AliExpress Reviews

598
759
47
4
4
Gemiddelde score
4/5 - 1417 Reviews
avatar Annuska

26/02/2017

- "Zoooo verlsaafd aan Ali" -

avatar Shana

23/02/2017

- "Leuke spulletjes tegen Lage prijzen! Altijd wel iets te vinden " -

avatar Inge

17/02/2017

- "Ali express is mijn verslaving geworden ondertussen ... Leuke hebbedingetjes te vinden tegen zeer lage prijzen .. Je moet er wel gemiddeld 3 weken op wachten, maar bent gegarandeerd zo blij als een kind wanneer de postbode je pakketje (al dan niet aangetekend) aan de deur brengt." -

avatar Michelle

15/02/2017

- "Verslaafd aan aliexpress! Fijne site, goedkope artikelen, niet gekregen= geld terug. Alleen wel goed de reviews lezen want de fotos zijn vaak hetzelfde maar iedere verkoper maakt zelf de producten dus er kan verschil in kwaliteit zitten. " -

avatar gwendolyn

07/02/2017

- "Super leuke sites, heel veel hebbedingetjes, wel goed de reviews na lezen voor dat je iets besteld" -

avatar Lien

07/02/2017

- "Ik koop hier regelmatig accessoires voor m'n smartphone. Supergoedkoop!" -

avatar Nancy

05/02/2017

- "Heel groot aanbod." -

avatar Dirk

03/02/2017

- "voor je iets koopt kijk altijd eerst op Aliexpress, de kans is groot dat je het hier de helft goedkoper vind. Alleen duurt het aan aantal weken voor je het thuis hebt." -

avatar Joke

03/02/2017

- "Al vaak hier komen shoppen, steeds een goede service gekregen. Je moet wel wat geduld hebben om je bestelling te ontvangen. Maar voor niet-dringende zaken is dit dus echt ideaal!" -

avatar Serina

22/01/2017

- "Is gewoon de max deze site. Is love it" -

avatar Muriel

22/01/2017

- "Zo jammer dat ik dit nu pas ontdekt heb!! Vanaf heden shop ik dus steeds naar mijn favoriete webwinkels via Earnieland :D" -

avatar natalie

21/01/2017

- "Al redelijk wa gekocht. Super koopjes en zeker leuke prijsjes" -

avatar Sharona

14/01/2017

- "Wat een leuke site om leuke prulletjes te kopen! Van gsmhoesjes tot horloges en pennenzakken, ... en dat allemaal tegen hele kleine prijsjes! + nog eens earniekorting erbovenop. Super om zo te kunnen shoppen :) " -

avatar Sarah

30/12/2016

- "Zeer toffe site! ik bestel al een lange tijd op deze site en heb geen klachten Als uw producten niet geleverd worden krijg je je geld terug. Soms kan het wel een maand duren tegen dat uw producten arriveren maar die moeten uiteraard een lange weg afleggen. ik kijk wel altijd eerst naar de feedback van anderen want soms is de qualiteit niet superieur, en aan de hand van die feedback bestel ik mijn producten.. " -

avatar alijoschka

27/12/2016

- "alles ontvangen en het is wat ik er van verwachte... enkel de levertijd kan wat lang duren..." -

avatar Laurenz

26/12/2016

- "Super webshop waar je allerlei nuttige zaken vindt! lage prijzen, maar iets langere wachttijd (wat logisch is gezien de afstand)!" -

avatar Michael

12/12/2016

- "Je kan er echt alles vinden aan zeer scherpe prijzen en ontvang je uw materialen niet tijdig dan word dit terugbetaald" -

avatar Hannelore

11/12/2016

- "Super website! Je vindt er écht alles! Siliconen bakvormen, batterijen, (folie) ballonnen, feestartikelen,... Je kan aanvinken "zonder verzendingskosten"! " -

avatar isabel

09/12/2016

- "zeer leuke gadgets voor een leuk prijsje!" -

avatar Kenneth

08/12/2016

- "Fijne shop! Groot aanbod en hee..el scherpe prijs! Zeer aan te raden alleen lange verzendtijden." -