AliExpress Reviews

594
759
47
4
4
Gemiddelde score
4/5 - 1413 Reviews
avatar Kathy

21/06/2017

- "Vind je echt alles op en spotgoedkoop!! Hier word er toch maandelijks iets besteld " -

avatar Thibault

20/06/2017

- "Op de super lage prijzen, nog eens een korting! Ideaal :)" -

avatar Anja

20/06/2017

- "heel leuke gadgets en kleren. je vind er echt alles op terug. de levering kan enige tijd duren maar heel tevreden van de aankopen die ik hier al gedaan heb. vooral veel leuke spulletjes voor mijn dochter. love it!" -

avatar Elke

20/06/2017

- "Super modieuze haarrekkertjes gekocht en dit voor heel weinig geld !" -

avatar MandyMichael

20/06/2017

- "I love aliexspress beste shop ever" -

avatar Stefanie

19/06/2017

- "Voor wat het product kost tegenover in België altijd tevreden" -

avatar Kim

19/06/2017

- "Supergoedkoop! Enige minpuntje, het soms lang wachten op je bestelling" -

avatar Gwen

17/06/2017

- "Niets wat je op aliexpress niet kan vinden, en meestal veel goedkoper dan dat je het hier vind! Soms is het wel ff wachten, maar de unieke, qualitatieve en goedkope spullen die je op ali vind zijn dat wachten meer dan waard! " -

avatar Wendy

16/06/2017

- "Alles voor groot en klein. Wil je matchen met je kleine meid voor een zachte prijs.of een knallende verjaardagsfeestje geven.hier vind je alles aan kleine prijsjes.en daarop je korting via Earnieland.wat en je bent helemaal verknocht" -

avatar Isaura

16/06/2017

- "Onlangs een aankoop gedaan. Voor niet veel geld een geweldig tasje ontvangen. Al verschillende dingen gekocht, steeds tevreden! " -

avatar Kevin

15/06/2017

- "goed om kleine (goedkope dingen te kopen) indien te duur en het uit het buitenland komt hopen dat de douane het niet bekijkt. kosten lopen dan hoog op" -

avatar Inge

15/06/2017

- "Op Aliexpress vind je alles en aan heel interessante prijzen. Dankzij Earnieland heb ik nu zelfs nog earnie korting! " -

avatar Stijn

15/06/2017

- "Ideale shop voor handige, goedkope producten. Als je weet wat je koopt en mag verwachten is het een ideale shopervaring. Zelf al een goede 100 bestellingen gedaan en nog nooit tegenslag gehad, wel onder de €21 i.v.m. douanekosten. Beste Chinese webwinkel!" -

avatar Jennis

13/06/2017

- "Goeie shop met ongekend groot aanbod. Enige nadeel is dat levertijd buiten proportie is. Oppassen met kwaliteit. " -

avatar Elke

10/06/2017

- "Super website, goedkoop en meestal snelle levering!" -

avatar Isabelle

01/06/2017

- "Aliexpress, mijn allerliefste website! Alle hypes hier (spinner, TV achtergrond led verlichting, plushen handtas konijntjes etc..) zijn daar aan 1/4 vd prijs. Let wel éénzelfde product wordt door honderden verkopers te koop aangeboden, ik vind het een leuke sport om de allergoedkoopste te vinden. Ik vink ook steeds 'gratis verzending' aan. 80% van al mijn aankopen komen binnen de 14dagen aan. Nog nooit slechte ervaringen gehad, op de 100 artikels kwamen er 5 niet toe, maar steeds refund ontvangen. " -

avatar Leen

01/06/2017

- "Alles wat je kan bedenken vind je in deze shop, voor zo'n straffe prijzen, en meestal gratis geleverd. Soms moet je langer dan een maand wachten, maar soms is je bestelling er al wel na 2 weken." -

avatar Veerle

01/06/2017

- "Heel veel leuke producten aan kleine prijzen. Tip: lees altijd goed de feedback die andere kopers geschreven hebben (liefst die met foto's bij) om miskopen te vermijden" -

avatar Katia

31/05/2017

- "Fantastische, goedkope site. Cover voor tablet besteld op 12 mei en geleverd op 29 mei! Al verschillende aankopen gedaan en nog nooit problemen gehad. Top " -

avatar Janna

25/05/2017

- "Heerlijk winkelen. Goedkoop en leuk. Sommige dingen zijn wel heeeeeel lang onderweg." -