AliExpress Reviews

594
759
47
4
4
Gemiddelde score
4/5 - 1413 Reviews
avatar Ellen

07/07/2017

- "Goedkope hebbedingetjes die vaak gratis verzonden worden. De verzendtijd van 3 welen neem ik er graag bij. Ik ben fan !" -

avatar Katia

07/07/2017

- "Leuke koopjes aan leuke prijsjes " -

avatar Anthony

07/07/2017

- "Reken op een paar weken leveringstermijn, maar wel ongelooflijk lage prijzen!" -

avatar Ann

06/07/2017

- "Wat een prijsverschil! Je moet wel enkele weken wachten, maar je bespaart immens veel geld. Altijd aangetekend verzonden, en daar betaal je niet eens voor bij. Bedankt Ali Express voor de mooie boekentas!! Ik bestel nog véél meer. " -

avatar An

04/07/2017

- "AliExpress is een zeer leuke shop met toffe spulletjes. Soms wel lang wachten op levering, maar uiteraard voor zo'n lage prijzen is dat helemaal niet erg! Echt top!" -

avatar Anke

04/07/2017

- "Altijd zeer tevreden over prijs-kwaliteitverhouding. Wat een koopjes kun je er doen... Heerlijk winkelen is dit!" -

avatar Glenn

02/07/2017

- "Ongeloofelijk veel producten voor een heel kleine prijs. Wel opletten met maten van kledij, aangezien deze vaak wat kleiner zijn dan de Europese standaard." -

avatar Katrien

02/07/2017

- "heel veel leuke nailart spullen en spotgoedkoop, wel letten op goede reviews. verzending duurt soms iets langer, maar tot nu toe steeds alles aangekregen" -

avatar Petrouschka

27/06/2017

- "Hoesje besteld super blij zeer goede kwaliteit soms duren de wachttijden wel wat lang maar toch het is het wachten waard " -

avatar Daniella

26/06/2017

- "Super tevreden mee juist bestelt op Ali expres en een mooie korting gekregen Super blij dat ik earnieland heb leren kennen" -

avatar Saartje

26/06/2017

- "Al super veel op ali besteld! Altijd heel tevreden en bij een probleem krijg je, je geld terug. Het enige nadeel is dat de verzending soms lang duurt (2-3 maanden) als je pech hebt." -

avatar sema

26/06/2017

- "zonde dat ik earnieland niet veel eerder had ontdekt. ik koop vaak online en dit had toch al een heuse besparing kunnen zijn.. beter kaat dan nooit." -

avatar AS

25/06/2017

- "Leuke shop vooral voor gadgets. Voor kwaliteit moet je er niet echt zijn, maar het meeste werkt wel en is lekker laag geprijsd. Ideaal voor spullen die je niet vaak zal gebruiken maar toch wil hebben." -

avatar Ellen

24/06/2017

- "De plek voor originele feestdecoratie. Gratis verzending wel lange verzendtijd, maar ik wacht er met plezier een paar weken op !" -

avatar Ellen

23/06/2017

- "Met stip de leukste site om feestdecoratie te kopen, nu helemaal goedkoop met de earnielandkorting !" -

avatar Ellen

23/06/2017

- "Hier shop ik met plezier de feestdecoratie voor de kinderfeestjes aan super lage prijzen, met earnieland wordt het nog leuker !" -

avatar Renee

23/06/2017

- "Super goedkope spullen die ergens anders veel meer kosten. Makkelijk spullen te vinden en te betalen ! Soms moet je lang wachten op je goederen maar voor die prijs is dat niet zo erg ! " -

avatar Sara

22/06/2017

- "Ik ❤ van deze winkel, altijd waar voor je geld, supergoedkoop en heel erg klant vriendelijk. Helemaal top" -

avatar Liesbeth

21/06/2017

- "Lage prijzen en goede service als er iets misloopt maken het lange wachten op de bestelling de moeite waard!" -

avatar Filip

21/06/2017

- "Aliexpress heeft een gigantisch aanbod. Dikwijls is de verzending gratis, maar leveringstijden van een maand zijn niet abnormaal. Snellere leveringen zijn meestal ook mogelijk tegen (een soms forse) meerprijs. Zeer handig voor kleine zaken die niet dringend nodig zijn." -