paar weken leveringstermijn, maar wel ongelooflijk lage prijzen!" -

avatar Ann

06/07/2017

- "Wat een prijsverschil! Je moet wel enkele weken wachten, maar je bespaart immens veel geld. Altijd aangetekend verzonden, en daar betaal je niet eens voor bij. Bedankt Ali Express voor de mooie boekentas!! Ik bestel nog véél meer. " -

avatar An

04/07/2017

- "AliExpress is een zeer leuke shop met toffe spulletjes. Soms wel lang wachten op levering, maar uiteraard voor zo'n lage prijzen is dat helemaal niet erg! Echt top!" -

avatar Anke

04/07/2017

- "Altijd zeer tevreden over prijs-kwaliteitverhouding. Wat een koopjes kun je er doen... Heerlijk winkelen is dit!" -

avatar Glenn

02/07/2017

- "Ongeloofelijk veel producten voor een heel kleine prijs. Wel opletten met maten van kledij, aangezien deze vaak wat kleiner zijn dan de Europese standaard." -

avatar Katrien

02/07/2017

- "heel veel leuke nailart spullen en spotgoedkoop, wel letten op goede reviews. verzending duurt soms iets langer, maar tot nu toe steeds alles aangekregen" -

avatar Petrouschka

27/06/2017

- "Hoesje besteld super blij zeer goede kwaliteit soms duren de wachttijden wel wat lang maar toch het is het wachten waard " -