AliExpress Reviews

517
744
46
2
4
Gemiddelde score
4/5 - 1318 Reviews
avatar Isaura

16/06/2017

- "Onlangs een aankoop gedaan. Voor niet veel geld een geweldig tasje ontvangen. Al verschillende dingen gekocht, steeds tevreden! " -

avatar Kevin

15/06/2017

- "goed om kleine (goedkope dingen te kopen) indien te duur en het uit het buitenland komt hopen dat de douane het niet bekijkt. kosten lopen dan hoog op" -

avatar Inge

15/06/2017

- "Op Aliexpress vind je alles en aan heel interessante prijzen. Dankzij Earnieland heb ik nu zelfs nog extra korting! " -

avatar Stijn

15/06/2017

- "Ideale shop voor handige, goedkope producten. Als je weet wat je koopt en mag verwachten is het een ideale shopervaring. Zelf al een goede 100 bestellingen gedaan en nog nooit tegenslag gehad, wel onder de €21 i.v.m. douanekosten. Beste Chinese webwinkel!" -

avatar Jennis

13/06/2017

- "Goeie shop met ongekend groot aanbod. Enige nadeel is dat levertijd buiten proportie is. Oppassen met kwaliteit. " -

avatar Elke

10/06/2017

- "Super website, goedkoop en meestal snelle levering!" -

avatar Isabelle

01/06/2017

- "Aliexpress, mijn allerliefste website! Alle hypes hier (spinner, TV achtergrond led verlichting, plushen handtas konijntjes etc..) zijn daar aan 1/4 vd prijs. Let wel éénzelfde product wordt door honderden verkopers te koop aangeboden, ik vind het een leuke sport om de allergoedkoopste te vinden. Ik vink ook steeds 'gratis verzending' aan. 80% van al mijn aankopen komen binnen de 14dagen aan. Nog nooit slechte ervaringen gehad, op de 100 artikels kwamen er 5 niet toe, maar steeds refund ontvangen. " -

avatar Leen

01/06/2017

- "Alles wat je kan bedenken vind je in deze shop, voor zo'n straffe prijzen, en meestal gratis geleverd. Soms moet je langer dan een maand wachten, maar soms is je bestelling er al wel na 2 weken." -

avatar Veerle

01/06/2017

- "Heel veel leuke producten aan kleine prijzen. Tip: lees altijd goed de feedback die andere kopers geschreven hebben (liefst die met foto's bij) om miskopen te vermijden" -

avatar Katia

31/05/2017

- "Fantastische, goedkope site. Cover voor tablet besteld op 12 mei en geleverd op 29 mei! Al verschillende aankopen gedaan en nog nooit problemen gehad. Top " -

avatar Janna

25/05/2017

- "Heerlijk winkelen. Goedkoop en leuk. Sommige dingen zijn wel heeeeeel lang onderweg." -

avatar Jonas

17/05/2017

- "ali is een supersite, je hebt er heel veel keus, heel lage prijzen, eigenlijk beetje verslaafd aan aliexpress" -

avatar Caroline

16/05/2017

- "Terug besteld via jullie, thanks" -

avatar Fie

15/05/2017

- "Een hele handige online shop waar je allerlei spullen vindt aan zachte prijzen. Zeker het bekijken waard!" -

avatar Laura

15/05/2017

- "Voor een kleuterjuf in spé, is dit een website to love! Nog geen problemen gehad :-) super tevreden!!" -

avatar Kevin

14/05/2017

- "Super Shop voor kleine gadgets, bestel hier gemiddeld 2 wekelijks. Soms wel lange levertijd en als eens een defect item maar ook dat lossen ze meestal op." -

avatar Vanessa

14/05/2017

- "Hier kan je werkelijk alles terugvinden voor geen geld! Supertof om eens in rond te snuisteren." -

avatar Vincent

12/05/2017

- "Mooie produkten aan een aantrekkelijke prijs" -

avatar Caroline

12/05/2017

- "Geen verzendingskosten mogelijk, dan wel lange leveringstermijn maar is het waard om te wachten spotgoedkoop" -

avatar Haesevoets

11/05/2017

- "Ik bestel regelmatig artikelen bij aliexpress! En ben hier zeer tevreden over! Alles aan zeer goedkope prijzen! Heb hier al veel geld mee uitgespaard. En dankzij Earnieland doe ik nog eens extra voordeel :D! Super toch? " -