AliExpress Reviews

560
752
47
3
4
Gemiddelde score
4/5 - 1371 Reviews
avatar natalie

21/01/2017

- "Al redelijk wa gekocht. Super koopjes en zeker leuke prijsjes" -

avatar Sharona

14/01/2017

- "Wat een leuke site om leuke prulletjes te kopen! Van gsmhoesjes tot horloges en pennenzakken, ... en dat allemaal tegen hele kleine prijsjes! + nog eens earniekorting erbovenop. Super om zo te kunnen shoppen :) " -

avatar Sarah

30/12/2016

- "Zeer toffe site! ik bestel al een lange tijd op deze site en heb geen klachten Als uw producten niet geleverd worden krijg je je geld terug. Soms kan het wel een maand duren tegen dat uw producten arriveren maar die moeten uiteraard een lange weg afleggen. ik kijk wel altijd eerst naar de feedback van anderen want soms is de qualiteit niet superieur, en aan de hand van die feedback bestel ik mijn producten.. " -

avatar alijoschka

27/12/2016

- "alles ontvangen en het is wat ik er van verwachte... enkel de levertijd kan wat lang duren..." -

avatar Laurenz

26/12/2016

- "Super webshop waar je allerlei nuttige zaken vindt! lage prijzen, maar iets langere wachttijd (wat logisch is gezien de afstand)!" -

avatar Michael

12/12/2016

- "Je kan er echt alles vinden aan zeer scherpe prijzen en ontvang je uw materialen niet tijdig dan word dit terugbetaald" -

avatar Hannelore

11/12/2016

- "Super website! Je vindt er écht alles! Siliconen bakvormen, batterijen, (folie) ballonnen, feestartikelen,... Je kan aanvinken "zonder verzendingskosten"! " -

avatar isabel

09/12/2016

- "zeer leuke gadgets voor een leuk prijsje!" -

avatar Kenneth

08/12/2016

- "Fijne shop! Groot aanbod en hee..el scherpe prijs! Zeer aan te raden alleen lange verzendtijden." -

avatar Jamie

06/12/2016

- "zeer leuke artikels te vinden voor een lage prijs!" -

avatar Ann

02/12/2016

- "Fijne shop met uitgebreid gamma en producten die je in Belgie niet of moeilijk vind. Zeer aantrekkelijke prijzen " -

avatar Ingrid

27/11/2016

- "Toffe shop. Wij zijn vaste klant" -

avatar Tom

23/11/2016

- "Je moet echt wel perfect weten wat je nodig hebt, anders is het heel moeilijk om iets terug te vinden, er is zoveel keuze! Zeer kleine prijsjes voor leuke artikels." -

avatar Vanessa

22/11/2016

- "Op 11/11 super koopjes gedaan en al 1 ontvangen ervan. Na 8 dagen dit was een topper" -

avatar Vanessa

22/11/2016

- "Altijd superrrr tevreden met alie. Een echte aanrader" -

avatar Tillo

21/11/2016

- "Soms chaotisch en moeilijk om iets terug te vinden, maar langs de andere kant wel heel veel keuze en heel voordelige prijzen! " -

avatar Marion

18/11/2016

- "je vindt er werkelijk alles tegen een lage prijs." -

avatar Julie

16/11/2016

- "Superhandige site! praktisch ALLES is er terug te vinden, en dit aan een lage prijs. Heel vlotte communicatie met de leveranciers. Ook altijd goed verpakt en geleverd. Zeker aan te raden!" -

avatar Ann

12/11/2016

- "Fantastische online shop. Vooral heel erg interessant voor kleding, schoenen en juwelen. Superkwaliteit en wordt steeds netjes thuisgeleverd. Happy shopper!!!" -

avatar Nico

11/11/2016

- "goedkoop, je vindt er alles, maar ik gebruik het persoonlijk vooral voor kleine bedragen, zo ben je zeker dat je ook geen invoerrechten moet betalen (< 20 euro). tip; het zijn allemaal kleine verkopers die verkopen op 1 site, dus best kopen bij verkopers die al veel verkocht hebben en dus betrouwbaar" -