AliExpress Reviews

587
758
47
3
4
Gemiddelde score
4/5 - 1404 Reviews
avatar Jacobs

15/12/2019

- "Een heel goed website en goed over zicht van de verzending" -

avatar ZHUO

14/12/2019

- "veel goedkope spullen met weinig tot geen verzendkosten, moet wel goed letten op kwaliteit, foto's in de reviews zijn goede indicatie" -

avatar Yumi

10/12/2019

- "super goedkoop website. veel content" -

avatar Sarah

08/12/2019

- "Zo leuk al die earnie korting op een al zeer goedkope shop!" -

avatar Manon

02/12/2019

- "Veel keuze, lang wachten Maar leuk als je al een deel vergeten bent wat je allemaal gekocht hebt." -

avatar Karman

30/11/2019

- "Alles wat je kan bedenken, kan je erop wel vinden tegen een zeer voordelige prijs!" -

avatar Annemie

29/11/2019

- "Als wachten geen probleem is, kan je hier koopjes doen. Op tijd bestellen is de boodschap!" -

avatar E

27/11/2019

- "tevreden met mijn aankoop en de levertermijn!" -

avatar Leentje

23/11/2019

- "Net weer snijmalletjes besteld en al toegestuurd gekregen . Ook een nieuw hoesje voor mijn nieuwe ipod , ben er heel tevreden over T-shirt was ook in orde , heb niet lang moeten wachten achter deze bestelling !" -

avatar Steffie

17/11/2019

- "Aliexpress is mijn favoriete webshop omwille van de leuke prijzen en acties die ze vaak doen en je vind er zo wat alles terug." -

avatar Annemie

12/11/2019

- "Geduld wordt beloond! Met een aantal lego-fanaten in huis al heel veel euro's bespaard t.o.v. echte lego. ali-lego bouwt net zo goed!" -

avatar Evelyn

11/11/2019

- "meestal vrij lange levertijd, maar alles aan spotprijzen. Zeker voor feestjes e.d.m. een aanrader!" -

avatar Sarah

06/11/2019

- "Je kan hier echt alles vinden wat je maar kan denken. Van kattenspullen tot mooie kledij. Je moet wel wat geduld hebben op je pakjes maar het is de moeite waard" -

avatar Merita

24/10/2019

- "niet zo goed voor het klimaat en niet altijd even goede kwaliteit maar voor sommige zaken is aliexpres echt een aanrader" -

avatar Yumi

17/10/2019

- "super goedkoper en leuke dingen" -

avatar Charline

16/10/2019

- "6 okt iets besteld en gisteren al in huis super snel als ik hier zo lees is alles lijk veel langer weg dus mij hoor je nie klagen ze" -

avatar christof

11/10/2019

- "vooral leuk voor prullaria" -

avatar Dylan

09/10/2019

- "Allerlei soorten prulletjes voor relatief weinig geld. Helaas wel altijd lang wachten." -

avatar monique

03/10/2019

- "Zonet weer wat besteld bij Ali :) ,terwijl een deel van de vorige bestelling er nog niet is :D Je moet hier wel wat geduld uitoefenen." -

avatar sammy

29/09/2019

- "Schitterende website! niet duur, maar soms kom je bestelde artikel niet aan" -