AliExpress Reviews

475
723
45
1
4
Gemiddelde score
4/5 - 1253 Reviews
avatar christof

22/09/2015

- "vooral belangrijk om de reviews te lezen kleren zijn klein en vaak slecht andere spullen zijn dan weer top " -

avatar Sarah

17/09/2015

- "dit is echt het bewijs dat je betaalt prijs/kwaliteit... veel goedkope dingen te krijgen maar dan gaat het natuurlijk ook maar zijn tijd mee... heb al vele kabels voor mijn iphone of ipad besteld en moet toch regelmatig eens wisselen " -

avatar Evelien

03/09/2015

- "Ik koop via AliExpress hoesjes voor mijn gsm en Ipod. De prijzen zijn supergoedkoop, zodat je regelmatig van hoesje kunt veranderen. De leveringstijden zijn soms lang, maar de goedkope prijzen maken dat goed." -

avatar Ruben

05/08/2015

- "Goede prijzen en redelijk snelle levertijd!" -

avatar Tineke

26/07/2015

"Heb hier al veel gekocht. Kwaliteit mag je niet verwachten, gezien de prijs, maar toch steeds goede koopjes gedaan :-D Levertijd tussen 2 en 6 weken." -

avatar Karien

16/07/2015

- "Heb hier toch nog vervangmesjes voor mijn Philips scheermachine gevonden. Elders waren ze niet meer te vinden. Nadeel: lange levertermijn" -

avatar Stefanie

15/06/2015

- "Veel brol, maar scherpe prijzen. Lange levertijd " -

avatar Karen

04/05/2015

- "Lange levertijd maar het komt dan ook uit China. Niet altijd kwalitatieve producten maar als je de feedback goed leest weet je wat je kan verwachten" -

avatar bieke

10/01/2015

"Het duurt vaak zeer lang tot levering (de boot vertrekt pas als hij vol is, en als jij net aankoopt wanneer de vorige boot vertrok kan je dus tot 2 maanden moeten wachten). Maar in ruil daarvoor zijn de producten wel véél goedkoper! Opletten met kledij, het gaat vaak om kleine maatjes npletten met merkartikelen, deze zijn meestal namaak" -

avatar Brian

23/12/2014

"AliExpress is de chinese Ebay. Wel steeds de geldigheid van tracking info controleren, want sommige verkopers durven valse tracking nummers doorgeven. Als je dispute opent, dan krijg je wel steeds je geld terug, dus weinig tot geen risico's. Grootste nadeel is de lange leveringstermijn (ongeveer 4 weken)." -