AliExpress Reviews

594
759
47
4
4
Gemiddelde score
4/5 - 1413 Reviews
avatar Mariska

03/08/2017

- "Heel fijne webshop waar je echt koopjes kan doen. Ik lees altijd eerst de feedback van andere kopers alvorens ik iets bestel, kwestie van toch een beetje meer zekerheid te hebben over de kwaliteit. Tot hiertoe ben ik nog nooit teleurgesteld geweest. " -

avatar Sofie

01/08/2017

- "Hier kan je echt koopjes doen! En je vindt er werkelijk vanalles! Enige nadeel is dat je dan soms ook wel rekening moet houden met langere verzendtijden. De reviews van een verkoper geven aan of dit betrouwbaar is..." -

avatar Elien

31/07/2017

- "al enkele keren besteld. laatste keer tevreden over het product maar zeer lange levertijd." -

avatar Shana

30/07/2017

- "Sneller geleverd dan verwacht, echt zoals op de foto en goede kwaliteit " -

avatar karen

27/07/2017

- "Heel uitgebreid aanbod voor zeer lage prijzen. De kwaliteit is niet steeds top, maar voor bepaalde spullen is dit dan ook minder van belang. Ondertussen heb ik al mijn favoriete stores waar ik steeds naar tevredenheid bij bestel. De levertijd is soms echt wel erg lang. Het is ook soms vervelend dat dingen die perfect in de brievenbus kunnen aangetekend verzonden zijn zodat je bij het postkantoor moet langsgaan" -

avatar Gisèle

22/07/2017

- "Spijtig dat je een artikel niet krijgt...maar wel betaald hebt...15€ kwijt...niet hun schuld zeggen ze dan..." -

avatar Sarina

21/07/2017

- "Erg goedkope site, je moet er niet komen om de beste kwaliteit te vinden maar voor de beste prijs ben je hier aan het juiste adres. AliExpress verkoopt de producten niet zelf, er zijn heel veel verschillende verkopers actief op AliExpress. Dus het is wel belangrijk om op te letten of deze verkoper goed bekend staat (goede reviews heeft) voordat je hier bestelt. De meeste producten komen uit Azië dus het duurt meerdere weken voor je je product ontvangt. Producten retour sturen wordt daarom ook lastiger, verzendkosten terug kunnen aardig oplopen. Daarom raad ik deze site vooral aan voor goedkope producten waarbij je bereid bent het risico te lopen op een miskoop." -

avatar Kim

21/07/2017

- "Enige nadeel soms aan AliExpress is de lange levertijd, voor de rest steeds tevreden " -

avatar Annick

19/07/2017

- "Enorm grote keuze aan artikelen! Heel scherpe prijzen en correcte service! De ene levering al sneller dan de andere, maar zeer goede opvolging. " -

avatar ellen

16/07/2017

- "ali express is een super winkel, ik doe er vaak koopjes en al veel uitgespaard!! " -

avatar Greet

15/07/2017

- "Super! Zeer ruim aanbod, ongelooflijk lage prijzen, meestal gratis verzending! Je moet wel enkele weken wachten op je bestelling, maar dat neem je er met plezier bij. Het is zelfs bijna een verslaving." -

avatar Dominic

14/07/2017

- "Meestal lang wachten, maar is het ook wel waard voor deze prijzen. Hangt natuurlijk ook een stuk af van de verkoper, maar ikzelf nog geen slechte ervaringen mee gehad!" -

avatar Alegria

13/07/2017

- "Gebruik deze webshop al jaaaaren, al heel veel geld mee uitgespaard door o.a. juweeltjes, iphonehoesjes etc. veel goedkoper op Aliexpress te kopen! " -

avatar An

13/07/2017

- "shop voor handige, goedkope producten. Als je weet wat je koopt en mag verwachten is het een ideale shop. Meestal binnen de 3 weken geleverd." -

avatar Nicolas

11/07/2017

- "eens je kijkt op aliexpress ontdek je dat het echt goedkoper kan dan hier in Belgenland.... en dat met nog extra earnie-korting!!! :p" -

avatar Rebecca

11/07/2017

- "Grotendeels al tevreden geweest van ali, en de leveringstijden vind ik heel goed meevallen.." -

avatar Lien

11/07/2017

- "Hier is alles te vinden aan kleine prijsjes. Accessoires voor smartphones kosten hier maar een fractie van de prijs in Belgische winkels." -

avatar Mine

10/07/2017

- "Nog nooit echt grote problemen gehad, als er een probleem was dan kreeg ik gewoon mijn geld terug. Via aliexpress heb ik ook de Android box leren kennen, zoek maar eens op, is echt super! " -

avatar Chantal

10/07/2017

- "al regelmatig bij ali express gekocht, interessant prijzen en een ruim aanbod" -

avatar Nathalie

09/07/2017

- "Veel leuke hebbedingetjes. Helaas wel lange wachttijd " -