AliExpress Reviews

490
738
45
1
4
Gemiddelde score
4/5 - 1283 Reviews
avatar Lisa

17/06/2016

- "Superhandige site om oorbellen aan spotprijsjes te kopen! Ik ben fan!" -

avatar nadine

16/05/2016

- "Al vele leuke koopjes gedaan bij Aliexpress en levering telkens vlot verlopen." -

avatar Isabelle

14/05/2016

- "Aliexpress is gewoon GEWELDIG!!! Helaas ook zeer verslavend :-). De meeste artikelen worden rond de 14e dag geleverd, ok das misschien lang wachten voor sommigen, maar je betaalt dan ook maar 1/4e van de prijs van bij ons. Oorbellen, ringen betaal ik nog geen euro en worden GRATIS geleverd. (Gel)nagellak, Gilette Fusion mesjes, Scholl PediExpress, alles wat je je kan bedenken... Belangrijk te weten vooraleer je je zoektocht begint is om het vakje 'gratis verzending' aan te klikken. Veel shopplezier!" -

avatar Stephane

25/01/2016

- "Zelden problemen met Ali-Express. Als je het niet dringend nodig hebt, koop het dan rechtstreeks in China! " -

avatar Anne

18/01/2016

- "ik krijg mijn bestellingen altijd netjes op tijd aan." -

avatar Ron

15/01/2016

- "Goede webshop maar hou er rekening mee dat er bij een hoger bedrag douane kosten bijkomen" -

avatar Marnik

27/12/2015

- "De levertijd staat aangeduid en als je kiest voor een kortere levering, dan ben je vrij een andere cargo maatschappij te kiezen zoals DHL, EMS etc... maar dan kost het je ook meer" -

avatar Goemaere

18/12/2015

- "Goedkope producten, soms brol, soms redelijke kwaliteit. Wel lange levertermijn" -

avatar Vanessa

30/11/2015

- "Veel voor weinig geld. Mega winkel" -

avatar Matthy

22/11/2015

"Na even zoeken vind je er wel goede spulletjes." -

avatar Younes

07/11/2015

- "egt goede prijzen hier en levering is egt snel en korting bovenop is goed genomen" -

avatar Kevin

24/10/2015

"Super shop. Je vindt er echt van alles en tegen een super voordelige prijs. Ook heel wat artikelen worden gratis verstuurd, alleen moet je er wat op wachten Maar dat is dan ook normaal als het van de andere kant van de wereld komt. De snelste levering die ik heb aangekregen was één week. meestal moet je toch op een tweetal weken rekenen." -

avatar Nele

13/10/2015

- "Goede prijs/kwaliteit en bijna altijd gratis levering! Levertermijn is goed te doen, ik ben grote fan!!" -

avatar christof

22/09/2015

- "vooral belangrijk om de reviews te lezen kleren zijn klein en vaak slecht andere spullen zijn dan weer top " -

avatar Sarah

17/09/2015

- "dit is echt het bewijs dat je betaalt prijs/kwaliteit... veel goedkope dingen te krijgen maar dan gaat het natuurlijk ook maar zijn tijd mee... heb al vele kabels voor mijn iphone of ipad besteld en moet toch regelmatig eens wisselen " -

avatar Evelien

03/09/2015

- "Ik koop via AliExpress hoesjes voor mijn gsm en Ipod. De prijzen zijn supergoedkoop, zodat je regelmatig van hoesje kunt veranderen. De leveringstijden zijn soms lang, maar de goedkope prijzen maken dat goed." -

avatar Ruben

05/08/2015

- "Goede prijzen en redelijk snelle levertijd!" -

avatar Tineke

26/07/2015

"Heb hier al veel gekocht. Kwaliteit mag je niet verwachten, gezien de prijs, maar toch steeds goede koopjes gedaan :-D Levertijd tussen 2 en 6 weken." -

avatar Karien

16/07/2015

- "Heb hier toch nog vervangmesjes voor mijn Philips scheermachine gevonden. Elders waren ze niet meer te vinden. Nadeel: lange levertermijn" -

avatar Stefanie

15/06/2015

- "Veel brol, maar scherpe prijzen. Lange levertijd " -